bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako si neskaziť život

Vydavateľ: Vydavateľstvo Koruna (Vydavateľstvo KORUNA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako si neskaziť život

Vyštudovaná psychologička a novinárka Mila Meisterová sa zúčastní večierka, kde sa v kruhu hostí zmieni o svojom úmysle napísať knihu pre ženy, ktorá by mala byť o tom, ako si kvôli chlapom nekaziť život. A hlavne, ako už nikdy žiadnemu nenaletieť. Krátko na to dostane záhadnú poštu. Vo veľkej obálke nájde príbeh neznámej ženy, ktorá opisuje svoj vzťah k istému mužovi a jeho správanie k nej. Pri čítaní tohto príbehu sa samotnej Mile začne vynárať na povrch jej vlastný, podobný príbeh, ktorý prežila. Keďže ju neznáma prosí o rady a súhlasí s tým, aby Mila na základe jej príbehu napísala spomínanú knihu, novinárka neváha a začne písať.
Obom – Mile Meisterovej aj neznámej – sa natískajú či natískali rovnaké otázky:
Miluje ma muž, ktorému prejavujem svoju náklonnosť? Je správne, že som sa zblížila s niekým, kto mi spôsobuje zármutok? Prečo si vyberám stále ten istý typ, hoci som sa v takom už sklamala? V čom je pes zakopaný, kde robím chybu? Alebo je to celé o niečom inom? Ako spoznať, či to, čo je medzi ním a mnou, je vzťah?
To sú otázky, ktorým sa asi nevyhne žiadna žena, ak je vo vzťahu, ktorý ju nenapĺňa podľa predstáv. Ale nie každá je pripravená aj na odpovede.
Ak ste na ne zvedavé, milé dámy, začítajte sa...

Detaily o knihe

Názov: Ako si neskaziť život

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvelá kniha (Jane, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Súhlasím s názorom, že táto kniha vám neponúka typický príbeh, nejakú tú zápletku a následne rozuzlenie, napriek tomu vás zaujme. Ide v nej o opis vzťahu dvoch ľudí, ktorý nespĺňa predstavy našej ideálnej predstavy, no napriek tomu v ňom z akýchsi dôvodov zostávame. Nadarmo sa nehovorí, že láska je slepá a veľa krát si nechceme priznať pravdu...Knihu odporúčam, pretože mnohým ženám môže nastaviť zrkadlo. A ktovie, možno vďaka nej poradíte nielen sebe, ale aj svojej kamarátke, ktorú v riadkoch knihy J. Repovskej mnohé spoznáte...:-)

Milo ma prekvapila, samozrejme v dobrom (Tatiana Petríková, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ano kniha nema pribeh ako taky, ale ma zmysel aj bez toho a to uz je co povedat. Nedala mi tolko poznania, ako mozno inym zenam, pretoze aj ked mam odost menej rokov ako hrdinky, vacsinu tych poznani v nej som vedela, a to zijem v jednom vztahu uz skoro 9 rokov. Ale pacila sa mi ukazka realneho spravania niektorych muzov a zien a to ze si same uvedomili, ze ich spravanie ich dostava do takych vztahoch v akych su. Ze si svoju slabost a nerozhodnost priznali a poucili sa z toho. Na to, ze je to slovenska kniha, je to prekvapivo zaujimave, dobre sa to citalo a nebolo to ani zdlhave, i ked mozno na zaciatku, by som prijala malilinko rychlejsi vhup do deja.

vďaka (Erika Jarkovská, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelo a pútavo napísaný príbeh v príbehu. Pre mnohé čitateľky (azda aj čitateľov - jeden nikdy nevie) by kniha mohla byť aj návodom, či akýmsi vodítkom, ako si poradiť, keď to potrebujeme v podobnej situácii, akú prežívajú hrdinky. Ďakujem za túto knihu, ani trochu neľutujem, že som si ju kúpila a že ju vlastním - môžem sa k nej kedykoľvek vráti a zalistovať v nej, keď to budem potrebovať. Želám autorke ešte veľa skvelých tvorivých nápadov. :-)

zaujímavé i poučné (Andy, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neobľubujem veľmi podobný žáner, ale kniha ma milo prekvapila. Na pozadí jedného príbehu neznámej ženy sa dozvedáme čo-to zo života Mily Meisterovej a hlavne odpovede na často kladené otázky. Ak ste mali vo vzťahu pocit, že treba vycúvať a napriek tomu ste to neurobili, nasúka sa otázka "prečo?". Odpoveď nemusí byť vždy jednoduchá a jednoznačná. Sama som si prešla vzťahom, ktorý ma vlastne ťahal ku dnu, dlho som si to nechcela priznať, až sa mi po veľmi nepeknom zážitku konečne otvorili oči. Asi som naozaj musela padnúť na dno ruského kola, aby som mohla pokojne s čistým svedomím zo vzťahu vycúvať, odísť. Vo viacerých momentoch v knihe som sa našla, objasnilo mi to odpovede na niektoré otázky, ktoré som kládla kedysi len sama sebe, napr. prečo som robila stále tie isté chyby a akoby som sa točila v minulosti v bludnom kruhu. Ak niečo ľutujem, tak to, že kniha nevyšla už dávnejšie :-) Dnes som už "vyliečená" z nezdravého vzťahu, som o čosi múdrejšia, aj opatrnejšia, ale je mi dobre. To isté prajem aj milej Neznámej z príbehu i Mile a autorke ešte veľa inšpiratívnych kníh.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x