bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prvá misia

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prvá misia

Liam O'Connor mal zomrieť pri lodnej havárii v roku 1912. Maddy Carterová mala zomrieť pri leteckom nešťastí v roku 2010. Sal Vikramová mala zomrieť pri požiari v roku 2026. No pár minút pred smrťou sa pri nich zjavil záhadný muž so slovami: "Vezmi ma za ruku." Nezachránili ich. Naverbovali ich do tajnej organizácie, o ktorej existencii nemá nikto ani tušenia.
Cestovanie v čase už totiž nie je len hudbou budúcnosti, ale krutou realitou. Liam, Maddy a Sal majú jedinú úlohu: ochrániť dejiny, ako ich poznáme, a zneškodniť každého, kto sa pokúsi ch zmeniť. Preto sú tu!

Detaily o knihe

Názov: Prvá misia

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vynikajúci úvod do novej série (Sima, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola riadne divoká jazda. Skvelá kniha, vážne. Je málo kníh, pri ktorých nedokážem pokojne obsedieť, alebo ich musím na chvíľu zavrieť, aby som vôbec predýchala, čo sa v nich stalo a Jazdi časom rozhodne patria do tejto skupiny! Posledných cca 60 strán som takmer ani nedýchala a hltala slovo za slovom. Scarrow je skutočne majstrom vo vytváraní napätia, ja som si pripadala ako struna tesne pred prasknutím. A to ani nehovorím o tom, koľko toho zostalo nevypovedaného. Neviem sa dočkať pokračovania! Konečne ďalšia skvelá kniha na našom trhu. Toto by si mal prečítať skutočne každý. Neváhajte ani sekundu. :)

Ako je to s časom? (Peter Šufliarsky, 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha ma zaujala hlavne kvôli svojmu názvu a obálke. Rozhodol som sa po nej siahnuť a neoľutoval som, pretože my poskytla veľmi zaujímavý pohľad na fenomén cestovania v čase i keď niekoľko nezrovnalostí sa tam samozrejme našlo. Pokiaľ máte radi sci-fi alebo dobrodružné príbehy týkajúce sa cestovania v čase určite neoľutujete. Rozprávačský štýl autora mi v celku sadol i keď niekoľko vecí by sa dalo napísať aj inak. Doposiaľ som od Alexa Scarroma nič iné nečítal, ide však o autora s veľkou fantáziou a akýmsi nadhľadom. Máte radi Časové paradoxy a radi by ste vedeli ako by to bolo cestovať si časom, určite Vás kniha neklame...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x