bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Imidž šelmy

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Imidž šelmy

Román o sexe, ktorý je ilúziou, a o šťastí, ktoré si idealizujeme.

Čo robiť, keď má žena učiteľka po tridsiatke, opustí ju muž kvôli mladšej a krajšej a ešte aj príde o zamestnanie? Asi len padnúť do depresií a hlbokých pochybností o sebe samej.
So zničeným sebavedomím hľadá aj Etela svoje miesto v živote a siahne po práci, ktorou vždy pohŕdala - zamestná sa vo firme poskytujúcej erotické audiotexové služby. Zakomplexovaná sivá myška sa v pracovnom čase naučí meniť na sexuálnu dračicu, sex pre ňu prestane byť tabu aj v osobnom živote.
Je naozaj taká - smelá, vzrušujúca a sebavedomá? Alebo je to len jej imidž? Imidž šelmy...
Prečítajte si skutočný príbeh ženy, ktorá sa živila v audiotexových službách.

Detaily o knihe

Názov: Imidž šelmy

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

taka jednoducha (Nana, 11.5.2014) Odpovedať

neoslovila ma
Netreba od tejto knihy cakat vela.ale ako oddychovka k moru postaci.nic by sa nestalo keby ju nemam.

Oddychovka (Kristína B., 4.11.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Nedá mi inak len súhlasiť s predchádzajúcimi komentármi, kniha je presne taká aká evitovka má byť... Ja som si pri nej oddýchla, zasmiala sa a niekedy sa aj červenala... :D Hlavná hrdinka nemusela byť až tak naivná ale no každý sme niaký... Odporúčam :)

evitovky (Lýdia J., 18.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od evitoviek očakávam provoáciu, nadhľad, postreh... a príjemné čítanie. V Šelme som to našla.:)

Fajn kniha (Daniela, 30.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mi spríjemnila čakanie na odlet, ďakujem autorke za zaujímavý príbeh podaný osobitým a pritom vtipným štýlom, u mňa je to jedna z najlepších kníh v tejto kategórii a iste si kúpim od nej aj ďalšiu knihu. Neodporúčam ženám, pre ktoré je sex tabu, alebo ním opovrhujú. Kniha osloví najmä moderné ženy. Mne sa to páčilo. Kniha úplne zapadla do sloganu vydavateľstva – a to myslím v dobrom, bez domýšľania. Príbeh je ľahko čitateľný a námet podľa môjho názoru dobre spracovaný. Vyškrtala by som zopár viet, ktoré prezrádzali dej tam, kde nemali a o niečo viac by som vyšperkovala záverečné kapitoly. Alebo by som to ukončila úplne inak... Veľmi zaujímavá kniha, ešte som nič podobné čítala a rozhodne ju hodnotím pozitívne.

Možno nejde o prínos ... (Michaela P., 28.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
... ale o príbeh. Kniha začína jedným veľmi smutným príbehom. Síce je to niečo čo je v dnešnej dobe nanešťastie časté ale stále viac a viac na zaplakanie. Znásilňovanie mladých, nevinných dievčat. Nech nikto netvrdí, že toto nepoznačí človeka na celý život. Nech sa človek akokoľvek snaží, nejde to. Rany na srdci ostanú. Po prvých kapotolách som bola v miernej depke lebo kniha mi príliš pripomínala môj život. Mamina ktorá veľa pracovala (neskôr umrela na rakovinu práve kvôli tomu), obe ženské pokolenia v rodine učiteľky,.. Ale odosobnila som sa. Skôr som si kládla otázku: "Môžem ju súdiť?" alebo "Spravila by som to niekedy ja". Nerada riešim hypotetické otázky, ale zúfalé situácie si vyžadujú zúfalé riešenia. V dnešnej dobe to platí minimálne dvakrát. Hrdinka vykonala činy za ktoré by mala určite pykať. Ale ona pykala niekoľko rokov pred tým? Odporúčam každému prečítať túto knihu a nech sa sám rozhodne či by na mieste sudcu odsúdil za vraždu ženu ktorý zabila muža. Muža kvôli ktorému stratila svoju hrdosť, svoje dieťa, svoju prácu. Príbeh ženy ktorých je medzi nami veľa. Na druhej strane keby každá mala "náhodne" zavraždiť svojho muža, asi by sme nedospeli ďaleko. Ale v tomto príbehu to bolo postavené asi hlavne na psychike hrdinky. Na tom ako ju dokázali muži ovladáť práve od okamihu znásilnenia. Je hrozné, že to nie je len knižný príbeh ale skutočný príbeh nejakej ženy (ak nie viacerých). Čítanie pri ktorom krútiť hlavou budete od začiatku až po koniec.

Light soft.... (EvCe, 13.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
..nečakajte od tejto knihy nejaký prínos..žiadny nový rozmer a pohľad na život vám nedá..ak si však chcete prečítať niečo, čo tu ešte nebolo a chcete to mať podané rečou "ako vám huba narástla", nech sa páči...oddychové čítanie, pri ktorom sa zasmejete, miestami si poviete, či hlavnej hrdinke tak trochu nešibe a či si uvedomuje, čo robí..miestami budeme mať pocit, že takéto čosi nemôže byť pravda..ale urobte si názor každý sám..ja som knihu prečítala za pár hodín, to hovorí asi za všetko.. kniha je ovenčená takou veľkou kritikou, že stojí za uváženie a zamyslenie, o čo tu vlastne ide...Každopádne, kniha je dobrá..nie výborná, nie excelentná, nie "pani kniha"..na poličku sa ale hodí..do rúk však len raz.. :-)

Jednoducho evitovka :) (Romana B., 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knižku odporúčam hlavne na oddychové čítanie, je veľmi pútavá- prečítala som ju za jednu noc :), ľahko čitateľná a sú tam aj pasáže, kde som sa zasmiala, čo u mňa veľmi nebýva zvykom. Koniec sa mi zdal trochu nedorobený, rada by som vedela ako to s Etelkou pokračovalo ďalej, či mali dieťatko a tak. Ale na druhej strane, keď autorka nechala záver otvorený, tak si každý môže domyslieť to svoje. Ja som si domyslela šťastný :)

prijemne citanie (Kris Tina, 1.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Priemerne, prijemne citanie. Lahko napisane, lahko citatelne no velmi zaujimave, miestami prekvapujuce.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x