bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pravá láska

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pravá láska

Mladej architektke Alix sa dostane do rúk posledná vôľa istej starej dámy, v ktorej ju žiada, aby strávila rok v nádhernom starobylom dome na ostrove. Energická Alix netuší, čo má pani Adelaide Kingsleyová spoločné s jej rodinou, ale na jej podmienky pristúpi. Aspoň bude mať čas na prípravu kamarátkinej svadby. Tajomná Adelaide má však s nájomníčkou svoje plány, a z tých behá mráz po chrbte. Alix má prísť na koreň tajomstvu Valentiny Kingsleyovej, ktorá pred vyše dvesto rokmi záhadne zmizla. Alix si musí poradiť aj s arogantným, hoci príťažlivým architektom Jaredom Montgomerym, ktorý býva v domčeku pre hostí. Medzi nimi to poriadne zaiskrí, lenže Jared má vlastné tajomstvá, a ak vyjdú na povrch, môžu dvojicu rozdeliť. Čím bližšie je svadba najlepšej priateľky, tým viac sa ich vzťah prehlbuje a duchovia vychádzajú zo skrýš – niektorí doslova. Životy Alix a Jareda sú prepojené viac, ako si mysleli, a nádej na spoločnú budúcnosť majú len vtedy, ak napravia chyby svojich predkov.

Pravá láska je prvým románom z novej série Nevesty z Nantucketu od preslávenej autorky Jude Deverauxovej, kde sa zoznámite s novými hrdinami z čarokrásneho ostrova.

Z anglického originálu True Love
(Simon & Schuster, Inc., New York 2013) preložila Barbora Kráľová.

Detaily o knihe

Názov: Pravá láska

Originálny názov: True Love

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prava láska (Marika, 2.11.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
veľmi dobra kniha ale všetky od Deverauxovej som prečitala su vynikajuce

Pravá láska je len jedna - tá od Jude Deverauxovej... (Barbora, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dlho som premýšľala, aký komentár mám dať k tejto knižke. Neviem, ako mám vyjadriť tie jedinečné, nezabudnuteľné pocity z tejto knihy. Dostala som ju ako prekvapenie pod stromček, určite všetci poznáte ten pocit, keď si pod stromčekom nenájdete žiadne prekvapenie, pretože všetky veci, ktoré sú tam, ste si kúpili sami za peniaze od mamy, babky či brata. No tentoraz som dostala prekvapenie. Zabalenú knihu, a keď som roztrhla vianočný baliaci papier, asi si viete predstaviť moje prekvapenie. Bolo to niečo úžasné, krásne, táto kniha na mňa čakala. Hneď od začiatku je pútavá, číta sa tak ľahko. Jude Deverauxová vie, čo má napísať, všetko som jej zhltla aj s naviakom. Montgomeryovci sú fakt mega. Ešte nikdy som nečítala takú zaujímavú sériu kníh ako JD napísala o nich. Tie vzťahy, popreplietané, nikdy neviete, či náhodou nejaký Montgomery nie je váš brat :D Na jednodňový únik z reality (pretože tú knihu zhltnete, ani nebudete vedieť ako) je táto kniha ako stvorená. všetkými desiatimi vám ju odporúčam. Možno sa pýtate, čím je táto kniha taká výnimočná? Odpoveď je jednoduchá - všetkým. Smelo do toho, neolutujete.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x