bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Gwind: Nezabiješ?

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Gwind: Nezabiješ?

Pre vysokoškoláčku Annu je vražda čosi nepredstaviteľné. Keď sa však náhle objaví vo zvláštnom svete a zajmú ju nájomní vrahovia, zabíjanie je odrazu neželanou súčasťou jej života. Ak chce prežiť, musí zabudnúť na mnohé z toho, čomu dovtedy verila. Odhaľuje život, city a motiváciu vrahov. Spoznáva miesto, v ktorom vládne mágia, dvorské intrigy a neľútostné boje. Aj Anna berie do ruky zbraň, hoci si nedokáže predstaviť, že by niekoho zabila. Lenže krvavý svet okolo nej jej nedáva veľmi na výber. Anna zisťuje, že jej vlastné hranice ležia úplne inde, než si kedysi myslela.
Román z pera slovenskej autorky vás vtiahne do krutého temna Spoločenstva vrahov. Ak padnete do ich rúk, každé rozhodnutie je voľba smrti. No aj táto minca má svoj rub...

Detaily o knihe

Názov: Gwind: Nezabiješ?

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

prekvapivé (Roxana, 1.2.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa naozaj dobre čítala, ale keď som sa dostala k tomu otvorenému koncu, dívala som sa ňu a pýtam sa jej: "A?" bolo to, akoby ste mali rozčítanú knihu a v polovici vám ju niekto zoberie a viac nevráti. pokračovanie by všetko vysvetľovalo.

Príjemná knižka. (Paťka Kasalová, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa začína náhlim vtrhnutím do deja. Žiadne zbytočné omáčky a obkecávačky nenájdete. Spoločenstvo vrahov na seba nenechá dlho čakať. Prostredie, postavy, ich správanie a ešte mená sú odlišné od tých, na ktoré sme zvyknutý. Veď rozumeli by ste napríklad menám Ador a Gwind? Asi ťažko. Nuž, ale autorka si to pekne vymyslela. :) Gwind v ich reči znamená cudzinka. Ador je vlk. Súvislosť pochopíte hneď po prečítaní niekoľkých kapitol. Asi tak po štyridsiatich stranách som mala v tom všetkom guláš. Nečítalo sa mi to ťažko, práve naopak. Autorka má príjemný štýl, na ktorý nie som pri slovenských autoroch zvyknutá, ale čítalo sa mi jednoducho. Jediný problém mi robilo zapamätať si tie pekné mená. Myslím, že to bolo ťažšie než zvyčajne. Neskrývajú sa ani bojové, zručné akcie. Nájdeme ich hneď niekoľko. Opisy prostredia sú v celku podľa mňa zvládnuté obstojne. Zaujímavo napísané a je vidieť, že autorka to má všetko premyslené. Nenudila som sa, aj keď v určitých momentoch by som tam nenapísala tak zdĺhavo. :-) Nemám moc rada príbehy, ktoré sa odohrávajú v krátkej časovej línii. Našťastie, toto nebol jej prípad. Tu prejdú aj roky. Hlavná postava, teda Anna mi nejako extra nesadla. Nestotožnila som sa s ňou, ale zase nebola naivná. Väčšinou sa najprv bála, ale ani sa jej nečudujem. Prešlo pár kapitol a bola ako vymenená. Ani by som ju nespoznala. Statočná, nebojácna a celá nabúrená pustiť sa do boja. Veď im to tam aj pekne natrela. Ador alias Vlk ma prekvapil svojím príbehom. Na Chrezz a Zagurga som si nemohla ani za neviem čo zvyknúť. Ďalšie postavy ako Syab, Prita, Kufel, Degel alebo Stina a Owimm pekne dotvárali dej a udržiavali nás v napätí. Zvedavosť u mňa nakoniec vyhrala a spôsobila to, že som ju doslova nechcela pustiť z ruky. Myslím, že knižku si môže obľúbiť ktokoľvek. Či už milovník fantasy alebo aj duša s romantickým zameraním. Autorka chystá aj pokračovanie na ktoré sa veľmi teším. Predsa len koniec nám nechal až priveľa otázok. ;)

Great!! (p, 9.1.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite i ju prečítajte ak ste milovníkom fantasy a dobrodružstva. :DD Jop.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x