bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fifty Shades Darker - Päťdesiat odtieňov temnoty

Vydavateľ: Nakladatelství XYZ (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Séria:Fifty Shades (SK) (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:656
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 15,53 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:18,49 €
Ušetríte: 2,59 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fifty Shades Darker - Päťdesiat odtieňov temnoty

Druhý diel erotického románu o temných túžbach v každom z nás…

Po tom, čo Anastasia Steelová na vlastnej koži pocíti, aké temné sú tajomstvá Christiana Greya, opúšťa ho. Napriek všetkému, čo sa medzi nimi stalo, na neho stále nemôže zabudnúť. Keď jej Christian predloží novú zmluvu, neodolá a vracia sa k mužovi, ktorého miluje. Postupne odhaľuje všetky tajomstvá a zisťuje, že jeho päťdesiat odtieňov sivej je temnejších, než si kedy dokázala predstaviť. A zatiaľ čo Christian bojuje so svojimi démonmi, Ana musí urobiť najdôležitejšie rozhodnutie vo svojom živote...

Detaily o knihe

Názov: Fifty Shades Darker - Päťdesiat odtieňov temnoty

Originálny názov: Fifty Shades Darker

Objednávací kód NA330959

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasná kniha (Andrea Stefkova, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druhý diel je plný napätia, erotiky ale aj odhalenie bolestivej duše Greya.Ked sa čitateľ/ka dozvie,preco Grey stále volí taký istý typ ženy ostane bez slov.Tesim sa na ďalší diel

Neodporúčam (Frederika, 6.1.2015) Odpovedať

neoslovila ma
Čakala som od tejto knihy viac,jednotka bola slabý priemer,jediné pozitívum na tom bolo asi ten sex,ktorý bol opísaný fakt dobre.No a dvojka mám silný pocit,že to nemá ani dej,okrem toho,že súložia,chodia na večere a hysterickej Christianovej ex ,ináč brutálne o ničom zápletka,sa tam nič nedeje.Čítam to len,pretože je mi to ľúto za tie peniaze to neprečítať,Je to plytké čítanie,nechápem,prečo je okolo toho taký ošiaľ....

ľahké čítanie (Emília Bagocká, 30.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Rozhodne je druhý diel oveľa lepší a čitateľnejší ako prvý. A čuduj sa svete aj dej. Celkom príjemné čítanie na uvoľnenie po celodennom strese, ľahko humorné, mierne erotické, takto by asi mala vyzerať romantika. I keď, klobúk dolu, že takejto romantiky je schopný tak životom zranený človek ako Christian. Nečakala som takýto druhý diel,lebo byť ja na mieste Any, po ich rozchode v prvom diele by ma nič na svete neprinútilo zostať s niekým takým.

Prekvapila... (Zuzka, 9.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napriek tomu, že nie som milovníčka tejto literatúry, predsa som sa rozhodla prečítať si ju, a musím naozaj priznať, že ma prekvapila, ako prvá časť, tak aj druhá. Prvú som preletela popri štúdiu za 3 dni, druhú časť som sa rozhodla riadne vychutnať a to doslova. Každú vetu, každé slovo, čo Christian povedal som prežívala. Jeho niekedy až prehnaná starostlivosť o Anu bola taká milá :). Kniha ma ako v prvej aj v druhej časti úplne pohltila. Už sa teším ako si po skúškovom kúpim tretiu, neviem sa dočkať. Každému, kto si potrebuje oddýchnuť od každodenných povinností, či už na VŠ alebo v práci, túto úžasnú oddychovku vrelo odporúčam :) Určite prekvapí aj Vás !!!

2.časť (Katarína Pipasová, 21.4.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Hneď na začiatok musím priznať, že táto časť ma oslovila oveľa viac ako prvá. Dobré, rýchle čítanie, ale nepáči sa mi , že sa dosť často opakujú niektoré vyjadrenia.... aby bola komplet.trilógia zakúpila som si aj tretiu časť.

Výborna (Veronika Berdáková Pavlík, 10.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som práce dočítala, skončila sa na pokračovanie čo je podľa mňa premyslený krok(-: Páčila sa mi viac ako prvá časť, Ana tu už bola viac sebavedomá a taktiež toho viac autorka prezradila aj o hlavnom hrdinovi(-: Veľmi túto knihu odporúčam, je tam dosť erotických scén ale aspoň vo Vás prebudia tie Vaše odtiene sivej. Zaujala ma aj myšlienka, že nezáleži na tom kým ste boli ale na tom kým sa rozhodnete byť. Oceňujem aj to, že v tejto časti bola do príbehu viac vložená Christianova rodina no aj jeho ex- na ktoré som určite tiež zvedavá(-: Určite to stojí za prečítanie a obdivujem autorku že už to je druhá kniha ktorá má síce 600 strán ale stááále stáále Vás to ťahá vred a neprestáva to byť zaujímavé....TAK SA DO TOHO PUSTIIE(-:

dobré čítanie (stanka, 30.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Hned na začiatku musím napísať , že druhý diel sa mi páčil oveľa viac ako prvý, aj napriek tomu, že by som k vývoju príbehu mala viacero výhrad.Najviac som bola spokojná z toho, že od prvej strany bolo čítanie zaujímavé a dej sa nepredvídateľne menil, čo uvítavam vždy.Postupným čítaním , ktoré bolo tak zaujímavé, že som nemohla pustit knihu z ruky som postupne prešla do mierneho sklamania - ako prvé mi prekážalo, neustále opakované erotické scény, ktoré boli ako cez kopirák- jedna ako druhá a stratila som záujem o ne natolko, že ku koncu som ich takmer preskakavala. Ako druhé sa mi moc nepáčilo, že Christian sa dostal do roviny muža,ktorý prosíka o lásku...ja som ho v úlohe sebavedomého "tyrana" mala radšej. Ale teda teším sa na 3 diel,som zvedavá ako príbeh skončí... :)

výborná kniha...neváhajte (Dominika Halcinová, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
tak táto kniha ma očarila, priznám sa, že viac, ako prvý diel. Krásny príbeh lásky, spoznávania a kompromisov okorenený detailným opisom horúcich chvíľ.Asi tie kompromisy v dnešných vzťahoch chýbajú, tak hlavne preto by som ju odporúčala.Jedným slovom úžasná. Vrelo odporúčam a osobne sa teším na další diel.

skvelá kniha (Mária Hládeková, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prvej časti som si myslela že to bude niečo v podobnom štýle, ale príjemne prekvapila a už sa neviem dočkať tretej časti. Od tejto knihy, ako aj od prvej časti som sa ledva odtrhla a prečítala som ju za 3 dni. Je skvele písaná, tie opisy jednotlivých "scén". Vrelo odporúčam :)

Romantickejšie ako 1. diel (Evelin Kissová, 27.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Tento príbeh je niečím zaujímavý. Je to niečo zvláštne, iné a autorka má zvláštny dar prikovať vás ku knihe na celý deň. Neviem či to je len tými erotickými scénami, ktoré čitateľov tak vábia alebo je to aj psychicky narušenými a divnými postavami a jednoduchým nijakým dejom. Dokopy ale tvorí tých 600 strán skutočne dobré strávenie času. Na knihe sa mi najviac páčilo, že bola romantickejšia ako 1. diel. Nezmyslené hádky síce ostali, ale hneď potom nasledoval "sex na zmierenie", takže vždy sa to buď vyriešilo alebo odložilo na neskôr. Aj tak sa mi tie hádky a e-maily páčia 8D Obdivujem, že autorka vložila do knihy nejaké zvraty ako: 1 šialená ex, 1 dotieravá ex a 1 chlípny šéf. Všetko to šlo do príbehu postupne, no vždy sa to v knihe niekde vynorilo. Christian ma tentokrát dostal ale úplne. V reálnom živote nenájdete takého chlapa, ktorý by vám vyznal lásku tak ako Christian. Nie sú to len slová, ale aj činy a tajomstvá, strach a minulosť, ale hlavne tá konečná dôvera v Anu, ktorá ho nadovšetko miluje. Bola som rozčarovaná z niektorých momentov. Napriek tomu tam stále nájdete aj zvrhlé šukanie a erotické hračky. Nemyslím si, že by to však bolo na škodu. Čo niekedy (hlavne tak v strede knihy) presahovalo moje chápanie bolo, že naše hl. postavy neustále sexovali aj niekoľkokrát za sebou a všade možne. Už mi to pripadlo, že autorka len vymenila miesta - výťah, biliardový stôl, Anin byt, herňa, loď, posteľ, klavír... a Christian sľúbil, že sa dočkáme aj sexu v aute 8D Proste ako králici... Iritovali ma niektoré výrazy či slovné spojenia, ktoré mi prišli ako z nejakej telenovely. Naopak "vnútorná bohyňa" mi príde ako dobré vyjadrenie Aninej vášne. Aspoň sa má s kým občas porozprávať 8D Nesmierne sympatizujem s rodinou Greyových. Mama, otec, sestra, brat aj samotný Christian - sú to strašne dobrí a štedrí ľudia. Veľmi sa mi páčil charitatívny ples, ktorý Greyovci každoročne usporadúvajú. Mali sme možnosť vidieť, ako sa bavia a prispievajú na charitu milionári. Aj keď to bola iba banda boháčov, bolo fascinujúce sledovať všetko z pohľadu nebohatého a obyčajného dievčaťa. Ja by som bola rovnako fascinovaná ako bola Ana. Táto kniha bola viac emocionálna, na povrch vyplávalo množstvo tajomstiev a veľa skutočností. Lúbila sa mi o kúštiček viac ako 1. diel, pretože dej aspoň málinko niekam smeroval. Napriek tomu, že mám tieto hrubé bichle prečítané za 2 dni, má to chyby. Stále vidieť, že autorka kopíruje Twilight, aj keď teraz vložila do knihy viac svojich prvkov. Som naozaj zvedavá, ako to celé skončí, ale ak to kopíruje úplne celý Twilight, tak všetci veľmi dobre vieme, že to skončí deckom 8D No uvidíme, nechajme sa prekvapiť 8)

Nesklamala .... (Monika Bistáková, 26.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď sa mi dostala do rúk jednotka, bola som nadšená z knižky, ktorá konečne poskytne niečo viac ako iba zamýšľanie sa nad tým, kto, kde, s kým...čítanie vhodné na hektické obdobie, kedy nemáte náladu dumať nad tým, čo chcel autor povedať, iba relaxovať. Prvý diel som prečítala veľmi rýchlo, mne vôbec nevadilo, že sa opakovali niektoré slovné spojenia, ako sa uvádza v niektorých komentároch..naopak, sama som ich postupom času doplnila a pousmiala sa nad tým, že autorka z Anastázie urobila obyčajnú smrteľníčku, ktorá má svoje zlozvyky :) A už vôbec nechápem prečo mi všetky kamarátky svorne tvrdili, že druhú časť ledva dočítali, že to bola čistá sprostosť, neviem či im chýbalo viac sexuálnych scén (pretože prvý diel bol nimi doslovne tvorený), alebo im nedoplo, že sa konečne dozvedeli o Christianovi niečo viac, už sa teším na poslednú časť a budúci rok na film... aspoň si budeme môcť zase porovnať, koľko toho z knihy padne vo filme a koľko si pozmenia...

Oddychovka (Adriána Brišová, 17.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Rovnako ako 1.diel, aj tento, je príjemnou erotickou oddychovkou. Súhlasím s množstvom výhrad - neustále sa opakujúce určité slovné spojenia, neveľká slovná zásoba, dej sa odohráva vo veľmi krátkom časovom úseku, kniha nie je žiadnym literárnym skvostom ... ale proste čo na tom?? Ide o oddychovku a tá svoj ​​účel spĺňa výborne. Veľa erotiky, príťažlivosti, humoru. Náročnejších kníh je veľa a rada po nejakej zase siahnem, ale prečo si občas nedopriať aj niečo kľudnejšieho a nevypnúť nad svetom??. Mne sa to páči-):D vyskúšajte

Temnota (Jana Macková, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som si nazvy tejto trilogie knih zjednodusila,posledné strany prvej časti- Sivej som čítala s napätím, aby som nezažila hluché obdobie, kým mi doručia Temnotu. Kniha sa čítala sama a rýchlo. Autorku chválim za originálne opísané pikantné scény. Veľmi dobrý slovník. Hlavná hrdinka Ana ma oslovila svojou spontánnosťou, jedinečnosťou, charakterom. Zaujímavé sú premeny hlavných hrdinov Any a Christiana. Ako ich zájomná láska postupne okresávala hranice prípustnosti. Neviem sa dočkať Slobody. Už nech je september.

Päťdesiat odtieňov temnoty (Daniela, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je práve tým dokonalá, že je napísaná jednoducho. Pre mňa osobne v sebe skrýva niečo magnetické, vďaka čomu som ju nedokázala pustiť z ruky. A nehovorím teraz len o sexe, ale skôr o silných citoch, kompromisoch ako aj o ťažkostiach vo vlastnom emocionálnom svete, ktoré boli v tejto knihe úžasne vystihnuté. Musím konštatovať, že kniha poskytuje skvelý únik z reality. Nie je len o sexe, ale je hlavne o citoch dvoch ľudí, o ich láske a o tom, ako jeden pre druhého prinášajú obety. Podľa mňa je stvorená nielen pre ženy ale aj muži by sa mohli v niektorých veciach inšpirovať!!! :) Vrelo odporúčam každému ...

lepšie ako jednotka... ale (Emily, 2.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Sex, sex a zasa iba sex. Nech sa ma nikto nepokúša presvedčiť, že je absolútne jednoduché a nedesivé nechať sa - byť neskúsenou pannou - nahovoriť na sex, hraničiaci so sadomaso. A ak áno, tak mi v knihe chýbal ozaj ten popis ako vnútorne bojujú... aby rúcali niektoré svoje zábrany, či už Anastazia, alebo Christian. Ale veď jasné, ide o erotický román... nie psychologický... opäť chválim za ľahký štýl... ale myšlienka alebo odkaz...nikde

Nuda (Dominika Batalková, 2.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Možno budem jedna z mála žien, ale mňa táto kniha nudila. Jednotku som čítala pol roka. Na konci som však bola zvedavá prečo je Christian aký je, a to ma "donútilo" si kúpiť aj druhý diel. Ale ostala som sklamaná. Do čítania som sa musela nútiť, až som to jedného dňa zatvorila a viac neotvorila. Okrem sexu sa nič nedialo...ešte na začiatku ako tak kúsok akcie, ale inak nuda. Rozhovory mi vadili, stála sexuálna chtíš ma nudila, Anna ma svojou povahou rozčuľovala... Takže odporúčam ženám, ktoré rady čítajú sladké, presladké vyznania lásky... A možno som ja na vine, lebo som očakávala...

neskutočna (Martina Žigrayová, 28.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Citala som oba diely, teda som ich zhltla, za pár dní. Doma, v práci, v autobuse, všade som ich vláčila so sebou. Tretí diel by mal byt vydaný 30.9.2013. Už sa neviem dočkať.

Cool! (Ľubica Šťastná, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne sme sa dočkali druhého vydania a nesklamalo. Kto čítal prvé a neodvrhol ho ako niečo nemravné alebo podobne, jednoducho nemôže odolať...

temnota (lenka keryova, 27.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvela kniha, k jednotke som sa dostala nahodou, ale potom som sa nevedela dockat dvojky. Bola som zvedava ci sa k nemu vrati a ci sa on dokaze zmenit. Odporucam citat v chladnych veceroch ale aj na dovolenke niekde na slniecku pri mori ;)

...zaujímavá (Ivana, 26.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tiež sa prikláňam k tomu názoru, že tento diel je lepší než ten predchádzajúci. Mnohí hodnotia knihu ako brak, či už len naoko alebo kvôli preferovaniu odlišného formátu, to neviem...je pravda, že šteklivých scén je v týchto knihách požehnane (na môj vkus až príliš), no ja osobne som si knihu zamilovala vďaka tomu, ako autorka vykresľovala vývoj vzťahu medzi hlavnými hrdinami a nie preto, kde a koľkokrát ju pretiahol :D Ako už bolo v nejakom komentári spomenuté, sled deja je taký rýchly, až je to pomaly pritiahnuté za vlasy, ale tak aspoň má spád :) Ako oddychovka super, ale ak hľadáte knihu, ktorá vás nejako významnejšie obohatí, siahnite radšej po inej...ale kto by si dnes nepotreboval oddýchnuť, že? :D

3 knihy ? zbytočné... stačila jedna (lenka, 23.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Stále to isté dookola a nejaký ten dej pozadu. Ale čo chceme. Je to len o sexe.

dalo sa (B., 23.3.2013) Odpovedať

kniha prijemna, jednoducha. na rozdiel od jednotky je viac "romanticka" no napriek tomu stale plna sexu, ktore vsak autorka opisuje stale rovnako bez vacsich rozdielov a tym straca originalitu. postavy sa neustale menia, vyvijaju co vas zenie dopredu aby ste zistili ako sa to s nimi skonci. velkym minusom knihy je preklad, ktory bol doslova odflaknuty s mnozstvom gramatickych aj stylistyckych chyb. ale na relax uplne postaci

Ma chyby, ale zlepsuje sa ;) (Sona Durisova, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priblbly vyraz v tvari a neskutocna chut uskrtit vnutornu bohynu, alebo jej aspon ponuknut kinedryl na podrazdeny zaludok, kvoli tomu neskutocnemu mnozstvu salt a kotrmelcov vzad.... a tiez uz by ta Anastasia mohla dosiahnut orgazmus aj bez toho, aby jej to Christian stale pripominal (velmi otrepana veta - no tak, urob to (sa) pre mna)... Take su moje pocity po cca 12 hodinovom (nie v kuse) citani... Kedy vychadza posledny diel? ;p

The best ...... (Daniela, 18.3.2013) Odpovedať

Po prečítaní prvej časti som normálne odpočítavala dni, kedy vyjde druhá a hneď deň po vydaní v slovenčine som si ju aj kúpila a hneď som sa pustila do čítania. Samozrejme nesklamala a vrelo ju každému odporúčam :).....a už sa neviem dočkať pokračovania...

recenzia (Iveta Hrickova, 18.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Nemam rada masovo propagovane knihy a i z toho dovodu ma viacero hitoviek ako napr. Twilight alebo Pan prstenov obchadzaju. Marketing tienov mi nebol az tak neprijemny, tak som sa rozhodla preskumat, ze po com to tak vsetky zeny saleju. :-) Zhodnotila by som ju asi takto - nemam rada obdobnu zensku literaturu, alebo ako hovoril nas prednasajuci literatury "vegetovu literaturu" /slzy padaju citatelkam pri vareni do polievky, tak potom netreba dosalat :-)/. Necakala som ani od tejto knihy vela, ale prijemne ma prekvapila. Ma zaujimavy dej, postava Christiana Greya je vynikajuco popisana. V prvej kapitole som vdaka autorkynmu zivemu popisu mala pocit, ako keby som stala pred nim osobne. Magicka je jeho tajomna stranka a budme si uprimne - my zeny rady krotime divochov, takze nam tato tema padla vhod :-) Nasledne som precitala aj dvojku v ceskom jazyku. Kedze mam rada realisticke knihy, tak sa mi uz nepozdaval sled udalosti, ktory bol trosku "pritiahnuty za vlasy". Pozitiva knihy - odhalovanie Greyovej osobnosti, stale je tam nieco, co mate chut preskumat a dozvediet sa, ako to dopadne, co vas nuti citat dalej. Negativa - po case ma uz tie sexualne scenky otravovali, pretoze boli ako cez kopirak a skor ma zaujimal vyvoj deja. Viem, ze sa tejto trilogii casto vycita, ze je to v podstate skopirovany Twilight. To zo spominanych dovodov neviem posudit, ale pre nas "netwilightovky", to bolo prijemne ozivenie :-) Na zaver knihu odporucam ako oddychove citanie, no urcite v nom nehladajte nejaky brilantny kusok. Ide naoza len o relax v lepsej kvalite. Za rozsirenie citatelskeho obzoru istotne stoji :-)

Odporúčam (Dominika, 12.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako prvý diel naozaj príjemné a oddychové čítanie. Dvojka nezostáva nič dlžná svojej predchodkyni a môžete sa tešiť na nové napínavé, romantické, ale aj prekvapivé situácie, ktorých je v tomto diely viac ako dosť. Naozaj úžasná kniha. Ak máte chuť a čas rozhodne si ju nenechajte ujsť :)

=) (Lenka Kacvinská, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
O tom, že táto kniha je výborná iste hovorí aj jej predajnosť a len dodám, že stojí za to si prečítať! Knihu som dostala na sviatok MDŽ, ktorý nedávno bol a zhltla som ju jedným dychom, Vrelo odporúčam!

Zamilovala som sa :) (Eva Biela, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem tuto seriu.uz davno som necitala nieco take putave.Kazda jedna strana je zaujimava.Uplne som ju zhltla!!!Necakala som,ze sa Christian tak skoro vyzna ani,ze jej tak skoro dovoli to co nikomu este nedovolil ;)(kto cital asi vie o com hovorim :)))Jednoducho jedno mile prekvapenie za druhym.Uz sa neviem dockat poslednej casti!

Fifty (Barbora, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
čítam to v angličtine a veľmi sa mi to páči, má to veľa prekvapujúcich momentov, a pri čítaní prvej časti by ma nenapadlo, že sa to nakoniec takto vyvinie

Výborné (Petra, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu môžem len odporučiť. Je to veľmi pekný príbeh o ceste dvoch ľudí. Je tam pár "búrlivých" scén. Ale aj tie tento príbeh len okorenili. Čítala som aj oba pokračovania a môžem povedať že táto kniha je rozhodne najpikantnejšia zo všetkých troch :)

darker (Lucia, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jazyk tejto knihy je jednoducho podmanivý.Strháva priamo do deja a dostáva sa až pod kožu.Takéto niečo som pri čítaní riadkov hľadala už dávno...skúste to aj vy...

Romantické,kruté...realita! (P. Rozenbergová, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto trilógii som sa dostala úplnou náhodou cez kamošku, ktorá mi ju odporúčala ako skvelé jednoduché čítanie...po prvej knihe som pochybovala o jej zdravom rozume, čítala sa mi ťažko, hlavne koly násilnej povahe hlavného hrdinu.ale prelúskala som ju a z tejto druhej časti som bola unesená, je omnoho jemnejšia, jednoduchá na čítanie a či chcete alebo nie, zamilujete sa do hlavných hrdinov, budete dúfať že sa prenesú, cez temnú stránku pána dokonalého a každý ich pokrok vás poteší...môžem ju vrelo odporúčať.tretiu časť som čítala v anj. a teda môžem povedať že koniec nesklame :D prajem pekné čítanie....

Päťdesiat odtieňov temnoty - to znie sľubne (Oľga Kohútiková, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam ju hlavne sebe, lebo to môže byť dobrá kniha. Nečítala som ju, a preto oboznámim príbuzných s typom na darček namiesto bombónov. Je ma dosť a kníh nie je nikdy dosť.

Waaaauuuuu !!!!! (Tina Forgáčová, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ešte lepšie ako prvá časť. Konečne aj trošku citov z jeho strany a takisto aj romantika... páči sa mi ako sa príbeh vyvinul a že tam autor priplietol aj trošku napätia a akcie.. nemôžem sa dočkať tretej časti (slobody). Už nech je v slovenčine :-P

úžasné (Karolína, 6.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je niečo úžasné. Keď som si prvý diel kupovala zo zvedavosti, ani som len nečakala že sa stanem závistlou na týchto knihách. Prečítala som ju v angličtinte, a určite si ju prečítam aj v slovenčine. odporúčam :)

super (Dani, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
No tak tato knizka nema chybu.Pre mna osobne napinave citanie. Vzala som ju do ruk a nepustila kym som ju celu `nezhltla`. Citala som ju v anglictine.. teraz citam uz tretiu cast. Jednoducho je super, pikantna ,romanticka, zaujimava..no proste vsetko po com zena tuzi. :)

Päťdesiat odtieňov temnoty (Lenka Kiripolska, 4.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som čítala v angličtine a aj v češtine, druhý diel je ešte lepší ako prvý.
Všetky komentáre (37)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x