bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pankhart

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:408
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 17.04.2024 02:54

Lepšia cena: 10,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,95 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pankhart

Ďalší napínavý príbeh od autorky, o ktorej všetci hovoria ako o novej Agáte Christie. Prečo si matka Eriky Falckovej odložila starú nacistickú medailu? Aby to Erika zistila, vyhľadá penzionovaného učiteľa dejepisu, no starec sa správa čudne a vyhýba sa odpovedi. O dva dni nato ho zavraždia. Erika začne čítať matkine denníky a dozvie sa, že počas druhej svetovej vojny sa jej matka pohybovala v rovnakej spoločnosti ako zavraždený. Kto je schopný zabíjať, aby pravda nevyšla najavo? Aké tajomstvá ukrýva Erikina rodina?

Mrazivé príbehy z drsného severu. Všetko o severských detektívkach nájdete na www.severskekrimi.sk.

Detaily o knihe

Názov: Pankhart

Objednávací kód NA330626

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

PANKHART - super titul na čítanie (Viera, 17.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knihe som sa dostala celkom náhodne - pri poslednom rozširovaní mojej zbierky kníh. Moje druhé ja si pýtalo niečo k čomu sa nedostáva až tak bežne, a bolo to jasné...detektívka, severské krimi, a myšlienky nežnejšieho pohlavia, teda autor musí byť žena. Camilla Läckberg a jej Pankhart preto bola jasná voľba. Kniha ma bavila, zaujímavé prostredie, skvelý námet, mimo dejové linky pre lepší opis postáv, vsuvky z minulosti, a aj konečné rozuzlenie. Prekrásne prostredie prímorského mesta, krásne prepojenie minulosti s prítomnosťou , ktoré máme možnosť sledovať prostredníctvom Elsy, matky Eriky Falckovej. Páčilo sa mi ako autorka postupne rozvíja dve dejové línie - minulosť a súčasnosť a ako tieto línie na koniec sklbi a odhalí tak rozuzlenie celého príbehu. Okrem toho bolo veľmi zaujímavé, že kniha sa nevyvíja z pohľadu len jednej postavy, ale prakticky z pohľadu viacerých hlavných postáv. Čitateľ tak má lepšiu možnosť vcítiť sa do jednotlivých postáv. Nadväznosť na predošlé knihy skôr núti čitateľa vziať do rúk predošlé knihy, aj keď každý jeden diel má uzatvorený dej. Malou nevýhodou je zbytočné nahustenie postáv, takže čitateľ, ktorý sa neorientuje v škandinávskej detektívke môže mať z toho trošku chaos. Román patrí medzi lepšie knihy zo severskej krimi tvorby..... úžasná autorka a jej kniha, od ktorej som sa nevedela odtrhnúť. Priznám sa, že najprv som si myslela že keďže tam autorka spomína druhú svetovú vojnu bude to nudné, no čím som čítala viac a viac bola som milo prekvapená ako sa to vyvinulo. Je to vynikajúca kniha, pre všetkých milovníkov detektívok s nacistickou tematikou. Skvele prepojenie časových línií, ľahko sa číta, dynamické dialógy, menej opisov. Návraty do minulosti majú svoje opodstatnenie, nie sú však silené, ani nenarúšajú dynamiku deja. Všetky knihy od tejto autorky vrelo odporúčam. Proste skvelé :)

Camilla (Miluska, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepsia absolutne vyborne, prelinanie minulosti s pritomnostou nie je vobec na obtiaz prave naopak. Do poslednej chvile som netusila aky bude koniec. Skutocne neskutocna kniha :)

Najlepšia (Martin Simides, 2.2.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je podľa mňa najlepšia od tejto autorky. Výborne a napínavo a zaujímavo napísaná. Určite odporúčam!!!

odporucam (Janka Brišová, 19.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to moja prva kniha od tejto autorky. Uz dlhsiu dobu citam knihy od severskych autorov a nemozem si ich styl vynachvalit a tak som sa dostala aj ku Camille a vobec nezaostava za ostatnymi. Prelinanie sucastnosti s minulostou, velmi zavazna tema, lahky styl plny napatia a zvratov. Uz teraz sa tesim na dasli titul, ktory zacnem od nej citat.

Läckbergovej štýl rozoznám a mám rada (Emily, 14.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto sa rozhodne pre akúkoľvek knihu od Camilly, nebude sklamaný. V mojom prípade to bolo jednoduché. Popri vyšetrovaní záhady som žila príbeh spolu s Erikou a Patrickom. Riešia rovnaké problémy ako riešim občas aj ja... a preto som sa s ňou ľahko stotožnila. Autorka nenásilnou formou popretkáva minulosť s prítomnosťou a ako pavúčik vás postupne vtiahne do deja. Do poslednej chvíle netušíte, kto to urobil a prečo. Odporúčam všetky tituly od Camilly Läckbergovej.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x