bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Päť jazykov lásky - 2. vydanie

Vydavateľ: Porta libri (Porta libri družstvo)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:204
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Päť jazykov lásky - 2. vydanie

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk.
Kniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a dozviete sa aj, ako prakticky týmto jazykom hovoriť.
Cieľom tejto knihy nie je vyjasniť zmätok ohľadne slov láska či milovať, ale zamerať sa na prejavy lásky, ktorá je nevyhnutná pre naše emocionálne zdravie.
Keď identifikujeme a naučíme sa hovoriť jazykom lásky nášho partnera, objavili sme kľúč k dlhotrvajúcemu, milujúcemu manželskému vzťahu. Láska sa po svadbe nemusí vypariť, no aby sme ju udržiavali živú, potrebujeme zapracovať na tom, aby sme sa naučili hovoriť jazykom lásky nášho partnera.
Nemôžeme si vystačiť s naším vlastným jazykom, ak mu nerozumie. Ak chceme, aby rozumel prejavom našej lásky a cítil ju, musíme ju prejavovať v jeho jazyku.
Gary Chapman pôsobí ako poradca v oblasti manželských vzťahov. Okrem bestselleru Päť jazykov lásky je autorom mnohých kníh, ktoré sú zamerané na manželské, priateľské a rodinné vzťahy.

Detaily o knihe

Názov: Päť jazykov lásky - 2. vydanie

Objednávací kód NA330599

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Patrícia, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je skutočným obohatením ☺️ Veľmi zrozumiteľne napísaná a podnetná. Ak by ste si mali prečítať len jednu knihu o vzťahoch,tak by to pokojne mohla byť táto.

5 jazykov lásky (Lea, 24.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je presne to, čo som potrebovala. Poukazuje na to, ako prejavovať lásku svojmu partnerovi (ako aj to, čo LÁSKA vlastne je) správnym spôsobom. Vlastne, každý to určite vie, no práve tu sa dočítam úplne doslova o tom, čo v podvedomí tušíme, ale ako bonus dostaneme presný návod, ako v tom čo najlepšie pokračovať a voliť správne prejavy lásky. Nielenže mi tá kniha presne potvrdila to, čo som si myslela a dala presné pokyny, ako lásku prejavovať, ale aj ja svojmu manželovi môžem povedať, čo potrebujem, lebo mi objasnila aj moje potreby, ktoré som nedokázala vyjadriť správnymi slovami. Komunikácia je základom každého vzťahu, tu ju môžeme pekne vyšperkovať tým, čo čo partner naozaj potrebuje. Myslím, že túto knihu by nemal obísť nik, lebo hádam každý chce partnera a vďaka týmto stranám ho pochopí a partneri môžu predchádzať hádkam či trápeniam.

Oporúčam (sisa, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jednoducho úžasná. V príbehoch v knihe sa môže človek nájsť a potom je tu dobre vysvetlené všetko podstatné. Čítali sme ju so snúbencom obaja, potom sme sa o tom porozprávali a pochopili sme jeden druhého.

jazyk lásky (Miriam, 7.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ku knihe 5 jazykov lásky som sa dostala úplnou náhodou(aj keď asi si ma kniha sama našla).Kniha mi ukázala ,že cieľom lásky nie je dostať to čo chceme,ale spraviť niečo pre dobro toho,koho milujeme.Mnohokrát máme pocit ,že hovoríme iným jazykom lásky ako náš/a priateľ/ka a práve Gary Chapman vedie k jeho porozumeniu.

uzasna kniha (Janka Brišová, 18.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha, ktora urcite posunie kazdy partnersky vztah. Naozaj odporucam precitat kazdemu manzelovi, manzelke....Nadherna cesta ako preukazat lasku tomu druhemu a najma naucit sa cim prejavim lasku tomu druhemu. Uzasne priklady, moznost otestovania a zistenia aky jazyk lasky pouzivam ja aky partner...Tak jasne a zrozumitelne ukazane ako dalej mozeme rast v manzelskej laske....jednoducho super, super kniha....

5 jazykov (Viktoria, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý návod ako zlepšiť svoj vzťah. Praktické a overené rady, ktoré treba vyskúšať :) Dozvedeli sme sa o nej na predmanželskej príprave, lektori z nej urobili prednášku a bolo to naozaj zaujímavé.

jazyky lasky (vivo, 9.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je skutočne veľmi inšpiratívna a plná praktických rád ako vylepšiť svoj vzťah. Odporúčam siahnuť po tejto knihe nielen žebám ale aj mužom. Verím, že po prečítaní tejto knihy pochopia správanie a túžby svojej partnerky. Tejto lnihe by som vyčítala najmä preklad do slovenčiny. Akoby to autorka po sebe ani nečítala. Preto by som skôr odporučila originál verziu.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x