bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Letopisy Narnie 1-7.díl Komplet krabice - 3. vydání

Vydavateľ: Fragment CZ (Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Letopisy Narnie 1-7.díl Komplet krabice - 3. vydání

Komplet všech sedmi dílů Letopisů Narnie v dárkové kazetě. Prožijte dobrodružství v zemi obrů, trpaslíků, kentaurů a dalších tajemných bytostí. Souborné vydání světového bestselleru je tím nejlepším dárkem pro mladé čtenáře!

Detaily o knihe

Názov: Letopisy Narnie 1-7.díl Komplet krabice - 3. vydání

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zážitok (Jana Mráziková, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na začiatok musím spomenúť, že od detstva som milovala príbehy v ktorých sú iné svety. Svety, ktoré sa nepodobajú nášmu. Narnia, je jeden z mojich najmilovanejších. Prečo? Som si istá, že väčšina z vás videla film, niektorým sa páčil, niektorým nie.. Ja som ho milovala. A myslela som si že je úplne skvelý, až kým som nedostala presne tento set kníh. Knihy sú usporiadané podľa deja, a kniha kedže kniha čarodejníkov synovec nebola ešte natočená, prečítala som ju za 2 hodiny. A po nej išla ďalšia, a ďalšia.. Je skvelé, že dej v knihách sa posúva rýchlo, stále sa tam niečo zaujímave deje a tým pádom človek nemôže prestať čítať. Okrem toho v knihách je toho samozrejme podstatne viac než vo filme. A musím uznať že omnoho zaujímavejšie. Lewis bol génius :-) Hovoriace zvieratá, kentaury, fauni, kráľ Narnie Aslan a deti možno nezaujmú každého, no som si istá že každý si pri takýchto dobrých knihách oddýchne, dokonca i staršie generácie nielen deti. A mimochodom, takto skvelo vyzerajúcu väzbu kníh som dlho nevidela. Takže jednoznačne VRELO ODPORÚČAM každému, a ak váhate tak treba urobiť rýchli klik na ikonku "Kúpit" :-)

Nečakane dobré (eva šimšálková, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napriek tomu, že žáner fantasy mám veľmi rada, Narnii som sa dlho vyhýbala. Môže zato hlavne aj filmová podoba, ktorá mi skôr pripomínala nepodareného Tolkiena ako fantasy svetový bestseller. Ale dostala som tento box ako darček a musím uznať, že som veľmi príjemne prekvapená. Úžasné príbehy detí a múdreho leva Aslana, plná kentaurov, faunov, hovoriacich zvierat, stromov a trpaslíkov v okúzľujúcom rozprávkovom svete Narnie. Ako to už obyčajne býva, filmové spracovanie nemá s knihami veľmi veľa spoločné a koho odradili filmy ako mňa, radím dať šancu knihám, možno budete rovnako príjemne prekvapení. Jediné mínus pre mňa je, že knihy nie sú očíslované ako majú ísť v poradí.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x