bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na sociálnej sieti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na sociálnej sieti

Anna po nečakanom rozchode s partnerom prepadla četovaniu v nádeji, že nájde spriaznenú dušu. Na sociálnej sieti spoznala muža – vzdelaného, vzrušujúceho, ale so zatajenou identitou. Vďaka nemu sa Anna mení z racionálnej manažérky na trpezlivú, tolerantnú a vášnivú ženu.
Na sociálnej sieti je príbeh o hľadaní lásky, životných hodnôt aj o nájdení samej seba, plný bolesti, túžby, vášne a erotiky. Príbeh o tom, ako dlho a ťažko sa rodil vzťah dvoch ľudí poznačených minulosťou. Anna je napokon šťastná, no pochybnosti zostávajú. Podarí sa jej zmieriť s tým, že Ezop trávi čas s neznámymi ženami na sociálnej sieti? Je muž, ktorého miluje, pre ňu naozaj ten pravý?

Detaily o knihe

Názov: Na sociálnej sieti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (Dana Hudáková, 21.11.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne sa kniha celkom páčila, čítala sa ľahko,bolo v nej aj niekoľko pekných myšlienok a vtipných pasáži...nemala som pri nej pocit nudy,niečo ma stále nútilo čítať ďalej. Príjemná oddychovka, ktorá odráža realitu dnešnej modernej doby- života a ,,lásky,, na sociálnych sieťach.

sklamaná (Jana Jankovičová, 26.1.2015) Odpovedať

som sklamaný(á)
knihu som rýchlo prečítala ale nie preto že by ma tak chytila ale preto že som ju chcela mať čím skor za sebou....veľmi slabá, dej nič moc...strata času a peňazí

Nič moc. (Evelin Kissová, 11.1.2015) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha mi nedala vôbec nič. Nemalo to dej. Hl. postava opisovala svoj život a vzťahy s mužmi, že aký má zničený život, ako ju nikto nemiluje, ako ona chúďa musí toto a hento a chlapi sú svine... samá depresia, nuda a pesimizmus. Možno nejakým 40-50 ročným ženám, ktoré majú podobné problémy by sa na tom niečo páčilo, ale rozhodne to nie je pre moju vekovú kategóriu a ani pre nikoho, kto má v živote lásku. Prečítala som to síce za 2 dni, ale len za to, že je to tenká a malinká kniha a vždy som dúfala v nejaké to zlepšenie. Nič neprišlo. Zo zvedavosti si požičiam od kamošky ešte nejaký takýto "príbeh z kabelky", že či je všetko také depresívne, ale peniaze by som do toho neinvestovala. Autorka je podľa popisu "koučka a lektorka", takže predpokladám, že to mala byť nejaká motivačná literatúra o nájdení seba samej, ale asi som v živote príliš šťastná na to, aby som potrebovala rady do života cez depresívnu 40 ročnú zatrpknutú hl. hrdinku tohto príbehu 8D

Fajn (Barbora, 5.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižka ako taká bola dobrá, taká oddychovka, ale nemôžem povedať, že by ma nejako ohúrila alebo že by som si ju obľúbila..bolo to príjemné čítanie, škoda, že sa to skončilo tak, ako sa to skončilo..

na socialnej sieti (Františka Kubíková, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi zaujimava kniha,precitala som jednym dychom,vrelo odporucam,mam rada pribehy do kabelky

Na sociálnej sieti (Daniela, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dávno som neprečítala knižku jedným dychom, tak ako teraz. Oceňujem jedinečný uhol pohľadu autorky na internetové zoznamovania. Je to veľmi realisticky a strhujúco napísaný príbeh plný emócií na "modernej" ceste za šťastím, o ktorých sa vie, ale verejne sa o nich nehovorí. Žiaľ, asi takto nejako vyzerajú dnešné vzťahy. Anonymita a ilúzie, kde úprimný človek zostáva obeťou. Aj reálny život hrá s nami takéto divadlo, môžem to z vlastnej skúsenosti potvrdiť. Želám tejto knižke veľa spokojných čitateľov a autorke podnety na ďalšiu knihu. Ďakujem a veľmi sa teším na pokračovanie. Knihu určite odporúčam, pobavila ma  ...

na sociálnej sieti. (Marianna Fabušová,Dechtice117,okr.Trnava,91953., 21.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelo vypísaný obsah deja-z terajšieho života-plného ,,života na sociálnej sieti,,-myslím,že sa to môže stať hoci-komu.
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x