bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žiadne prudké pohyby

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:250
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 10,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žiadne prudké pohyby

Sú muži, čo zachraňujú ľudí. Majú to v popise práce. Ale niekedy aj oni potrebujú zachrániť, hoci to už v popise práce nikto nemá. Dobré svaly a schopnosť pohotovej reakcie nie sú niekedy na prežitie dostačujúce. Je potrebné nájsť náruč, do ktorej je možné sa ukryť. Pomaly. Opatrne. Potichu. Pozor na vnútorné zranenia.
Najnovšia kniha Maxima E. Matkina hovorí o hasičoch, lekároch a železničných modelároch. Okrem toho aj o láske a o túžbe, o nakupovaní bielej techniky, o mačke s podivným osudom, o cestách preč aj návratoch domov a o všetkom, čo ste chceli vedieť o sexe, ale nemal vám to kto povedať.

Detaily o knihe

Názov: Žiadne prudké pohyby

Objednávací kód NA329919

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

od Matkina sú aj lepšie (Jana Suchá, 9.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Prečítané za pár hodín...ale nič extra mi to nedalo. Príbeh okorenený špecifickým slovníkom (nadávky, sex, slovosled...) a zakončený myšlienkou "život je ako...". Príde mi to dosť podobné ako Mexická vlna. Matkin má veľa kníh, kde si nájdem myšlienky, nad ktorými sa zamýšľam aj po prečítaní. No pri tejto som ich našla veľmi málo. Aby som aj niečo pochválila tak- páčila sa mi línia deja a ako do seba postupne všetko zapadalo. Ale aj napriek tomu hodnotím 3*.

Pozor na vnútorné zranenia. (Simonka Bartošová, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha ako všetky od uja Matkina. Dá čítať medzi riadkami, vie skvele vyvolať emócie, vie sa zasmiať aj sám na sebe, ale najviac ma vždy dostane tým, že je tak neuveriteľne uveriteľný. Ja mám teda pocit, že tých jeho hrdinov dosť často stretávam... tento autor mi ukradol srdce.

Super kniha (Martina B., 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si zohnala takmer okamžite ako som sa dopočula že Matkin vidal zase čosi nové. "Zhltla" som ju za dva dni a môžem povedať, že Matkin opäť nesklamal, posunul latku o čosi vyššie a vo mne ostal úžasný čitateľský zážitok. Je to môj najobľúbenejší slovenský autor a verím že za prudkými pohybmi bude nasledovať ešte veľa tak dobrých kníh, ako sú tie predchádzajúce. :)

zmysel irónie (Kristína Kliková, 26.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
príbeh, ktorý jednoznačne očarí svojou iróniou...život je predsa užasný v každom okamihu..len je potrebné zaujať adekvátne stanovisko...a určité pasáže knihy sú veľmi úsmevné..už sa teším na ďalšiu knihu od Matkina

Lepšie ako bolo (Martina, 22.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Pridávam sa k Matkinovým verným čitateľkám, ktorým táto kniha dala nádej, že sa zase dočkám starého Matkina. Začala som ho čítať na enzime, kupovala som si jeho knihy vždy okamžite po vydaní. Predposlená kniha bola príšerným sklamaním a tak som nad kúpou tejto veľmi dlho váhala. ale oplatilo sa. Nie, nečajkajte druhú mexickú vlnu alebo Mužské interiéry. ale je to lepšie ako to bolo, konečne mala kniha spád, takže odporúčam, iste si pri nej oddýchnete :-D

sklamanie (Marianna, 7.3.2013) Odpovedať

tak ako som sa velmi tesila na novu knihu od Matkina,tak som z nej bola sklamana.Mam rada to ine pisanie u neho,ale ta kniha nemala ani hlavu ani patu.Tie prve knihy boli ovela lepsie...Uz ani ta predposledna nebola najlepsia.

konečne návrat? (Simona Poliaková, 7.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Matkinove knihy mám prečítané všetky, presne v tom poradí, ako vychádzali. Ako som bola nadšená z prvých troch kníh, tak som bola potom sklamaná. Toto posledné dielko považujem za menší návrat starého dobrého Matkina, no stále to nie je ono. Číta sa príjemne, nechýba jej humor a autorov známy sexuálny podtón. Osudy dvoch bratov, navonok silných, ambicióznych a uznávaných, vo vnútri plných pochybností o sebe, živote a svojom mieste vo svete. Ich odchody aj návraty, straty aj nálezy. Aj títo chlapi potrebujú náruč ženy, v ktorej by sa mohli chvíľami ukryť. Možno je niekedy naozaj najlepšie nerobiť "žiadne prudké pohyby", aby nás život neroztrhal na kusy.

žiadne prudké pohyby (Eva Lokajová, 5.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Život je šelma a ty musíš ukázať, že sa nebojíš. A pre to..Žiadne prudké pohyby ;)

Jedinečnosť (Karina Gálová, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, trošku netradičný štýl, skrytý zmysel, také sú knihy Maxima E. Matkina. Žiadne prudké pohyby rozhodne nezaostáva za predošlými knihami. Skvelé spracovanie a hlboká myšlienka napísaná tak jednoducho, prečítané za jeden deň :)

Balzam na dušu (Majka, 5.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Pre mňa je každá kniha od Matkina ako balzam na dušu. Nech ma čokoľvek trápi, viem, že Matkinove knihy ma z toho dostanú, minimálne ma niekam posunú, isté veci si pri nich uvedomím. Rovnako aj táto pre mňa predstavovala pohodové čítanie, plné zaujímavých myšlienok. Mám dojem, že táto kniha je trošku odlišná od predchádzajúcich, možno príbehom, možno celým obsahom, ale je rovnako skvelá ako tie ostatné.

nie zlé (viera kučerková, 3.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
očakávala som trošku viac,ale dalo sa. číta sa ľahko, aj keď by som očakávala ešte hlbšie zamyslenia. matkinove prvé knihy sú perfektné, táto je len dobrá.

veľké očakávania, veľké sklamanie :( (Jana Drgoncová, 1.3.2013) Odpovedať

som sklamaný(á)
na nového Matkina som sa veľmi tešila, hlavne kvôli tomu, že jeho posledné knihy ma moc neoslovili a pri tejto som väčšinou čítala samé dobré hodnotenia. žiaľ, tak ako jeho posledné dve knihy, aj táto bola pre mňa sklamaním. žiadna extra dejová zápletka, už aj tie dialógy medzi postavami nie sú to čo bývali. akoby tieto posledné tri knihy písal úplne niekto iný :( jediné, čo ma na tejto knihe oslovilo, bola asi tá mačka. mám pocit, že Matkina drží nad vodou iba predošlá sláva. nabudúce si 2x rozmyslím či si jeho ďalšiu knihu kúpim

Chromá mačička. (Petra Kyšová, 28.2.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu odporúčam všetkými 10 prstami. Na začiatku som sa zľakla či ma táto kniha zaujme. Ale postupne som sa do všetkých postáv priam zamilovala. Hlavne do tej mačky :D Vrelo odporúčam túto knihu na tieto prichádzajúce jarné dni.
Všetky komentáre (13)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x