bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fifty Shades of Grey

Vydavateľ: Arrow Books (Arrows Books)
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fifty Shades of Grey

"Romantic, liberating and totally addictive, Fifty Shades of Grey is a novel that will obsess you, possess you, and stay with you for ever.

When literature student Anastasia Steele interviews successful entrepreneur Christian Grey, she finds him very attractive and deeply intimidating. Convinced that their meeting went badly, she tries to put him out of her mind – until he turns up at the store where she works part-time, and invites her out. Unworldly and innocent, Ana is shocked to find she wants this man. And, when he warns her to keep her distance, it only makes her want him more.

But Grey is tormented by inner demons, and consumed by the need to control. As they embark on a passionate love affair, Ana discovers more about her own desires, as well as the dark secrets Grey keeps hidden away from public view..."

Detaily o knihe

Názov: Fifty Shades of Grey

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Moja obľúbená (Kristína Betíková, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľa som o tejto knihe počula ale keď som si ju konečne prečítala bola som unesená.Prečítala som ju za 3 dni,nemohla som sa od nej odtrhnúť, mala som pri nej zimomriavky.Nadchol ma tento príbeh, je veľmi zaujímavé ako to všetko videla ona a ako úplne inak on. Podľa mňa to nie je len také obyčajné čítanie pre teenagerky, nad niektorými vecami sa dá aj popremýšlať a pouvažovať. Vrelo odporúčam!

wow (Martina Zaťková, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nenormálne úžasná kniha :) je vtipná,romantická,erotická ;) prečítala som ju na jeden dych už sa neviem dočkať ďalšieho dielu :)

Veľká reklama... pre nič (Emily, 8.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Toľko toho bolo popísaného že aká erotická literatúra je toto... nemyslím si. Kniha sa číta ľahko, ale som z nej sklamaná, pretože na viacerých miestach mi v dialógoch pripomenula knihy S. Meyerovej... Anastazia sa podobná na Bellu. Hryzie si spodnú peru, nemá veľké sebavedomie.. Také ľahké čítanie, veľa sa človek zamýšľať nemusí.

pravy pageturner (Mirka, 25.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po dlhom čase som zase čítala knihu, ktorú bolo ťažko položiť z ruky. Je vtipná, romantická, prekvapujúca, .. proste všetko, čo má dobrá kniha byť.

Jednoducho úžasná (Miroslava, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha nadchne jednoducho všetkých čitateľov, je v nej všetko, láska, sex a zápletka..Sexu je tam teda riadne veľa a nečudujte sa, keď vás v noci budú snívať erotické sny:)))

Jednoducho úžasná!!!! Milujem ju, nikdy som tak žiadnu knihu nemilovala!!! (Lucy *, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Lepšiu knihu som nečítala a to som ich čítala x.... a rôzne žánre: vtipné, mrazivé, romantické, thrillery, psycho.. no táto je moja number 1, nikdy sa mi nestalo žeby som chcela knihu čítať ešte raz, ale tu som si čítala stále rôzne pasáže (a nemyslím tie erotické), a teším sa keď mi knihu vrátia a ja sa znova začítam, a na ďalšie dve časti sa nenormálne teším, no je zo mňa maniak :) A milujem aj christiana a jeho hlášky, aj keď je taký ako je :) tiež maniak :) Vraj autorka vydá aj knihu z pohľadu Christiana, no aj tú budem musieť mať:)

50 odtieňov zmiešaných pocitov (Angelika Sebőková, 1.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Takže kde začať? Knižka so silným erotickým nádychom a napätím, "zakázanými vecami", kopou nevysvetlených otázok a jedným nervy drásajúcim chlapom :). V podstate naozaj nejde o zlé čítanie, páči sa mi humor autorky, vtipné vety, ktoré vkladá do úst svojim postavám. No čo ma nesmierne vytáčalo na knižke, bol neskutočne povýšený chlap a naivné mladé dievča. To mi žiaľ pripomínalo štýl typického sladkého ženského románu. No každopádne na záver je potrebné uznať, že sa chystám prečítať pokračovanie. Takže odporúčam, i keď mojim skromným názorom je, že vzhľadom na počiatočný boom a ovácie som čakala asi aj niečo viac.
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x