bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Potok tieňov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Potok tieňov

Je horúce leto, blíži sa víkend, ale keďže na poslednú chvíľu nastane zmena plánov, na výlet do pohoria Adironndacks vyrazí skupina dosť nesúrodých spoločníkov. Tvorí ju čoskoro exmanželka Valerie, jej trochu zvláštni priatelia Melissa a James, náladová dcéra v tínedžerskom veku Brianne a snúbenica Valinho čoskoro exmanžela Jennifer. Val ešte nemá celkom doriešené, čo vlastne cíti k manželovi, ktorý ju opustil. Spočiatku zápasí so žiarlivosťou a nenávisťou k mladšej žene, ktorá ju vystriedala a ktorá má dosť vlastných problémov. Brianne má šestnásť rokov, otvorene matke vzdoruje a zamotáva sa do siete tajomstiev a klamstiev.
Valerie a jej spoločníci netušia, že v okolitých lesoch sa ukrýva dvojica šialených vrahov. Keď zmizne najprv hotelový hosť, potom člen poriadkovej služby a nakoniec aj Brianne, Val prežíva nočnú moru, akú si nepredstavovala ani v najhorších snoch. Predpokladala, že to bude pekelný výlet, ale naozaj nečakala, že budú bojovať o život.

Z anglického originálu Shadow Creek (Emily Bestler
Books/Atria Books, New York 2012)
preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Potok tieňov Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Potok tieňov

Originálny názov: Shadow Creek

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvela (Naďa Holečková, 19.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
od tejto autorky nieco ine ako skvele citanie ani nemozeme cakat. autorka ma vtiahla do deja. velmi dobre sa citala.

skvelá autorka aj skvelá kniha (Emília Bišofová, 16.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy Joy Fieldingovej - možem odporúčať. Ani tentoraz nesklamala. Zaujímavé čítanie, riešia sa tam aj vzťahy, je tam aj veľa napätia,aj drsných scén(až moc drsných) a tak trochu takmer až do konca som nemala jasno, kto sú vrahovia. Odporúčam prečítať, kto má rád thrilery, krimi...

Potok tieňov (Petra, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha, ako si spomínam, veľmi milo prekvapila. Autorku som predtým síce registrovala, ale v knižnici skôr obchádzala, a dostala sa k nej viac menej náhodou..napísaná veľmi dobre, pútavo,až neodložiteľne...len keby sa trošku zatraktívnili jej obálky, aby boli lákavejšie na prvý pohľad:)

stale perfektna (Veronika Berdáková Pavlík, 10.9.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato autorka ma este ani raz nesklamala...jej knihy su stale putave a drzia vas v napati. Tyka sa to aj tejto knihy. Vynikajuca . Zo zaciatku sa mi zdala situacia mierne bizarna a trapna...ale potom sa to pekne rozbehlo. Pacilo sa mi stupnovanie napatia. ...A to ze mnohi sa zdali byt podozrivi. A ten koniec. ..bola kruta realita (-: Pekne....v podstate iducim dejom sa mi Pacili obe postavy aj Val aj Jennifer.

Veľmi pekné čítanie (Martin Rohlíček, 9.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostal k meninám. Začal som ju čítať hneď cez víkend. Táto kniha bola moja prvá od tejto autorky. Túto knihu zbožňujem. Nútila ma čítať káždy deň. Vrelo odporúčam. Najlepšie v tejto knihe bol začiatok. Už sa teším keď si kúpim ďaľšiu knihu od tejto autorky.

milovaná Joy (Sisa, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dostala som ako darček a hned som sa do nej aj pustila :-) Milujem túto autorku, každú knihu má inú a každú vynikajúcu. Inak tomu nebolo ani pri tomto titule. Valerie s priateľmi, dcérou Briane snúbenicou svojho ešte stále manžela sa súhrou okolností ocitnú všetci v jednom hoteli na horách. Dcéra trucuje, snúbenica jej "kole oči" a v lesoch zatiaľ vystrája dvojica zabijákov. Po tom čo sa v hoteli stratí jeden hosť a výletníci sa ocitnú v kempe začne ozajstný boj o život. Kto vyhrá? Určite odporúčam prečítať :-)

Kniha (Lukas, 28.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha vypada velmi zaujimavo no planujem si ju urcite prečitat

hura konecne som sa dockala !!! (adka, 27.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
aj ked som ju este neprecitala na 100% verim ze tato kniha bude delova, milujem tuto spisovatelku a stoji si za to pockat na nejaku tu knihu od nej verim ze sa nesklamem uz len obsah hovori ze to bude super mne velmi sedi tato spisovatelka a jej diela, tesim sa :)
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nikki ležala na posteli, oči zavreté, ale nespala – v duchu znova prežívala nočné udalosti a počúvala, ako si Kenny spieva pod sprchou. Vtom začula, že ktosi klope na okno. Najprv si myslela, že to sú len zvuky končiacej sa búrky a že vetrisko lomcuje bezmocnými konármi, ktoré narážajú na okná a hľadajú tam útočisko. Tu veru útočisko nenájdete, pomyslela si a s úsmevom si pripomínala zúfalé pokusy o záchranu ich posledných obetí. Ibaže tie obete sa zúfalo pokúšali dostať von, a nie dnu. Ale výsledky boli rovnaké. Nebolo úniku. Nedočkali sa milosrdenstva.
Nikki si rada pripomínala všetky podrobnosti zabíjania. Tak sa cítila bližšie ku Kennymu, akoby k nemu bola pripútaná navždy. Rada znova a znova prežívala ten prísny sled udalostí a dbala na to, aby nič nevynechala: úvodné privítanie, ako tomu rád hovoril Kenny; príjemný neškodný rozhovor, ktorý nevyhnutne nasledoval; istá ostražitosť, ktorú obete začali prejavovať počas rozhovoru, tá sa postupne premenila na strach a ten sa zmenil na zdesenie, keď sa rozprávka zmenila na horor a nože zabránili šťastnému koncu.
Nikki nikdy nemala rada rozprávky. Vyslovene ju odpudzovala predstava krásnej princeznej v pavučinkových šatách. Nenávidela tú sprostú Popolušku a radšej mala jej protivné nevlastné sestry; vždy stála na strane zlej kráľovnej, a nie Snehulienky; odpudzovala ju Šípková Ruženka, ktorá sto rokov čakala, kým ju prebudí a vyslobodí krásny princ.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x