bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Okno do duše

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Okno do duše

Osud nám niekedy zasadí rany, s ktorými sa len ťažko vyrovnávame. Hlavná hrdinka príbehu, uznávaná a obľúbená lektorka Niki, dôsledne ukrýva pred okolím rodinnú tragédiu a trápi sa pre nenaplnenú lásku. Po dlhých rokoch samoty, práve vo chvíli, keď nachádza liek na ubolenú dušu v podobe manažéra Mira a jeho malej dcérky, vtrhne jej znovu do života dávna láska a osud ju postaví pred neľahkú skúšku. Ako v nej obstojí? Pre ktorého z dvoch mužov sa rozhodne? Otvorí konečne okno svojej duše alebo sa zľakne ďalšieho sklamania?

Detaily o knihe

Názov: Okno do duše

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Súťaž o 3 balíčky Okno do duše

Opäť sa nám má ochladiť, tak sme pre vás pripravili malú súťaž o balíčky Okno do duše – nájdete v nich knihu Okno do duše, šál, čiapku alebo kabelku na leto. Stačí byť trošku hravá (možno budú chcieť hrať aj chlapi, tak teda aj hraví :) ) a po víkende si ceny rozdáme. Idete na to?:) viac

Hodnotenie čitateľov

Príjemné čítanie (Zuzik, 20.4.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som čítavala počas ciest autobusom do práce a z práce domov...Vždy som sa s napätím tešila na ďalšie strany príbehu, ktoré sa miestami nečakane zamotávali...Kniha sa čítala veľmi ľahko, vrelo ju odporúčam ako oddychovku a príjemný relax :-)

Super (Daniela, 24.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pútavá kniha so zaujímavým príbehom. Páčilo sa mi, že autorka opisuje aj zamestnanie hlavnej hrdinky, veď v práci dnes strávime väčšinu času. Síce už nie som najmladšia, ale z oblasti komunikácie som sa dozvedela aj nové veci, o ktorých som doteraz nevedela. Len tak ďalej!

Zaujimava kniha (Betka, 22.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi velmi pacila, je zo zivota, v niektorych pasazach som sa nasla. Urcite odporucam a tesim sa na dalsiu knihu od tejto autorky.

sklamanie (Elena, 22.8.2013) Odpovedať

neoslovila ma
čakala som viac od tejto knihy, ale štýl akým je napísaná ma vôbec neoslovil, miestami som mala chuť ju odložiť a už ani nedočítať. nakoniec zvíťazila moja zvedavosť a dočítala som ju do konca. jediné čo ma naozaj zaujalo boli témy na seminároch hlavnej hrdinky o komunikácii

Okno do duse (Veronika Jurčišinová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ľúbozvučná slovenčina pretavená v modernom štýle.Strhujúci dej románu. Nie povrchnosť, ale hlboko ľudsky podané problémy mladých ľudí dnešnej spoločnosti. Zuajímavo skĺbená mozaika súkromia hrdinky Niki s jej profesionalitou. Natoľko ma problémy týchto mladých ľudí zaujali,že som nedokázala odložiť knihu až kým som ju neprečítala celú. Kniha môže poskytnúť nielen príjemné chvíle oddychu, ale aj inšpiráciu pre tých mladých ľudí (či už žien alebo mužov), ktorí sa v podobnej situácii ocitnú. Odporúčam prečítať ženám i mužom bez ohľadu veku! Prajem autorke veľa tvorivých síl a teším sa na jej ďalšiu knihu.

Príbehy z kabelky (Martina, 13.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Nie je to taky príbeh, ktorý by som prečítala na jeden dych. Po krátkom čase som sa ku knihe vrátila a dočítala ju.

hodnotenie knihy (Janka Grznarova, 6.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Podla recenzii som ocakavala viac. Inak fajn lahke citanie pre zeny. Kategoria romany od slovenskych autoriek pre zeny tipu Vasilkova a podobne.....

Výborné čítanie a skvelý obsah (Natalia, 1.7.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ľahké čítanie a dej, ktorý je zrkadlom toho, čo sa v skutku môže stať hociktorej z nás. Spisovateľka veľmi dobre odhadla situácie, do ktorých sa dá rýchlo vžiť. Okno do Duše je jedna úžasná knižka, ktorá sa veľmi dobre číta a má skvelý obsah. Odporúčam každej jednej čitateľke, ktorá obľubuje žánre kníh so skutočným a reálnym príbehom zo života.Výborné čítanie s nápaditým dejom od začiatku až do konca s jemnou napínavou chuťou.

Okno do duše (vivo, 6.5.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Na tomto príbehu sa mi najviac páčil popis zamestnania hlavnej hrdinky a celkom zaujímavé informácie o priebehoch a predmetoch školení. Ale čo sa týka príbehu, patrí k takým, ku ktorým by som sa 2x nevrátila. Také ľahko stráviteľné čítanie do MHD alebo do metra. Ale inak ten príbeh nie je ničím výnimočný.

Skvelá kniha plná prekvapení... (Katarína, 14.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
...je to pútavá kniha plná romantiky a zvratov v deji. Veľmi ma zaujali aj poznatky autorky o psychológii a fakt, že všetky tieto poznatky nezískala z vlastnej skúsenosti, ale čerpala z rôznych "drhých zdrojov". K deju: najprv som si myslela, že presne viem, ako kniha skončí, že hlavná hrdinka zostane s Mirom a jeho dcérkou.. no presvedčila som sa, že hlavná hrdinka sa skôr riadila heslom: "Nikdy nemôžeš začať novú kapitolu života, kým čítaš znovu tú predchádzajúcu." Nebudem ale prezrádzať koniec knihy, veď prečítajte si ju sami ;) Ja som sa k nej dostala úplne náhodou, keď ma zaujala na internetovej stránke nezvyčajnou obálkou. Nezvyknem sa riadiť iba estetickým dojmom obalu knihy, ale v tomto prípade som (už viem prečo) urobila výnimku a nesklamala som sa :-)

Sprvu nič moc, lenže potom....!!!! (EvCe, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
..nepustí. Miestami mi vadili príliš dlhé opisy scén a udalostí, ale autorka to vykompenzovala informáciami o komunikácií, psychológií a veciach, ktoré ma mnoho naučili. Pokiaľ som sa dostala na koniec, naučila som sa veľa nových užitočných vecí, ktoré môžem aplikovať v bežnom i pracovnom živote. Myslím, že čas a peniaze investované do tejto knihy rozhodne ľutovať nebudete. Príbeh hlavne hrdinky je miestami tak smutný, že slzám asi neujdete. Inými miestami sa budete "rehotať" nad situáciami a hláškami malej Mirky, ktorá vie kedy sa čo a ako opýtať. :-) Takže ak ešte váhate,smelo po tejto knihe siahajte....

Úplne skvelá kniha (Veronika, 8.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma zaujala obsahom, preto som si ju objednala. Už po prečítaní prvých strán som sa od nej nevedela odpútať. S hlavou postavou som sa úplne stotožnila, možno preto ma tak upútal dej knihy. Dnes som si zakúpila ďalšiu knihu a veľmi sa na ňu teším. Ak ju prečítate, neoľutujete.

Oplatí sa čítať (Miloslava, 30.1.2013) Odpovedať

Autorka nezostala nič dlžná svojmu brilantnému štýlu, ktorý môžete poznať z jej prvotiny Láska vo vetre. Kultivované čítanie mi spríjemnilo upršanú januárovú sobotu. Kto chce, okrem deja si nájde aj myšlienky na zamyslenie, možno inšpiráciu pre riešenie svojho prípadu. Hlavnú hrdinku nelíči ako v súčasnosti módnu super ženu, nevyhýba sa nahliadnutiu do jej duše, dovoľuje jej, aby vnútorná intuícia dobiehala pragmatický rozum. Príjemné je zasadenie deja do prostredia vzdelávacieho procesu účastníkov na jednej strane a podnikateľského na strane druhej s prelínaním súkromia oboch strán. Náročnejší čitateľ si môže rozšíriť svoj obzor aj z nie všeobecne známeho odboru psychológie. V akom prostredí bude ďalší autorkin román? Tešme sa spolu naň!

Vyborna kniha (Gabina, 13.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi prijemna kniha napisana kultivovanym stylom. Precitala som ju jednym dychom. Opisuje pribeh, ktory sa moze stat ktorejkolvek z nas. Uz teraz sa tesim na dalsiu knihu od tejto autorky a zelam jej vela tvorivych sil.
Všetky komentáre (14)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x