bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Neodolateľné vábenie

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Neodolateľné vábenie

Predstavte si, že ste sa zrazu ocitli v sne, v ktorom ležíte na mokrom lístí v lese, s rozbitou hlavou a miernym otrasom mozgu, zatiaľ čo v realite vedľa vás leží váš manžel, vo vedľajšej izbe vaše deti a na stolíku stojí budík, ktorý by mal každú chvíľu zazvoniť. A navyše máte o rovných pätnásť rokov menej než v skutočnosti. Na prvý pohľad nič podivné, však?
Lenže čo ak je to presne naopak? Čo ak les a rozbitá hlava sú realita a váš manžel, s ktorým vás spájajú roky šťastného manželstva a dve deti, nie?

Presne v takejto situácii sa ocitne hrdinka románu, devätnásťročné dievča, ktoré sa dozvie, že ju akási záhadná bytosť zvaná Sidus vybrala, aby sa vraj stala vyššou bytosťou. Akou? To netuší. Petra je dezorientovaná, v šoku, a navyše si je vedomá, že o tom, čo sa s ňou deje, nemôže nikomu povedať, ak len nechce skončiť v psychiatrickej liečebni. Veď kto by jej aj uveril, že prežila pätnásť rokov v imaginárnom svete a potom sa náhle vrátila späť?
Jedinou jej možnosťou je dôverovať mladému mužovi Adriánovi, ktorý o sebe tvrdí, že prežil to isté čo ona a že tou zatiaľ nemenovanou bytosťou už je. Je pripravená nechať sa ním previesť zo sveta ľudí do sveta záhad, na prahu ktorého sa ocitla?

Detaily o knihe

Názov: Neodolateľné vábenie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborná fantázia (Monika Mihalačová, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá knižka. Miestami mi pripomínala inú, ale nevadilo mi to. Dej nestál, zvraty boli na správnych miestach, myšlienka celej knihy perfektná. Nič nebolo násilné, išlo tak nejak samo a postupne. A to ma na tom bavilo.

skvelá knižka (Nikola Truongová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala za dva dni. Veľmi zaujímavý celý obsah. Autorka má važne veľkú fantáziu. Kniha je super. Nikde sa s dejom neponáhľa a všetko sa postupne odkrýva samo :) Som spokojná s touto knihou.

Odporúčam (Michaela Ducsová, 28.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som mala v pláne čítať pomaly, aby mi dlhšie vydržala. Plán nevyšiel. Zhltla som ju na dva razy. Téma s Imagiom je skvelý nápad, len trošku hrozivý. Nechcela by som súčastnú realitu vymeniť za iný život. Hoc aj za dlhší a bola by som mladšia a podobne:) Postava Adriána mi bola od začiatku sympatická, bolo v ňom niečo, akési zvláštne čaro. Plus ešte to jeho druhé ja - Sebastian Grey:) Páčilo sa mi tam mnoho detailov, ako napríklad vianočná tradícia s ozdobou každé vianoce a úplne najviac ma zaujali náhrdelníky v tvare kvapiek krvi. To, ako vznikli... rada by som taký vlastnila. Ale nie podobný, presne ten:) Knihu hodnotím vysoko pozitívne, má pútavý dej, núti človeka čítať aj napriek predsavzatiu, že bude čítať pomaly, aby si ju dlhšie užil. Autorka má naozaj obrovskú dávku fantázie bez hraníc. Myšlienka s Nebami, náhrdelníky, postavy, skrátka všetko bolo v tejto knihe skvelo spracované. Vrelo odporúčam všetkým, čo majú radi romantiku, v spojení so svetom medzi nebom a zemou.

skvelá kniha (Jana Suchá, 1.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha bola super. Začiatok zaujímavý a pútavý. Žiadny pomalý rozbeh ani hluché miesta. Každé písmeno núti pokračovať ďalej Príbeh, aký tu ešte nebol. Štýl písania Naty je jednoducho úchvatný. Svieži, jednoduchý, príjemný a prirodzený. Tak ako aj postavy. Jediné čo by som vytkla by bola tretia tretina knihy. Čakala som trochu väčšiu a akčnejšiu zápletku. Ale to je len detail. Rovnako ako skvelá Ochrankyňa a Zuzanina skrytá tvár vás chytí za srdce aj Neodolateľné vábenie. Dávam 4,5 hviezdičky, lebo Ochrankyňa je u mňa od Naty stále TOP :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x