bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Moje jedlo

Vydavateľ: Pyco s.r.o (Pyco s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:180
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 11,75 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 1,96 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Moje jedlo

"Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal. A teraz vydáva knihu plnú vlastných bezmäsitých receptov, obohatenú o tradičné jedlá medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sám uvaril, fotografoval a osobne komentuje vo svojej debutovej publikácii "MOJE JEDLO".

Detaily o knihe

Názov: Moje jedlo

Objednávací kód NA329513

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Recenzia (Iveta Hrickova, 19.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aby sme nehodnotili len samu beletriu, zhodnotime aj kucharsku knihu. a ze som clovek povolany, aby hodnotil prave tuto kucharku, tak o tom svedci, ze som az na dva /chybajuce suroviny/ uvarila a odskusala vsetky recepty. nemam totiz rada osudy kucharskych knih, ktore len zostavaju lezat prachom na policiach....... Pycovu kucharsku knihu by som odporucila nielen vegetarianom, alebo ludom, ktori preferuju zeleninovu stravu, ale aj tym, ktori nemaju dostatok casu na varenie a napriek tomu by sa radi stravovali doma. Vsetky recepty su velmi jednoduche, zrozumitelne napisane, takez nebude mat s nimi problemy ani amater a ukuchtia sa velmi rychlo. Chutovo boli naozaj vyborne, nachadza sa tam osvedcena svetova klasika v kombinacii s vynikajucimi chutovymi novinkami. Moj najoblubenejsi recept je teply tofu salat s fazulovymi strukmi. No kandidatov je skutocne vela. Na suroviny a financie taktiez nie su recepty narocne. Najdete tam jedla tak na bezny den, ako aj slavnostnejsiu formu. Jednoducho, kto sa rozhodn pustit do varenia alebo tiez skumania vegetarianskej kuchyne, na ktoru nemaju dost fantazie, tak toto bude pre nich ta najspravnejsia volba! Zelam vsetkym dobru chut :-)

Jedzte zdravo... (Peter Šufliarsky, 17.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Tak túto knihu som musel kúpiť priateľke pretože rada varí. Na obálke známi moderátor ktorý svoje recepty odskúšal zrejme na sebe. Táto kniha patrí medzi jednu z jej najpoužívanejších kuchárskych kníh, možno preto, že je nová, možno preto, že ju písal Pyco a možno i kvôli prijemnemu spracovaniu a zrozumiteľnému opisu prípravy jedál. Sám som si ju prelistoval a čo to pozrel. To jedlo v knihe vyzerá lepšie než na taniery. Kniha ako celoj je naozaj pestrá a veľmi dobre spracovaná. Všetko pekne porozdeľované a opísané tak aby to pochopil i nevarič ako ja. Jedine by som knihe vytkol to, že väčšina jedál je naozaj až príliš zdravá a súdiac od súčasnej životosprávy ľudí si kladiem otázku - stravuje sa ešte niekto zdravo?

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x