bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Seduktor

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Seduktor

Po päťsto rokoch sa znova začal ten kolobeh. Znova sa začal lov. Lov, v ktorom môže vyhrať len jeden. Seduktor, Pokušiteľ, Zvodca hriešnikov. Jeho úlohou je poslať sedem nevinných duší do zatratenia. Je rozhodnutý urobiť to za každú cenu. Odmenou preňho má byť dávno stratená sloboda. Do cesty mu však vstúpi neznámy cudzinec, ktorý so sebou prinesie pochybnosti. Otázky, na ktoré nikdy nedostal odpovede, sa okolo neho začnú vznášať ako búrkové mračná. Zatúži po pravde. Pravda však prináša nevídané odhalenie. Zlomí ho to poznanie – alebo posilní? Dokáže odolať pokušeniu?

Prvá časť pripravovanej dilógie.

Detaily o knihe

Názov: Seduktor

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Milé Prekvapenie (Kristína Jašková, 2.10.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila s nie až tak veľkými očakávaniami ale po prvých stranách som hned zistila že som nemala dôvod,pochybovať o kvalite knihy..Kniha je pútavá od začiatku po koniec,Zhltla som ju ako jednohubku..Zaujimavý príbeh,napad , je to niečo iné,nové :)...Super prácu odviedli autorky...Už sa neviem dočkať kedy budem mať doma druhú časť.

SEDUKTOR (Andrea, 19.9.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha, za túto cenu som očakávala akýsi slaďáčik, ale je to kniha, ktorú ked môžete tak nepustíte z rúk. Čakám na pokračovanie, ale v buxe ho zatial nevydali. Je na Martinuse, ale je drahá

Celkom dobrá (Monika, 7.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Do knihy som sa púšťala s nulovým očakávaním a možno práve tento fakt spôsobil, že ma Seduktor príjemne prekvapil. Túto útlu knižku som prečítala v priebehu dvoch dní a nenudila som sa pri nej. Môže zaujať skôr čitateľov, ktorí si chcú prečítať nejakú ľahšiu fantasy, ale zároveň nemajú chuť prebárať sa ľúbostnou zápletkou. Román je pútavo napísaný, premyslený a záver prekvapivý. Celkovo hodnotím knižku ako taký lepší priemer. Bola dosť dobrá na to, aby som ju prečítala až do konca, no nebola až taká dobrá, aby som zatúžila ihneď po pokračovaní.

Seduktor (kríženec Da Vinciho kódu a Twilight ságy?) (Brano, 7.12.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Ahojte, mňa kniha Seduktor až tak neoslovila. Prvých 86 strán to bolo nezáživné čítanie a mal som 100 chutí ju odložiť a viac sa k nej nevrátiť. Od 87 strany (dej sa presunul do Bratislavy) mi to pripomínalo také štandardné čítanie pre tínedžerov - krásne smrteľníčky, zlé a dobré nadprirodzené bytosti atď. Akurát namiesto upírov to boli anjeli a namiesto hlavnej hrdinky tínedžerky bola hlavná hrdinka o niečo staršia (hádam mala aj 25 rokov :). A samozrejme otvorený koniec (keď cesta je cieľ), takže vlastne netuším, čo tým celým chceli autorky povedať. Záver: Neurazilo, ale ani neprekvapilo, taký priemer. Pokračovanie si s najväčšou pravdepodobnosťou nekúpim :-) B.

SEDUKTOR - knižka s hĺbkou (Daniela, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznávam ... k tejto knihe som bola zo začiatku veľmi skeptická. Nečakala som od nej veľa. Kúpila som si ju vlastne iba preto, lebo stála v kníhkupectve tri éčka ... tak som si povedala, prečo nie? Aj tak nemám čo čítať. Každopádne som nečakala, že to bude najlepšia kniha, akú som v živote prečítala. Naozaj. A to mám toho načítaného dosť. Či už námet, spracovanie deja... všetko je dokonalé. Nádherná knižka, ktorá v sebe nesie veľmi hlbokú emóciu. Nedala mi spávať. Neustále som nad ňou premýšľala, dej ma úplne pohltil. Je neuveriteľne pútavá a postavy majú dobre vykreslené charaktery, čo sa pri niektorých knihách s podobným žánrom vidí len ťažko... Na rozdiel niekto má rád sladkých hrdinov, niekto inklinuje skôr k typu Seduktora, ktorého buď budete nenávidieť alebo milovať. :) Nepamätám sa, kedy som čítala niečo také zaujímavé, krásne... Zaľúbila som sa do tejto knihy, zaľúbila som sa do Seduktora. Ďakujem autorkám a dúfam že aj druhá časť bude taká úžasná. Jednoznačne odporúčam . Aj preto, že ma tento príbeh naozaj zaujal ... je to príbeh o tom, ako sa život vie od základov zmeniť. A to platí pre všetkých ... ostáva len jedna otázka, či vyhrá dobro alebo zlo. No ja verím v to, že na zemi i v nebi má vládnuť rovnováha medzi dobrom aj zlom tak teda sa teším aj na pokračovanie ďalšej časti. Odporúčam každému, kto hľadá knižku s hĺbkou. A rozhodne nepodceňujte slovenských autorov a autorky... ja už som sa poučila :-)

skvelá (Alena Gašparovičová, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa mi veľmi páčila. Neotrepaný námet, pekné spracovanie, zaujímavé postavy. Navyše to napísali slovenské autorky :D Teším sa na pokračovanie.

dalsia (Martina Dankova, 13.8.2013) Odpovedať

Tak to bude asi jednou z dalsich knih, ktore si rada precitam :)

Pred osudom neutečieš... (sunny, 6.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
...taký je podnázov knihy a ani ja som pred osudom neutiekla - táto kniha ma priam magicky pritiahla :) Mám z toho veľkú radosť, pretože kniha je jednoducho SKVELÁ :) Ďakujem autorkám za úžasný zážitok a veľmi sa teším na pokračovanie, dúfam, že bude čoskoro :)

Seductor (Viky, 1.6.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je už niečo dávno som čakala na podobný príbeh ktorí by ma zaujal ako tento. A zaujal ma celkovo príbeh daných osôb ale aj fakty ktoré v ňom prebiehali ako sa zlo snaží ovládnu dobro. Seductor je zaujímavá postava v tejto knihe nemôžem to tu od slova do slova rozvíjať preto že by ste prišli o prekvapenie, ale je príkladom toho ako sa niekto vie dostať do poriadnej kaše. A to myslím od slova do slova preto že kde sa dostal si môže sám a stratil svoju podstatu bytia, stal sa z neho úplne niekto iný to už nieje on kto býval. Ale naraz sa mu otvárajú dvere do ďalšieho poznania či to využije to je už len na ňom ja mu osobne držím palce a všetkým tým strateným. Teším sa na ďalší diel všetci ktorí máte radi dobrodružstvo a napínavé príbehy vám to odporúčam no a možno sa naskytne aj trocha romantiky teda aspoň v to dúfam :D
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Dalila sa odmlčala, nechápala, prečo sa musí vydať za Asima, keď ju nemá rád.
„Ašraf Ali?“ spýtala sa znova, vystrčiac prst k oblohe.
„Áno, Dalila?“
„Budeš ma mať rád, aj keď sa vydám za Asima?“
Ašraf Ali sa s vážnym výrazom zahľadel na jej tvár a prehovoril: „Pravdaže, Dalila. Navždy.“
„Mám ťa rada, Ali,“ zamrmlala, nepozrúc naňho. Obaja prstami bodali do hviezd, každý vo svojich detských predstavách.
Pokušiteľ ich potichu pozoroval. S mrazivým úsmevom prižmuroval oči v snahe zachovať si čo najdlhšie túto spomienku v pamäti.
Sám niekoľkokrát vnukol Dalile myšlienku o nezmyselnosti vydaja za Asima. Potreboval len jedinú štrbinku, jediný dôvod dosť dôležitý na to, aby sa spýtala prečo. A našiel ho. Bola to láska.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x