bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dohodnuté manželstvo

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dohodnuté manželstvo

Majiteľka kníhkupectva Alexa Maria McKenzieová chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Ale ani vo sne si nepredstavovala, že jej osud privedie do cesty brata najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce.
Miliardár Nicholas Ryan neverí v manželstvo, no ak chce zdediť strýkovu firmu, musí sa čo najskôr oženiť. Keď sa dozvie, že sestrina priateľka zúfalo potrebuje peniaze, urobí Alexe ponuku, aká sa jednoducho neodmieta.
Manželstvo dôsledne podľa zmluvy – nijaké záväzky a najmä nijaké city. Rok to hádam vydržia, alebo nie?
Osud však zamotá aj tie najpremyslenejšie plány...

Z anglického originálu The Marriage Bargain (Entangled
Publishing, LLC., Fort Collins, USA 2012) preložila
Diana Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Dohodnuté manželstvo

Originálny názov: The Marriage Bargain

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dohodnuté manželstvo (V. Berdáková Pavlík, 26.11.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po dlhom čase konečne kvalitná romantika. Naozaj krásne. Číta sa to jedným ťahom. Som maximálne spokojná. Aj vtipné repliky aj rýchly spád. Odporúčam a určite kúpim aj ďalšie knihy od tejto autorky.

oddychová erotika (Veronika M., 10.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Táto knižka bude baviť každú ženu  Je nielen plná romantiky, istej dávky iskrenia ale aj erotiky, no pobavila ma aj niektorými situáciami. Alexa je silná žena a nenechá so sebou len tak mávať. Po tých všetkých nešťastných hrdinkách z erotických kníh je celkom osvieženie, že má aj vlastnú hlavu, dokáže vyjadriť svoj názor.

dohodnute manželstvo (Jarka, 18.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
začiatok trošku zaváhanie, ale potom sa to rozbehne. Vtipné.

Milé (Maťa Straková, 14.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha ma zaujala viac-menej na prvý pohľad. Viete, niekto si niečo naplánuje a nečakane to zas nevýjde. On chce firmu, ona peniaze, aby pomohla svojím rodičom. Alexa bola majiteľkou kníhkupectva vďaka čomu mi bola sympatická už na začiatku. A tiež bola celkom inteligentná. To sa pri takýchto knihách moc často nevidí. Nick bol niečo medzi Christianom Greyom a Damonom Salvatorem. Len nebol taký výrazný ako tí dvaja. Bol fajn, ale za týždeň mesiac si naňho už ani nespomeniem. Páčili sa mi tie jeho ironické poznámky a to, ako si ju večne doberal. Ale ani ona za ním veľmi nezaostávala. Trochu mi vadilo, že tam ku koncu autorka zas pchala milostný trojuholník. Načo zas? Na konci to nabralo rýchly spád, zrazu sa udialo všetko, hoci sa väčšinu knihy iba tak naťahovali. Bolo to prvoplánové, predvídateľné, neveľmi originálne. Ale bolo také ľahké, milé, vtipné a oddychové čítanie. Bavila som sa pritom, ako sa od začiatku obaja priťahovali, ale obaja sa tvárili, že nie, hoci obom sa ten druhý páčil a reakcie toho druhého si vysvetľovali presne opačne. Kniha vám vlastne nič nedá, ale skvelo pri nej zrelaxujete. Táto kniha je taká jednohubka, číta sa sama. Začala som čítať, po chvíľke sa pozriem a zistím, že je za mnou už vyše päťdesiat strán. Knihu som prečítala za jeden deň a ani som nečítala vkuse. Bolo to proste tak písané, že sa nedalo čítať knihu dlho. V podstate touto knihou niet čo pokaziť a ja som už zvedavá na ďalší diel.

Dohodnuté manželstvo (Dada, 13.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila na odreagovanie...bola som veľmi milo prekvapená, úprimne povedané, nečakala som od nej príliš veľa-romantické knihy čítam veľmi málo ale táto ma veľmi oslovila...skvelý štýl písania, prekvapivé momenty, úsmevné scény, príjemný, ľahký dej s nádychom humoru, romantiky a erotiky :-) Take príjemné, oddychové, ľahké čítanie pri sobotnej kávičke, keď nechcete nad ničím premýšľaťa len sa nechať unášať dejom. Prečítala som aj jej pokračovanie Manželská pasca - zdá sa mi ešte lepšia ako jednotka. Už sa teším na tretiu časť – Manželský omyl :-) Kniha je sladká, dá sa prečítať na jeden hlt... predstavuje knihu pre nenáročných, ktorí nehľadajú super myšlienky, ale chcú si pohodovo oddýchnuť. Mne osobne sa páčila, až na ten príliš presladený koniec... Kúpu neľutujem – aj ako darček by určite potešila hociktorú kamarátku :)Odporúčam tým, ktoré majú radi červenú knižnicu a šťastné konce :)

Dobre (Zuzana Sabová, 9.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
O tejto knihe som nevedela nič, pokiaľ som ju nedostala do rúk a začítala sa do nej. Prečítala som ju za pár hodín, je to ľahké čítanie a celkom aj zaujímavý dej. Aj keď to nie je moc môj žáner, ale sem tam si podobnú knihu prečítam. Romantika, erotika, smiech, šťastný koniec. Má všetko čo má mať, ale nie je to to najlepšie čo som v živote čítala. Ale odporúčam na zlepšenie popoludnia alebo krátkej doby cez deň, pretože tá kniha sa dlho čítať nedá.

Darček (Kristínka, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dávno som vyrástla zo sladkých románov pre ženy.....keď však vyšla táto kniha a ja som ju prostredníctvom Bux.sk prvýkrát uvidela, cítila som, že ma nejakým zvláštnym spôsobom priťahuje. Čím viac som čítala recenziu, tým viac ma priťahovala, avšak nad jej kúpou som stále váhala. Čo ak to bude ďalší z tých románov, ktoré sú všetky na jedno kopyto? Nevedela som sa stále nejako rozhodnúť a preto som to ponechala na osud. Blížili sa Vianoce a ja som chcela pod stromček knižku. Preto som dala svojmu priateľovi na výber medzi dvoma knihami (jednou z nich bola Dohodnuté manželstvo). Nech si prezrie recenzie a jednu z nich mi vyberie pod stromček. Osud chcel, aby som si pod stromčekom našla Dohodnuté manželstvo. Priznám sa, že som sa naozaj milo prekvapila a zároveň potešila. Prečítala som ju jedným dychom a schuti som sa pri nej zasmiala. Naozaj veľmi zábavný román, ktorý v sebe nemá ani štipku z tých klasických "love story". Nebudem prezrádzať dej, ak sa nájdu ešte takí ktorí ju nečítali a uvažujú nad tým, poviem vám však, neváhajte a choďte do toho! Môžem iba odporučiť :-) O a ja sa už teším na pokračovanie ;-)

Skvelé, oddychové čítanie :) (Lia, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už pri uvádzaní do predaja ma táto kniha zaujala... Téma manželstva z rozumu upútala aj mňa :) Jenifer Probstovej sa podarilo vniesť ma do deja veľmi ľahúčko. Zvedavosť ma "prinútila" túto knihu prečítať počas dvoch večerov :) Hlavný hrdinovia Alexa a Nicholas "musia" vstúpiť do manželstva. Každý ma to svoj dôvod - on kvôli dedičstvu (aby mohol získať väčšinový podiel vo firme a realizovať sa), ona aby pomohla splatiť dlh svojej rodiny. Tento krok bol začiatkom ich spoločného života. Nasledovali vtipné výmeny názorov, potláčanie túžby po tom druhom, hádky, udobrovania a taktiež aj Nicholasova žiarlivosť na talianského grófa Michaela Conteho, budúceho spoločníka v podnikaní ... Koniec, či sa podľa dohody po roku rozvedú, alebo ostanú spolu, neprezradím ... Dočítate sa na strane č. 233 :)

sladká romantika (Jolana Sadvarová, 1.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Určite výborná kniha pre chvíle relaxu,pri ktorej sa ponoríte do sveta lásky,romantiky a nedovolí Vám odložiť ju,kým sa nedozviete,ako to pokračuje...Určite Vás táto kniha nesklame a vduchu budeme hrdinom mnohé závidieť:):)

uz sa tesim na pokracovanie (Andrea, 10.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto knizku musim iba odporucit mala som ju zhltnutu za dva veceri, nevedela som sa od nej odlepit, urcite si objednam aj pokracovanie :)

vyborna :) (monika, 31.1.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvela kniha, rychlo sa cita, nemam ziadne vyhrady, urcite odporucam

Skvelá :) (Eliška, 21.1.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Dostala som ju na Vianoce a ešte v tú noc bola prečítaná, čítala sa dobre, rýchlo, nedalo sa od nej odtrhnúť skôr než som nevedela ako skončí. Určite odporúčam :)

Super (Hajnalka Čopáková, 6.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítaná za jedno odpoludnie :) Dej ma natoľko pohltil, že kým som ju nedočítala nič iné ma nezaujímalo :D bolo v nej všetko: zápletka romantika, erotika, humor aj napätie. Dúfam, že budú aj pokračovania

dohodnute manželstvo (Hana Madajová, 22.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
super kniha

dohodnuté manželstvo (ludmila lenartova, 7.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to super kniha na jednú nočnú potešilo by ma pokračovanie

Dohodnuté manželstvo (veronika, 19.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala asi za 2 hodinky:)odporúčam :)

Dohodnuté manželstvo (Barbora Eliašová, 14.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu som dnes dočítala a velmi sa mi páčila:)) bola to taká zmes erotiky, romantiky a humoru:))) nemala chybu a už sa teším na ďalšie pokračovanie:))))))))))))))

určite prečítam (Martina, 3.9.2013) Odpovedať

znie to zaujímavo a pútavo, určite si knihu zaobstarám a prečítam
Všetky komentáre (18)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x