bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hrana rozkoše

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Hrana (1.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hrana rozkoše

Do brány nespútaných rozkoší vedie jediný kľúč: bezvýhradne sa podvoliť želaniam a rozkazom dominantného partnera – a city v tom najhorúcejšom objatí nemajú čo hľadať! Lenže čo ak sa ohnivá vášeň ocitne práve na hrane, za ktorou je odrazu všetko inak? Dylan Ivoryová je prirodzene dominantná žena, ktorá si potrpí na to, aby mala všetko pod kontrolou. Je úspešná spisovateľka šteklivých erotických románov, vie si užiť dobrý sex a s chuťou experimentuje, ale mužom nedovolí, aby si od nej vzali viac než ona od nich. A už v nijakom prípade jej nesmú zasahovať do života! Od autora psychologických trilerov Aleca Walkera sa chce dozvedieť jediné: ako to chodí vo svete dominantno-submisívnych vzťahov. Ten pristane pod podmienkou, že prijme jeho nehanebnú ponuku: ukáže jej záhradu nespútaných rozkoší, ak sa Dylan podvolí všetkým jeho želaniam a rozkazom. Pri hocikom inom by to odmietla. Alec však nie je dominantný guru západného pobrežia pre nič za nič. Suverénny Alec však zisťuje, že Dylan si výmenou za poslušnosť berie to najcennejšie, čo má – jeho srdce. Dokážu sa Dylan a Alec vzdať toho, na čom tak úzkostlivo lipnú, aby získali jeden druhého?

Z anglického originálu Pleasure's Edge (The Berkley Publishing Group, Penguin Group, USA 2010) preložil Peter Tkačenko.

Dostupné verzie titulu

Hrana rozkoše Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hrana rozkoše

Originálny názov: Pleasure´s Edge

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Blesková súťaž o Hranu rozkoše

Najlepší erotický román roka v USA. A čitatelia na Amazon.com súhlasia: „najlepší erotický román, akí sme kedy čítali.“ Príbeh o strate kontroly a znovuobjavení rozkoše. Hrana rozkoše so špeciálnym obalom pre hanblivejších:) V Bleskovke dnes hráme o túto knižnú lahôdku. viac

Hodnotenie čitateľov

Hrana rozkose (Nika .J., 19.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Hm...pred touto knihou som čítala Obnaženú a zo začiatku mi ju táto kniha dosť pripomínala. Boli si vo veľa veciach podobné, ale táto bola podľa mňa lepšia. Páčilo sa mi, že tam nešlo len o sex, ale bola tam zahrnutá aj romantika a proste malo to nejakú pointu nie ako "slávna" Obnažená. Dala by som jej aj lepšie hodnotenie, ale prišlo sklamanie na konci. Tam mi to pripomínalo americké trápne filmy, ktoré musia skončiť veľkým happy endom a najmenej 100 ráz si povedali, že sa milujú to sa mi už zdalo prehnané a sklamalo ma to. Ale kniha sa mi asi musela trochu páčiť keďže som ju prečítala do 1 dňa, ale určite nepatrí k mojím favoritkám. Ale má čestné miesto na mojej poličke pri mojej rozrastajúcej sa zbierke knižiek :)

Hrana rozkoše (adelinka, 27.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Z knihy som bola prekvapená....aj keď mám rada knihy so sexuálnou tematikou, táto ma moc neoslovila....na každej strane sa písalo len o sexe.....v celej knihe vystupujú len dve osoby, + jeho priateľ a jej priateľka aj to vždy len na telefóne....a k iným osobám sa vracjú len v rozprávaní....prečítala som ju do konca, lebo som nikdy žiadnu knihu neodložila bez dočítania, ale chýba nejaký dej, takže pre mňa nič moc.....

rozkoš (Eva Biela, 15.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
A ja som si doteraz myslela,ze Beatrice Small pise tie najsexualnejsie knihy ale velmi som sa mylila.Tu to robia doslova na kazdej strane.Mam rada ked je sex opisany ale tu nebol skoro ziadny dej len stale spolu skusali ako chuti ta uz v nazve spomenuta rozkos.Nevadi mi co robili a ako to robili ale mohli robit aj nieco ine.Neviem mam z tejto knihy zmiesane pocity.Podla mna je to knizne porno-samy sex a ziadny dej :)

Média, ľudia, reklamy či upútavky sľubujú niečo .... (Michaela P., 12.3.2013) Odpovedať

...a v knihe toho dostanete ešte viac. Určite sa každý niekde dopočul, dočítal, že ide o najlepší erotický román. Veľa ľudí si z toho vezme len to slovo "erotika", ale mne osobne sa viacej páčila tá "romantika". V pozadí sa odohrával tak silný príbeh lásky, sklamania a bolesti. Veľmi oceňujem autorku za jej odvahu písať o téme ktorá nie je v dnešnej dobe vítaná z každej strany. Knihu som prečítala hlavne zo záujme, uznám niektoré scény sa mi priečili, ale taký je život. Ako bolo v knihe spomenuté pre niekoho je to životný štýl pre niekoho zábava. Možno niekto po prečítaní by najradšej skočila do takého "domu rozkoší", ale mňa to vôbec neláka. Za to príbeh lásky, lásky na prvý pohľad mi je po vôli oveľa viac. Na záver by som len malú zaujímavosť, po prečítaní zamýšľala nad autorkou. Či je akýmsi prototypom hlavnej hrdinky Dylan. Možno aj ona sa inšpirovala pre túto knihu. Ale nečudovala by som sa, najlepšie knihy sú tie ktoré sa píšu zo srdca a hlavne z vlastnej hlavy :)

Jedna takato kniha uplne staci (Lubica, 20.2.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Najprv to bolo dobre citanie a napato som ocakavala co bude dalej. Ale pardon-aby niekto sexoval celu knihu a len co sa rozlucili vycerpani a o desat minut jej zase zazvoni ze mu chyba a zase sa nevedia seba nabazit a maju obrovsku chut, to mi pripadalo totalne mimo reality. Ani som sa necudovala ze obaja sa len poflakovali a vlastne nerobili okrem sexu absolutne nic. Ja uz po podobnej knihe nesiahnem- stacilo! Ale priznam ze partnerovi sa to dobre pocuvalo-moze to trosku okorenit vlastny vztah. Aspon ze koniec bol pekny, taky, aky mal byt a tie sado-maso praktiky to bolo nieco odporne.

Kniha, ktorá vo vás zanechá stopu.... (Eva Červienková, 29.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
..v niekom poburujúcu a v niekom vyvolá pocit a chuť vyskúšať si to.. každý z nás určite v kúte duše túži po niečom podobnom..aspoň raz za život si niečo také skúsiť..miestami ale bola kniha dosť drsná, povedala by som priam týravá. Určite však zaujala. Najviac asi titulnou obálkou, pretože ak toto je svetový bestseller, tak potom máme latku asi veľmi, veľmi nízko. Kniha ako taká dobrá, dej ( miestami sa opakujúci) tiež dobrý. Ale máme na trhu oveľa, oveľa lepšie knihy. Ako oddychové čítanie fajn, pretože vás na začiatku tak navnadí a nadopuje zvedavosťou, že aj keď nechcete, musíte čítať...rozhodne však nečakajte, že vám dá niečo do života a po prečítaní si poviete "Waw, to je kniha!" Skôr "Fajn, čo mám ďalšie v knižnici?" :-)

trochu ma sklamala... (Katarína Staňová, 28.11.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Po tejto knihe som túžila hneď ako vyšla, avšak po prečítaní som ostala trošku sklamaná. Kniha má miestami pútavý dej, miestami ma nebavilo čítať rôzne oodrobné opisy postáv, prostredia, počasia, atď. Hlavná hrdinka je spisovateľka, ktorá píše o zaujímavej téme, ale čakala by som tam trošku viac opisov daných praktík. Koniec knihy ma pravdu povediac sklamal viac ako dosť, skončilo to ako v nejakej telenovele, kde sa všetci ľúbili a žili šťastne až do smrti, takže knihu hodnotím 3* z 5*.

Hrana rozkoše (Marika, 5.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Na tejto knihe sa mi páčilo hlavne to že to nie je jedna z tých kníh kde ide len o sex bola tam aj romantika a tým pádom to pre mňa malo väčší význam. Prečítala som ju za 2 dni ale tak trošku ma sklamal koniec nič proti happy endom nemám ale chvíľu som si pripadala ako v takej telenovele kde si hlavný hrdinovia prisahajú nehynúcu lásku až za hrob a samozrejme si 100 X povedia ako sa milujú aby sa v tom ubezpečili :D inak je to príjemné čítanie ;)
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zahryzla si do pery a tomu už nedokázal vzdorovať. Nahol sa, pohrýzol ju do pery a jazykom roztvoril ústa. Práve dosiahla vrchol rozkoše, vzdychala mu do úst. Vdychoval, čo sa dalo: jej rozkoš, vzdychy, ostrú vôňu tela vo vzduchu.
Keď odtiahol tvár a prehol si ju cez nohy, ešte stále sa triasla vzrušením.
„Alec?“
V jej svaloch cítil napätie.
„Pssst. Toto je ten okamih, preto sme sem prišli. Si pripravená.“
„Alec... Nie, nemôžem...“
Chcela sa posadiť, ale pevne ju stískal.
„Chceš mi povedať červená? Chceš použiť bezpečnostné slovíčko? Ak áno, prestanem, oblečieš sa a pôjdeme preč. Naozaj to chceš?“
„Ja... nie.“
Ledva dokázal udržať ju takto prehnutú. Vyplieskať ju. Jeho utrápený penis stvrdne ešte viac a bude ešte náročnejšie ovládať sa. Ešte žiadna žena nebola preňho taká výzva ako Dylan. Ale on si s tým poradí. Jednoducho musí. Pocítil neodolateľnú túžbu dotýkať sa jej.
„Zostávame, Dylan?“
„Áno.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x