bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Učiteľ lásky, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Učiteľ lásky, 2. vydanie

Vášeň a láska – city, ktoré ovládajú ľudí odnepamäti. Práve o nich je táto kniha. Elizabeth Petrová, tridsaťtriročná manželka britského ministra financií a dcéra predsedu vlády, v manželstve nezakúsila naozajstnú vášeň napriek tomu, že je matkou dvoch synov. Ľahostajnosť jej manžela a túžba po nehe a dotykoch ju privedie k rozhodnutiu siahnuť po zbrani, ktorá nenecháva mužov chladných. Požiada Ramiela, nech ju zasvätí do tajov sexu. Ramiel sa preslávil svojím erotickým umením a nemá núdzu o ženy, no vo vysokých kruhoch je pre svoj pôvod zaznávaný. V okamihu, keď Ramiel súhlasí s jej návrhom, ani jeden z nich netuší, čo bude nasledovať. Elizabeth za celý svoj život neokúsila zmyslové pôžitky a je ohromená tým, ako jej telo reaguje. Lekcie erotiky sa čoskoro pre oboch stávajú priveľkým pokušením...
Dajte sa aj vy zviesť rozpaľujúcim príbehom. A pre istotu – s partnerom na dosah!

Detaily o knihe

Názov: Učiteľ lásky, 2. vydanie

Originálny názov: The Lady´s Tutor

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Marcela (Marcela Tažká, 6.1.2017) Odpovedať

Zháňam túto knižku a nikde ju už nemôžem zohnať.Kto by ju predal? Ďakujem Marcela

predám knihu (Roma, 12.5.2018) Odpovedať

Dobrý deň Ak máte ešte záujem o knihu napíšte mi na email rominka198@gmail.com

učiteľ lásky (Mária Kováčová, 10.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha má pútavý obsah, číta sa na jeden dych. Erotika, ktorá sa na stránkach románu nachádza nie je prvoplánová a skutočne má zmysel. Nie erotika pre erotiku, ale vychádza zo samotného deja. Zápletka je tiež výborná. Hlavná hrdinka sa snaží nájsť niekoho, kto by ju zaučil do tajov vášne a sexu, aby sa pre vlastného manžela stala príťažlivou a žiadanou. U manžela však nepochodí, jej ženské zbrane neúčinkujú, pretože ako sa v priebehu deja dozvieme, jeho orientácia je iná. Vzťah sa však vyvinie medzi učiteľom a žiačkou. Knihu odporúčam prečítať.

Učiteľ lásky (Slávka Beňáková, 3.2.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Ja osobne mám radšej viac romantiky v knihách, ale aj tato bola celkom fajn. Kniha sa čítala príjemne. Dosť ma prekvapilo to vyriešenie na konci. Hodnotím ako vcelku dobrú knihu, ale už si ju asi neprečítam opakovane.

Pre odvážne dámy ;) (Anita, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dámy, ktoré majú rady trochu šteklivé príbehy, určite nesmú vynechať zo svojho života práve túto knihu ;)

Super! (Evuš, 1.12.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Super kniha,dnes som ju dočítala..Odporúčam! :-)

Áno... (v, 1.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Akosi sa to s tými erotickými knihami rozbehlo, nie? Séria 50 shades, séria Crossfire, Božský bastard atď. ... Keďže sama uprednostňujem skôr napínavé detektívky a thrillery, pozerala som na tento druh literatúry jemne (či dosť?) skepticky. Po niekoľkých prečítaných knihách tohto druhu ma zaujal práve Učiteľ lásky. No čo už to len môže byť za erotickú knihu, ktorej dej je zasadený do historického prudérneho Anglicka? Po jej prečítaní však môžem povedať, že sa určite oplatí siahnuť po nej. Áno, je tam erotično, je tam to dusno, ktoré tam má byť. Ale to nie je to hlavné v nej. Oveľa dôležitejšie je prežívanie hlavnej hrdinky, prežívanie jej (ne)fungujúceho manželstva, jej materstva, jej spoločenského života a postavenia a nakoniec toho pre ňu najdôležitejšieho - odvahy a jej naplneného vzťahu. Niektoré pasáže pôsobia skrátka historicky, človek sa nad nimi pousmeje, ale ako celok môžem hodnotiť túto knihu pozitívne. Je v nej rozvíjaná ešte jedna zaujímavá línia, prečo vlastne vyhľadala Ramiela, ale viac neprezradím :-) Nechajte sa prekvapiť. Nie je to umelecký skvost, to je samozrejmé, ale vo svojej kategórii určite patrí k tomu lepšiemu, ak nie k najlepšiemu. Odporúčam prečítať.

Skvelé čítanie (Andrea, 11.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak konečne som po čase prečítala knihu na jeden šup.Už aj po RK koluje :D no ja si ju isto priradim do svojej kniznice

perfektná (Veronika, 25.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
super knižka... kúpila som si ju dávnejšie a založila som ju do poličky, s tým že si ju prečítam neskôr, lebo mám rada skôr reálne príbehy. No keď som sa do nej pustila, nevedela som sa odtrhnúť... veľmi pekná knižka :-)

Odporúčam (Simona Šatarová, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som mala požičanú od kamarátky pretože ju vychvaľovala do nebies tak som si ju prečítala. Po prečítaní som si ju musela objednať, pretože nemať doma túto knihu by bol hriech. Veľmi sa mi páčil príbeh Elizabeth a Ramiela, autorka všetko pekne opísala. Túto knihu som čítala viac krát nedokážem sa jej nabažiť je proste úžasná a vôbec neľutujem že som si ju kúpila :) PS: kniha sa lepšie číta, keď je v posteli vedľa nejaký ten tajomný "učiteľ lásky" pretože kniha je miestami veľmi vzrušujúca ;)

Ťažko napísať jednoznačné hodnotenie knihy... (Emily, 5.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa mi náhodou dostala do rúk. Prišla s ňou k nám svokra a vravela... že to ani čítať nemôže, že je to "hotová kamsúúútra". Tak som ju poprosila, či si môžem prečítať, veď to hádam so svojím zdravím a silnejším srdcom zvládnem :) Určite to nie je prudká erotická literatúra, hoci pre prudérne povahy asi áno. V mojom prípade sa radšej ani nebudem vyjadrovať k popisom intímnych scén, pretože nad tými som sa skôr pousmiala. Knihu oceňujem v tom, že sa pokúsila naznačiť ako to v tých časoch zvyklo byť. Aké ťažké bolo byť v postavení manželky vysokopostaveného muža, pohybujúceho sa v politických kruhoch. Autorke sa, podľa mňa, podarilo vykresliť pocity Elizabeth - ako sa od nej očakávalo, že bude vzorne reprezentovať, bude zodpovedne zastávať svoju funkciu "manželky" a matky. Nároky na ňu boli vysoké zvlášť preto, že okrem manželky ministra financií bola aj dcérou predsedu vlády, tak sama videla, koľko obety musela priniesť jej vlastná matka. Na rolu matky sa ani nemusela hrať. Bola prirodzene milujúca a obetavá matka. Rada svojich synov rozmaznávala, ak na to bola príležitosť. Zúfalo však túžila po láske vlastného manžela. Navštíviť Ramiela - učiteľa lásky sa rozhodla preto, aby sa ozaj naučila ako znovu viesť svojho manžela. Každý si môže domyslieť... ako to po tej erotickej stránke dopadne. Ale ozaj nikoho z vás ani nenapadne, akú vedľajšiu zápletku bude mať táto kniha. Takéto rozuzlenie som naozaj nečakala.

UZASNE (Veronika Berdáková Pavlík, 25.7.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super...romantické no zároveň erotické. Moja prvá erotická kniha..no páčilo sa mi že je to historické...taký milenec by bol super(-: naozaj krásne odporúčam. Prečítala by som si ju aj znova...ale iba ak bude manžel doma(-:

čítať rozhodne len s chlapom v posteli :) (Ing. Mgr. Mirka Bajusová, 11.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu mi odporučila kolegyňa - zabudla však dodať, že ju netreba čítať, keď som v posteli sama :)

Nebolo by odveci... (Simona Bagová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak by som bola na mieste Elizabeth, pre učiteľa, akým je Ramiel v knihe, by som dokázala urobiť čokoľvek. Stálo ma veľa namáhy, kým som presvedčila rodičov, no napokon to bola najkrajšia vec pod vianočným stromčekom... A čítanie ma nenchalo chladnou. Hoci mi občas liezli na nervy prešpekulované konšpiračné teórie, kluby tajných milencov a podobne. Aspoň mi to však ukázalo aj inú stránku veci. Skoro všetci sú presvedční, že dnes sme väčšie "prasce" ako v minulosti. Bolo tomu však tak isto, ak nie horšie, len nemali správy, nemali teleívziu a tutlali, čo sa dalo. najvyšší predstavitelia spávajú s mladými chlapcami? No a čo, keď ich to vzršuje, hlavne že zostanú na svojich postoch... Kniha bola veľmi pútavo napísaná a bol to môj prvý erotický román. Hoci sa s nimi na svetovom trhu akoby vrece roztrhlo a po upíroch a čarodejníkoch prišli na rad knihy s horúcimi nápadmi na okorenenie vzťahu, vybrala som si práve túto a neľutujem. Nie vulgárna, ale vzrušujúca, nie nechutná, ale obohacujúca, nie príliš, ale práve akurát. Jediné, čo by som jej možno vytkla, bola len jedna horúca milostná scéna :-) (hoci mala cez dvadsať strán) . Autorka sa určite riadne zapotila, kým niečo také napísala, premýšľať nad všetkými polohami a podobne... Knihu však jednoznačne odporúčam, mladším môže dodať motiváciu a starším odvahu... Poprípade aj pánom, ktorým neprekáža hlavná ženská hrdinka s ryšavými vlasmi :)

zaujímavé čítanie (Monika Kováčová, 6.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné, erotické a oddychové čítanie. Možno je to tým, že som čítala už veľa takýchto kníh, tak som musím byť trošku kritická. Ale knižka je erotická a miestami šteklivá. Pre ľudí, čo s takýmito knižkami začínajú, alebo si chcú oddýchnuť pri príjemnej erotickej knižke, je dokonalá. Ja som si tam našla pár chybičiek no aj tak bola tak dobre napísaná, že som ju nevedela odložiť a prečítala som ju jedným dychom. Bolo tam aj pár nových informácií, ktoré som nevedela takže veľké PLUS :)Kúpila som si ju na základe skvelej recenzie a miesta deja. Prudérne Anglicko, spojené s erotikou, je ťažká téma. Až na opakovanie sa deja, myšlienok, a ľahko identifikovaných zápletiek a odhalenia postáv, čím ale kniha nestráca na zaujímavosti, skôr získala na jednoduchosti. Musím len podotknúť ako hlavnú výčitku, rozhovori hlavných postáv o vážnych, miestami až nepríjemných veciach počas erotických scén, ktoré chvíľkami strácala na erotike ale stále vedeli uspokojiť :) Rozhodne odporúčam si knižku prečítať, aj keď aspoň na spríjemnenie opustených nocí.

Odporúčam (stanka, 2.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha Učiteľ lásky bola prvá kniha s erotickým zameraním,ktorú som ja čítala.Kúpila som si ju s odôvodnením rozšíriť si čitateľské obzory, no pravý dôvod bola zvedavosť. Veď o čom môže byť erotická kniha vsadená do prudérneho Anglicka? Hodnotenia na stránke vcelku uspokojivé, no nakoľko čitateľ by si mal urobiť vlastný názor, a nie riadiť sa tými cudzími tak hor sa do čítania. Námet sa mi zapáčil hneď. Elizabeth Petrová , žena,ktorá ma slušnú a hlavne mravnú výchovu z dobrej rodiny vyhľadá " bastarda" anglickej grófky a arabského šejka Ramiela , aby ju zasvätil do čarov a tajov milovania, v túžbe rozhorieť plamienky túžby a vášne vo vlastnom manželovi, ktorý sa vyhýba zdielaniu manželskej postele. Čítala som knihu so záujmom a niekedy s pobavením, pre ma boli niektoré slová a pravidlá z učebnice veľmi smiešne.Dej, miestami šteklivý , nebol podľa mňa moc predvídavý, aj keď zblíženie dvoch hlavných hrdinov viselo vo vzduchu už od začiatku. Príbeh sa tiahol s jemným napätím, lebo stať sa mohlo hocičo. Mám rada , keď kniha pôsobí aspoň trochu realisticky, no táto sa hlavne od druhej polovice zdala veľmi prešpekulovaná,pri čítaní o tajomnom spolku som už gúľala očami,lebo mne by tých zápletok a udalostí stačilo oveľa menej. Síce musí byť každému jasné, že z knihy nehrozí žiadny umelecký zážitok, no s čistým svedomím som ju odporúčala priateľkám, nech si prečítajú ani oni.Ohodnotila som ju ako jemne pikantné oddychové čítanie pre ženy, ktoré nechcú až tak oddychovať :)

sklamanie (Gabriela, 28.11.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
túto knihu som dostala ako darček a podľa pozitívnych ohlasov som sa na ňu celkom tešila,ale som sklamaná,táto kniha je niečo ako poetický prifarbený pornografický román,vôbec sa ju nechystám dočítať,skôr ju podarujem ďalej,možno do našej mestskej knižnice a možno si tam nájde viac naklonených čítateľov,veď ako sa hovorí: "De gustibus non est disputantum".

Učiteľ lásky (Daniela Zeleňáková, 25.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jedna z mála, pri ktorej je človek v napätí až dokonca. Ak má niekto rád knihy tohto žánru plus viac ako kúsok exotiky, ktorý sa skrýva nie vždy až tak všednom Anglicku vrelo odporúčam. Exotický Ramiel zahreje každé ženské srdce i v ten najchladnejší večer a môže priučiť i niektorých pánov ... :)

Krása (Anett, 29.11.2012) Odpovedať

Málo kníh som čítala taka napätá až do konca... vrelo odporúčam bola neskutočná, krásna.. erotika na správnych miestach.. lekcia... ak môžete hneď si ju kúpte :)

Ako oddychovka ideálne, ale do kvalitnej erotickej literatúry má ďaleko (Barbora, 10.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som zvolila najmä preto, lebo mala veľa pozitívnych hodnotení a podľa anotácie som ju zaradila medzi nenáročnú oddychovú literatúru, na ktorú som mala zrovna náladu. Vysoké hodnotenie je podľa mňa prehnané, ale v tom druhom nesklamala. Čo ma najviac iritovalo, bolo pričasté opakovanie sa. Myšlienok, úryvkov, situácii... kniha môže byť fantastická, ale akonáhle sa často opakuje, prestáva ma baviť. Obzvlášť ak ma len 328 strán, málo postáv a nenáročný dej, ktorý je jednoduché si zapamätať. Román bol pomerne dosť predvídateľný, ale ku koncu ma aspoň začalo zaujímať, čo sa ešte vykĺuje z Elizabethinho manžela. Opisy sexuálnych scén a prirovnaní boli miestami až smiešne, no určitá dávka vzrušenia im občas nechýbala. No bohužiaľ neverím v premenu cudnej poslušnej manželky tej doby na sexuálnu dračicu za 2 týždne. Neverila som jej to zahodenie všetkého, čo jej vyše 30 rokov vštepovali do hlavy za pár dní s nejakým poloarabom (na druhej strane, išlo o veľmi sympatickú postavu). V celkovom hodnotení to vidím na lepší priemer a pomerne zaujímavé bolo aj priblíženie viktoriánskej éry.

krása... (Veronika Hertlová, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
nečítam veľmi knihy podobného žánru ale táto sa mi mooc páčila a mala som pri nej chuť tiež si takého učiteľa nájsť :)

super (miriama 212, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma najprv zaujala pre svoj obal. Prvé vydanie nebolo až také pútave, ale tento obal naozaj prinúti čítateľa siahnuť po tejto knihe. A urobíte dobre, tak ako ja :) Myslím, že je to krásne čitanie pre každú ženu, ktorá túži byť milovaná, zažiť trochu romantiky a nechať svoju fantáziu voľnú. Je to proste typ knihy, ktorý sa nečíta len raz, ale stále Vás bude ťahať vratiť sa k nej.

Perfektna (mimuska, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uzasna kniha, plna stekliveho vzrusenia, romantiky, silnej vasne :) Takto by sa dala opisat - je naozaj od prvej stranky az po tu poslednu napata, plna krasnych neznostok a vzrusenia :) Vrelo odporucam vsetkym citatelom, ktori maju radi takyto druh citania. Posledne kapitoly som si podctivo odkladala na neskor, aby som ju neprecitala jednym dychom, ale nedalo sa :) Bola zhltnuta za par dni... Som z nej nadsena a nelutujem, ze som si ju zaobstarala

Učiteľ lásky, rozkoše, milovania... (Alica Vojtášová, 1.11.2012) Odpovedať

Čítanie tejto knihy som si načasovala veeeľmi zle :o( - čítala som ju sama, pretože môj drahý mal veľa práce a do spálne prišiel, keď som ja už snívala o rozkoši a milovaní. Kniha je krásna, rozhorí vášne, pri jej čítaní vás šteklí čosi v brušku a aj inde :o), takže... Jednoznačne bude mnou prečítaná ešte raz, ale to už v posteli budeme ležať dvaja :). Určite ju odporúčam, takú knihu ste ešte určite nečítali. Potešila ma.

Užasný učiteľ (Eva Biela, 22.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knihu som vyhrala na Fb v sutazi.Velmi som sa tesila,lebo som ju chcela mat.A mala som sa na co tesit.Tato kniha je uzasna,putava,romanticka,tajomna,plna sexu :) a vzrusenia :))))Kto ma rad taketo zalubene knizocky kde sa pri milovani "nezavru dvere spalne",tak nech urcite siahne po tejto knihe.Urcite ju mozem len odporucat!!!! :)
Všetky komentáre (25)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Krk mala rovnako štíhly ako ruku. V topánkach, čo vykúkali spod plášťa, zjavne ukrývala útle chodidlá. Čo tak veľmi túžila spútať tesným korzetom - telo... alebo túžbu?
"Každá škola má svoje pravidlá, pani Petrová. Pravidlo číslo jeden: do môjho domu nebudete nosiť korzet."
Belostná pokožka očervenala.
Prebleslo mu mysľou, či tak očervenie aj pri sexuálnom vzrušení.
Prebleslo mu mysľou, či ju niekedy manžel sexuálne vzrušil. Prudko sa strhla. "" Do toho, čo nosím oblečené, vás nič nie je, lord Safyr..."
"Práve naopak, pani Petrová. Vyhľadali ste ma preto, aby som vás naučil, ako poskytnúť mužovi potešenie. Preto mi musí záležať na tom, čo máte oblečené, ak chceme dosiahnúť ten cieľ. Ubezpečujem vás, že vŕzgajúci korzet muža ani trochu nepoteší."
"Možno nie muža ako vy..."

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x