bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Som bosorka

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Som bosorka

Pôvabnú červenovlasú Adrianu zaujal kamarátkin prsteň nevšedného tvaru s rubínovým očkom, a tak ju poprosila, či si ho môže vyskúšať. Keď si ho nastokla na prst, zasiahla ju neuveriteľne silná vlna záhadnej energie. V tej chvíli pochopila, že získala nadprirodzené schopnosti, to však netušila, že vďaka nim vykročí na osudom určenú cestu, aby splnila svoje poslanie.
Nastúpi do tímu bohatého hľadača pokladov ako jeho asistentka a zúčastní sa na pátraní po záhadnej starožitnosti. Dobrodružné pátranie po zlatom kľúči, ktorý sa zvláštne podobá na prsteň jej kamarátky, privedie Adriane do cesty dvoch osudových mužov, s ktorými prežije intenzívny vzťah. Keď prichádza okamih voľby, je pre ňu veľmi ťažké vybrať si lásku jedného z nich. Vďaka svojim nadprirodzeným schopnostiam však prežije dva plnohodnotné životy. Na svojich cestách stretne pozoruhodných ľudí., ocitne sa v rozličných historických obdobiach i miestach a často musí riešiť životunebezpečné situácie.
Priateľstvo s ďalším nevšedným mužom, ktorý má tiež nadprirodzené schopnosti, Adriane pomôže splniť poslanie, na ktoré bola predurčená. Na rozdiel od nej tento muž vždy vie, odkiaľ jej hrozí nebezpečenstvo. Vie ju usmerniť aj zachrániť život, pretože obaja sú neustále pod dohľadom nepriateľov, ktorí sa ich pokúšajú zlikvidovať...
V Adrianinom živote sú dvaja muži, dve záhady a jeden sľub, ktorý bude musieť splniť za každú cenu. Aká je to cena a čo je osudom ryšavej bosorky?

Detaily o knihe

Názov: Som bosorka

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

opat odporucam (Mima, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
uzasna kniha, mozem len odporucit...autorka vie pisat putavo, neprestanete citat, kym nezistite, ako sa to vlastne cele skonci :)

Určite áno! (Leóna Krenželáková, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, v ktorej sa nádju priaznivci či už romantiky, dobrodružstva, histórie, napätia alebo, a to predovšetkým veľkej fantázie. Užasný príbeh. Počas čítania som všetko prežívala s Adrianou. Kniha ma úpne stiahla do deja. :) Vrelo odporúčam!! :)

Vzrušujúca, tajomná, skvelá (Daniela, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nedávno som dočítala bosorku a ešte som plná pocitov z nej. Musím sa priznať, asi od polovice knihy som čítala po malých častiach. To sa mi nikdy nestalo, aby som to robila naschvál. Ale teraz áno. A to vôbec nie preto, že by ma to nebavilo, alebo nezaujímalo, ale naopak, ja som chcela čítať čo najdlhšie! Mám veľa kníh, ale len niektoré sú srdcovky. A myslím, že táto je u mňa dokonca zvláštna kategória. Táto kniha ma veľmi zaujala štýlom písania, príbehom, dejom, obdobiami, hrdinami, čarovaním, úplne všetkým. Dlho som ju obchádzala, raz v kníhkupectve ma totiž zaujala, otvorila som ju náhodne a boli tam práve vety o vampíroch. Bála som sa, že to bude ako tie novodobé knihy, kde je jeden z dvojice upír a takých je tu požehnane. Niekoľkokrát som uvažovala, kúpiť ju, ale asi to tak malo byť. Teraz na ňu nedám dopustiť a asi ju ani nepustím z ruky. Život Adriany som doslova hltala, prežívala s ňou lásku k Ardetovi i Francoisovi, jej čarovanie, cestovanie časom... Ľudia neváhajte a objednávajte ! Úplne špičková kniha, ani na chvíľku som ju nepoložila a neodtrhla oči od nej. Pre mňa je to úplne najlepšia kniha akú som kedy čítala. Vôbec neoľutujete to mi verte ...

skvelé čítanie (Michaela Ducsová, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nedávno som dočítala bosorku a ešte som plná pocitov z nej. Musím sa priznať, asi od polovice knihy som čítala po malých častiach. To sa mi nikdy nestalo, aby som to robila naschvál. Ale teraz áno. A to vôbec nie preto, že by ma to nebavilo, alebo nezaujímalo, ale naopak, ja som chcela čítať čo najdlhšie:) Ja som strašný knihomoľ, celý svoj život, a prečítala som toho fakt veľa. Mám hrozne veľa kníh, ale len niektoré sú srdcovky. A myslím, že táto je u mňa dokonca zvláštna kategória. Nikdy som nečítala knihu, ktorá by ma až takto veľmi zaujala. Štýlom písania, príbehom, dejom, obdobiami, hrdinami, čarovaním, úplne všetkým. Kniha je doslova "premakaná"... nepáči sa mi to slovo, ale sedí mi na ňu. Milujem túto knihu:) Fakt! Dlho som ju obchádzala, raz v kníhkupectve ma totiž zaujala, otvorila som ju náhodne a boli tam práve vety o vampíroch. Bála som sa, že to bude ako tie novodobé knihy, kde je jeden z dvojice upír a takých je tu požehnane. Niektoľkokrát som uvažovala, kúpiť ju, ale asi to tak malo byť. Teraz na ňu nedám dopustiť a asi ju ani nepustím z ruky. :)) Život Adriany som doslova hltala, prežívala s ňou lásku k Ardetovi i Francoisovi, jej čarovanie, cestovanie časom... Ďakujem autorke za nádherný čitateľský zážitok.

skvelá kominácia krimi, tajomna, lásky a mystiky (Danka, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od tejto autorky som bola zvyknutá na knihy v kriminálnom štýle s podmazom mafie. Tie sa mi veľmi páčili, mám prelúskané všetky. Preto som sa rozhodla siahnuť aj po tejto, i napriek tomu, že obsah mi prišiel dosť zvláštny - predsa len bosorka v súčasnosti mi nieje práve po chuti..Príbeh ma však zaujal už po prvých úvodných stránkach, mám rada knihy, ktoré sa začínajú retrospektívne a ja si môžem počas čítania len domýšľať a tipovať čo všetko sa udeje pokiaľ sa prelúskam ku koncu. Autorka veľmi pútavo opisuje ako Adriana získala svoje schopnosti, je to nenásilné a uveriteľné. Tiež sa mi páčilo, že základné veci, ktoré by mal čitateľ vedieť preto, aby pochopil príbeh zhrnula v úvode do stručnosti a potom priamo prešla do súčasnosti. Príbeh bol napínavý, tajomný, autorka sa nezaprela - dej bol s príchuťou krimi, prekvapenia no pridala aj lásku, vášeň, city, kúsok histórie, mystiku a tajomno. Skvelá kombinácia. Pre mňa bola kniha perfektne spracovaná, pretože som v nej našla všetko, čo mám pri čítaní rada. Prekvapilo ma, že pri takejto kombinácii príbeh vyznieva uveriteľne, súčasne, nieje to žiadne sci-fi typu vlkodlaci, vampíri a čarodejnice. Určite ju odporúčam prečítať, dá sa pri nej oddýchnuť, no zároveň v napätí čakať čo sa stane o stránku ďalej, tešiť, rozhodovať sa a lúskať tajomstvá spoločne s Adrianou. Som rada, že som knižke dala šancu, jednoznačne neľutujem :-)

Uzasna kniha!!! (Marcela Erbanová, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uzasny neuveritelny carovny pribeh! nevedela som sa od nej odtrhnut fantazirovala som este aj ked som zaspavala o tom ako to dopadne ake by to bolo byt takou Adrianou :-) je to velmi cisto a putavo napisane

Odporúčam (Beáta Kislerová, 4.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nápad, fantázia, láska, napätie... Veľmi dobre napísaná kniha - oplatí sa prečítať
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x