bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Džínsový denník 3

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Džínsový denník (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Džínsový denník 3

Tretí Džínsový denník je teda konečne tu - takisto ako jeho hlavní hrdinovia a ich kamaráti. Sú už v poslednom ročníku gymnázia a na prahu dospelosti musia riešiť aj zložitejšie životné situácie. Paula Semoková, verná svojmu typickému zmyslu pre humor, vám ešte raz dovolí, aby ste spolu s ňou prežili celý rok jej života, ktorý sa krúti najmä okolo vytúženého Lukáša. Zjavne je to veľká láska, ale sú už obaja dosť zrelí na vážny vzťah? Ako sa Paula popasuje s nežičlivou náladou v triede a neprajnosťou vlastných rodičov? A existuje ešte nejaká šanca, že by sa stará partia mohla znovu dať dokopy?

Zuzka Šulajová, naša najúspešnejšia autorka románov o mladých a pre mladých, debutovala v roku 2007 románom Džínsový denník. Okrem Džínsového denníka 2 (2009) jej u nás vyšli romány Dievča z minulosti (2008) a Ako z románu (2011). Prvé dva Džínsové denníky vyjdú čoskoro aj v češtine.

Detaily o knihe

Názov: Džínsový denník 3

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Romantika (Monika Kováčová, 22.10.2022) Odpovedať

Ani tretia časť série nesklamala. Táto časť je v podstate o vzťahu Pauly a Lukáša so všetkými radosťami aj starosťami, napriek ktorým nám vždy nám dokážu svoju veľkú lásku. Ako všetko dokážu prekonať. Podobne ako v predchádzajúcich dieloch, je tu nádherné priateľstvo Pauly a Gabriely či Pauly a Denisy a aj milostné životy týchto dievčat. Stretávame sa tu aj s trochou cestovania a novými Lukášovými priateľmi. Je tu stres z posledného ročníka na strednej škole, ktorý všetci maturanti dobre poznáme a vieme sa s Paulou stotožniť. Knihu opäť hodnotím 5 hviezdičkami.

Najlepšia kniha (Ssrah, 14.8.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
A ten Džínsových denník 4 o čom??

Dokonalosť ^^ (Júlia Jančová, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítam, čítam, čítam bez prestávky a ešte ma to vôbec neomrzilo. Stále to má skvelý a napinavý dej. Je to také krásne, stále sa pri tom vyškieram a červenám pretože niektoré tie úseky si tak roztomilé, iné zasa tak napínavé, si nemožem povedať dosť! Posledná kapitola a ideš spať! Ale yo sa nedá, keď začnete čítať túto knihu uvidíte že aj vy budete ponocovať ;) Odporúčam túto skvelú knihu ! ;)

A dosť (Petra Zmatková, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá séria ma veľmi bavila, vedela som sa s Paulou stotožniť, ale, neubite ma, Lukáša som nikdy nemala rada :) Ale s Paulou sú zlatí. Po dočítaní som mala rôzne emócie, ako napríklad radosť, že ako to skončilo, smútok, ŽE to skončilo a pobavenie z knihy. Keď vyšiel Džínsový denník Lukášovými očami, povedala som si- dobre, to môže byť fajn. Ale keď vyšla štvorka a autorka chce ešte písať- budú z toho slovenské Upírske denníky?

DOKONALE (Alexa, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nemam rada slovenskych autorov ale zuzka prekvapila. jedna z naj serii ake som kedy citala. ked som zacala citat tak som nemohla prestat, musela som vedeiet co sa stane dalej, najprv som tuto seriu citala v kniznici,ale musela som si ju kupit aj domov, aby som mohla kedykolkvek znovu precitat. :) vsetky 4 casti som uz 6x precitala, a stale ma to bavilo ako 1x.

krásna (Patrícia, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky časti sú naozaj skvelé! Veľmi sa mi páči, že sa to odohráva v slovenskom prostredí. Naozaj odporúčam pre všetky baby :)

Najlepšia slovenská kniha (Martina Fraňová, 20.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od slovenských autorov moc nečítam, ale táto ma strašne zaujala. Túto knihu najprv prečítala moja sestra a ja som stále nechápala na čom sa smeje, a teraz som to pochopila. Proste samé trapasy a doosť trápne chvíle pred ktorými by som ja osobne utiekla. Páči sa mi, že je to napísané pre "teenegerov", ktorí zažívajú podobné problémy ako Paula. Od začiatku ma zaujal Lukáš, neviem prečo, ale vždy som na strane tých zloduchov a "zlých chlapcov".Mnohé z nás by si určite priali aby Zuzka napísala ďaľšiu časť, ale žiaľ už nebude a to je strašná škoda. Keď sa vám zapáčil tento príbeh tak si rozhodne prečítajte všetky knihy od tejto zázračnej autorky.

Srdcovka ♥♥♥ (Viktória, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ktorá ma vtiahla do deja tak, že sa stalo to,že som si 1. a 2. časť prečítala až 2x.A keď som si požičala od kamarátky aj 3. časť nebolo inak ako pri predchádzajúcich častiach a od knihy som sa taktiež nedokázala odtrhnúť. Ale načo to tu naťahovať. Túto perfektnú knihu Vám vrelo odporúčam a zaručujem Vám, že sa od nej nebudete vedieť odtrhnúť a dokonca sa mnohokrát aj od srdca zasmejete, kniha je písaná jednoduchým štýlom ktorý sa mi na tejto autorke tak páči.

Naozaj stojí za to :D (Martina, 31.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Asi pred dvoma rokmi som čítala ďžínsový denník 1 a tá kniha bola naozaj úžasná a hlavne keď Paula skončila s tým úžasným Patrikom. :D Potom som si prečítala druhú časť ktorá ma vtiahla do deja minimálne tak veľmi ako tá prvá a to že tentorkát bude na konci Paula s Lukášom by podľa mňa nikto nečakal. No po tejto časti som si myslela že dej sa pekne skončil a bolo by zbytočné pokračovať ďalej. A potom som sa dozvedela že vyšiel Džínsový denník 3. Mala som z toho zmiešané pocity. Prečítať? Neprečítať? Napokon sa táto dilema vyriešila sama keď som ju dostala od sestry na Vianoce. No s prečítaním som aj tak dlho otáľala až som ju napokon chytila do ruky. A už nepustila.... Tak ako ona nepustila mňa. :D Opäť príbeh plný malých i veľkých starostí. Písaný štýlom kde človek nikdy nevie čo je na ďaľšej strane. Naozaj som rada že vznikla aj 3. časť a ja som mala možnosť si ju prečítať. A opäť to bol príbeh veľkej Semokovskej lásky. :D Odporúčam všetkým prečítať si aj túto časť. Stála za to. :D

Nebudete ľutovať :):) (Mária Babincová, 29.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá knižka , jedna z najlepších aké som kedy čítala . Prvé dve časti boly tiež skvelé,ako inak, keďže je to od Zuzky :) Paula bola taká vtýpná ako vždy :) Prvú časť z džínsového denníky my poradila kamarátka vraj :"Prečítaj si ju nebudeš ľutovať " a naozaj som neľutovala bola taká skvelá až som sa dostala až ku trojke ! vlastne vďaka prvej časti som začala čítať knihy . Všetky časty sú vtypné , napýnavé ,bravúrne napýsane no skrátka perfektné ! Dokonca keď som si kúpila 2 tak som bola kvôli nej hore celú noc kým som ju nedočítala , nedokázala som sa od nej odtrhnúť :) Odporúčam ju prečítať každému a uvidíťe Nebudete Lutovať , skôr ďakovať:)

skutočne dobrá :)) (Simona, 25.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
kniha ma skutočne oslovila, čítala som denníky princeznej túto knihu resp. sadu kníh som dostala na vianoce a do polovice januára boli prečítané.... milujem zuzku a odporúčam si prečítať ;)

Neviem, neviem.... :-) (Zuzka, 19.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Prvé dve časti som zlhtla za pár hodín. Boli vynikajúce, prekvapujúce.... Ale túto knihu mám rozčítanú v polovici a veľmi ma nebaví. Môj názor je, že autorka tam už veľmi nemá čo riešiť. Dočítam ju iba kôli tomu, že je od Zuzky, ktorej knihy milujem. Ktovie, možno ma koniec prekvapí, uvidíme... :)

Výborne spracovaná kniha (Michaela Fraňová, 2.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hneď ako začnete čítať knihu Džínsový román (úplne jedno, ktorú z troch častí)vžijete sa do deja natoľko,že neviete kedy prestať čítať.Puto ku knhe je také silné,že zabúdate na čas,ktorý pri knihe beží nuveriteľne rýchlo.Milujem ako Zuzka Šulajová dokáže čitateľa vtrhnúť do deja, ako by on sám bol hlavnou postavou.Pri knihe sa uvoľníte a veľmi často sa aj pousmejete nad rôznymi sitáciami,ktoré rieši hlavná postava Paula.Džínsový denník je podľa mňa jedna z najlepších slovenských kníh,je vtipný,napínavý a hlavne realisticky spracovaný :-)

:) (Alexandra Posypanková, 28.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite túto knihu odporúčam :) Je to čítanie, po ktorom siahnem hocikedy a hocikde. Táto knihe ma stále poteší a pobaví :) Nedám na ňu dopustiť ;)

dzinsovy dennik 4 (becky ďurišová, 18.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
chcela by som sa opytat ci bude aj dzinsovy dennik 4... 1.-3. diel je proste bomba... ôepsiu knihu nenajdete.. to vam slubujem... :D bolo by dobre napisat aj ten 4. diel... zuzka sulajova, verte mi... neolutujete to ;)

odpoveď (Katarína Ončáková, 13.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milá becky, zisťovali sme, ako je to so 4. dielom a podľa informácií, ktoré máme, autorka sa rozhodla v sérii nepokračovať. Už tretí diel písala len na základe tlaku od čitateľov, takže ktovie, či si to aj teraz nerozmyslí. No zatiaľ to tak nie je.

Super knižka (Romana Mináriková, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy tohto typu milujem. Je to pekné čítanie s veľa zápletkami, romantikou, proste také pre týnedžerky :) Vážne odporúčam.

Skvelá (Frederika, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Svoj prvý džínsový denník som dostala raz na Vianoce a hneď som ho doslova "zhltla".Na dvojku som sa veľmi tešila,a keď mi povedali že vyjde aj tretia časť tejto úžasnej série nevedela som sa dočkať.Paula opäť nesklamala!Kedže je už Paula v maturitnom ročníku viem sa vžiť do jej kože. Autorkine písanie je veľmi zábavné a trefné.Pri mojom čítaní som sa niekedy nevedela prestať smiať a inokedy mi jej bolo aj ľúto.Koniec je samozrejme ako z rozprávky, ale nič iné by som Paule ani neželala.Zuzka je veľmi nadaná autorka a dúfam že nám dopraje ešte viac zaujímavých príbehov :)

Denník (Diana, 2.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Džínsový denník som začala čítať, keď som mala asi 14 rokov a vtedy to bola jedna z mojich najobľúbenejších kníh. A dvojka sa mi páčila ešte viac. O tom, že vyjde trojka som sa dozvedela len nedávno a musela som si knihu kúpiť. Takže Trojka je tiež dobrá, ale u mňa vyhráva stále 2! Napriek tomu Paula nesklamala :D

Najlepšia kniha (Lucka, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa mňa,najlepšia slovenská trilógia :) Čítam ich všetky stále dookola a nikdy ma neprestanú baviť :)

Džínsový denník (Daniela, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Slovenské knihy veľmi nečítam, a tak som bola veľmi milo prekvapená touto knihou. Páči sa mi na nej, že veľa vecí vystihuje aj vlastne náš každodenný život, pretože spisovateľka je vlastne z toho istého štátu a pravdepodobne tu prežila svoje detstvo. Viem, že aj ja môžem niečo podobné zažiť na strednej, pretože ona to asi zažila tiež a tak o tom aj píše. Nie je to ako tie americké večierky v knihách, ktoré sa u nás nekonajú. Je to niečo, čo môžeme zažiť aj my. Veľmi som si túto knihu obľúbila.

Menej humoru (Ivana, 22.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu, ktorú som ani nečakala a úprimne by som aj bola radšej keby to skončilo druhou knihou. Ani táto kniha nebola zlá, ale oproti predchádzajúcim dvom knihám mi prišla menej vtipná možno to bolo tým, že hrdinka je už dospelejšia. Veľa ľudom sa kniha páčila, ale mňa až tak nenadchla.

♥Úžasná kniha (Romana Vargová, 21.8.2012) Odpovedať

Táto kniha je existujúcim dôkazom toho,že aj slovenskí autori píšu rovnako úžasné diela ako mnohí zahraniční spisovatelia. Džínsový denník ma mnoho naučil,dokonale som sa vžila do života Pauly, do jej úžasných zážitkov i trapasov, a mnohokrát som sa z chuti zasmiala. Vďaka denníkovej forme písania som prežila s hrdinkou naplno celé jej dospievanie. Je písaný s úžasnou ľahkosťou a jednoducho sa od neho neodtrhnete ,pokým ho celý neprečítate. Určite je to jeden z najlepších dievčenských románov,aké som kedy čítala. ♥

Vyspelejšia hrdinka, ale stále úžasná (Karolína Cs.) (Karolína, 13.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha bola asi presne venovaná teenagerkám-čiže som sa do nej vžila. Hrdinka nám pekne dospela a z krehkej Pauly sa stala odváženšia žena. Prvé a druhé vydanie bolo nadmieru super.Neočakávala som aj tretie vydanie a milo ma prkvapilo-nič mi tam nechýba. Veľmi obdivujem aj Zuzku Šulajovú, že vydala aj tretí diel pre obdivovateľov. Veľmi sa mi pačia knihy písané tzv. do denníkov. Vžila som sa do nej a bola som plná napätia.

Srdcovka ♥ (Soňa Horváthová, 6.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na začiatok sa chcem poďakovať Zuzke Šulajovej za najkrajšiu sériu kníh - Džínsový denník 1, 2, 3. V živote ma neoslovila iná kniha viacej ako tieto. Boli to naozaj najlepšie knihy aké som kedy čítala. Asi aj preto som ich prečítala niekoľkokrát. Dokonale som sa vžila do postavy Pauly Semokovej, s ktorou som prežívala všetky trápenia, radosti a všetky emócie. Práve som dočítala trojku a už teraz mi je smutno, že to skončilo. Myslím, že týmito knihami Zuzka spravila túžbu každej jednej z nás, stať sa Paulou - hlavnou hrdinkou, a len horko ťažko sa nám vracia do reality v ktorej sme už každá sama sebou. Túto knižku môžem len a len odporučiť ! ;)

Nedá sa to opísať slovami (Slávka, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha akú som kedy čítala. Vždy som sa tešila keď som po nej mohla siahnuť. také niečo som ešte nikdy nečítala. Keď som videla v pultoch Džínsový denník 2, myslela som si, že to nebude také dobré ako 1, ale naopak bolo to veľmi dobré. A ak sa mám vyjadriť k 3 je to úplne brutálne.

Čitateľka (Majka, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha, napokon ako všetky 3 Džinsové denníky. Veľmi sa mi páči autorkin štýl písania. Paula zase nesklamala svojim humorom. Ako najväčšie plus asi vidím to, že kniha je písaná tak reálne, nie ako niektoré americké denníky plné nezmyselných neskutočných príbehov. Džínsový denník je reálny, vtipný, napínavý a proste úžasný :-)

najlepšia (Majka, 27.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najviac sa teším keď ju budem mať doma a večer sa do nej pustím a prečítam...Džínsový denník najlepšia kniha akú som čítala ..Odporúčam

Najobľúbenejšia kniha (Nikola Truonogvá, 21.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Najlepšia knižka akú som kedy čítala. Tak strašne som čakal že bude aj tretia časť a nakoniec som sa jej dočkala. Doma mám dve časti tejto knihy a sú výborné a viem ich naspamäť od predu dozadu. Som teenagerka a asi je to najlepšia knižka pre baby mojoho veku. Odporúčam.
Všetky komentáre (29)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x