bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlodejka duší 2 - Nikto nie je bez viny

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlodejka duší 2 - Nikto nie je bez viny

Evie konečne vedie normálny život, po ktorom vždy túžila. Prekvapí ju však zistenie, že byť obyčajná môže byť dosť nudné. Práve v okamihu, keď zatúži po starých dňoch v Medzinárodnej agentúre na kontrolovanie nadprirodzených bytostí, dostane šancu opäť pre ňu pracovať. V zúfalej túžbe odpočinúť si od neustálej normálnosti s tým súhlasí. Keď však jednu katastrofálnu misiu strieda ďalšia, začína rozmýšľať, či to bolo správne rozhodnutie. A keď sa objaví jej bývalý priateľ z Ríše víl Reth a prezradí jej informácie o jej minulosti, Evie zistí, že sa schyľuje k boju medzi dvormi víl, ktorý by mohol vyústiť do chaosu celého nadprirodzeného sveta. A spornou víťaznou trofejou je ona sama...

Detaily o knihe

Názov: Zlodejka duší 2 - Nikto nie je bez viny

Originálny názov: Supernaturally

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Naj (Vivien, 27.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to úžasná kniha.Získala si ma hneď na začiatku. Prvá časť zlodejky duší bola fantastická a veľmi som sa obávala aby ma dvojka nesklamala. Ale bolo to naopak. Druhá časť je oveľa lepšia než tá prvá. Autorka má veľmi veľkú fantáziu za čo som jej veľmi vďačná. Táto kniha nie je len o upíroch a vlkoch ako ostatné knihy. Sú to víly, trolovia, morské panny. Autorka nezabudla ani na dobrodružstvo a teenagerské problémy.Uplne super kniha, milujem ju, schomolené slová, vtipné poznámky, pár uzlov, ktoré nakoniec Evie rozmotala. Túto knihu som prečítala za menej ako dva dni. Čítala som ju aj po nociach a na druhý deň v škole som skoro odpadla od únavy. Ale neľutujem. Táto trilógia patrí k mojím obľúbeným príbehom.Odporúčam ju aj ľuďom čo nečítajú až tak veľa lebo je jednoduchá na čítanie a nemá nejaký siahodlhý stále sa zamotávajúci dej.

Skvelá kniha na zahnatie nudy (Monika, 4.5.2014) Odpovedať

Pokračovanie Zlodejky duší je asi na takej istej úrovni ako jednotka, takže komu sa páčil prvý diel, nebude banovať ani pri druhom. Evie je vtipná, pri knižke som sa nenudila a určite siahnem aj po pokračovaní.

jednotka bola lepšia (parvitas, 17.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Prvý diel Zlodejka duší mi pripadal vtipnejší. Ale možno je to len tým, že už som "v obraze" (a školské skrinky ma až tak neberú :) ). Takže, o čom to je? Zase je tu svet ľudí a "neľudí" z pohľadu dievčaťa, ktoré by chcelo byť obyčajné, ale žiaľ, možné to nie je. Víly, trolovia, upíri, vlkodlaci, živly a podobne. Je tam mixnuté úplne všetko a napodiv z toho nie je guláš (nič proti dobrému gulášu nemám) a sa to číta veľmi dobre. Odporúčam skôr mladším.

:)) (Nikola Truonogvá, 21.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Ja osobne som tú knihu ešte nečítala ale vyzerá dobre. Nemám však čas si ju poroiadne obzrieť. Vyzerá veľmi zaujímavo a ako som sa dopočula vraj je perfektná. Tak uvidíme:)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x