bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dukanova diéta

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dukanova diéta

Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu?

Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí!
Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz:
? útočnej fázy – čisté proteíny, ktoré vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti
? alternatívnej fázy – striedanie dní čistých proteínov s dňami, keď sa bielkoviny kombinujú so zeleninou
? konsolidačnej fázy – povolené sú aj ďalšie potraviny
? fázy definitívnej stabilizácie – proteínový štvrtok + zrieknutie sa výťahu + tri polievkové lyžice ovsených otrúb

Vo svojej knihe ponúka aj zaujímavé rady, recepty a jedálne lístky, v ktorých nezabúda ani na chuťové bunky, a vyzdvihuje dôležitosť takej bežnej telesnej aktivity, akou je chôdza.

Detaily o knihe

Názov: Dukanova diéta

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Dukanova diéta (Viktória Haláková, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak túto knihu mám naštudovanú od obalu po obal, odporučila som ju mnohým známym, ktorí si pochvaľujú, iba ja sa akosi neviem odhodlať na diétu a vzdať sa čoko :D

dukanova dieta (Janka Švantnerová, 9.8.2012) Odpovedať

No uvidíme, nie som práve správny človek na diety, ale podľa odstatných komentárov sa to asi fakt oplatí :-D uvidíme, vyskúšame :-D

Odporúčam (Marta Hanusová, 8.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila po dlhom váhaní, pretože síce som potrebovala schudnúť,ale nie som ten správny typ na diéty a hladovanie...Riskla som to,knihu som si objednala a pohrúžila som sa do čítania. Zo začiatku mi pripadala veľmi zložito písaná, musela som sa často vracať dopredu alebo čítať viackrát. Potešilo ma že je sú v knihe recepty, ako ukážky jedál mi pomohli pochopiť princíp jednotlivých fáz a pustila som sa do chudnutia...Hladná som nebola, jedlo bolo chutné, moc som sa neobmedzila ale hlavne mám za dva mesiace dole 9kilogramov, čomu som nesmierne šťastná a nabilo ma to pozitívnou energiou a chuťou do života, takže ja Dukanovu diétu vrelo odporúčam.

??? (nycool, 19.5.2012) Odpovedať

chcem sa spytat, je tato dieta vhodna aj pre vegetarianov? resp. su tam nejake aj cisto masove dni?

odpoveď (Katarína Ončáková, 23.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, aj vegetariáni nájdu v tejto knihe spôsob ako uplatniť túto diétu vo svojom živote. Môžem dokonca prezradiť, že autor pripravuje katalóg vegetariánskych receptov....

Dr. Dukan - génius (Martina Putoráková, 8.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
O Dukanovej diéte som toho v poslednom čase počula veľmi veľa. Či už v časopisoch, televízii, alebo dokonca v rádiu, venujú tejto téme viac pozornosti, ako ktoréjkoľvek inej diétej predtým. Mňa zaujalo hlavne to, že to vyskúšalo už 13 miliónov ľudí. Na prvý pohľad sa mi ten diétny plán zdal veľmi zložitý,, ale, keď som si pri čítaní začala robiť poznámky, všetko sa tým zjednodušilo. Určite táto publikácia nepatrí medzi knihy, ktoré prečítate na jeden nádych, ale o to vlastne autorovi ani nešlo. Je rozdelená do viacerých častí a okrem iného v nej nájdete aj super recepty. Dr. Dukan sa vo veľkej miere zameriava aj na psychiku chudnúceho čitateľa, a tým sa ho snaží navnadiť myslieť pozitívne. Odporúčam každému, kto by chcel nielen schudnúť, ale začať žiť aspoň troška zdravšie a urobiť niečo dobré pre svoje telo:)

dukanova dieta (Maťa, 1.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
keďže potrebujem dchudnúť hlavne zo zdravotných dôvodov rozhodla som sa zaobstarať si túto knihu. Zatiaľ som v čítaní len na začiatku ale vyzerá to sľubne. Tak dúfam že ked sa do toho pustím kilá pôjdu dole a že tá pevná vôľa bude naozaj pevná.

zeby naozaj? (Monika, 24.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj ja som sa nechala vtrhnut do osialu dukanovej diety, sice som s nou este nezacala, zatial len cerpam informacie. doteraz len z webu no uz mam aj tuto knihu, tak som zvedava na recepty, ktore ponukne. Mam troska problem so zhananim ovsennych otrub, ale hned ako si ich kupim, skusim zdravo zit aj ja - kedze ti co to vyskusali tvrdia, ze maju viac energie a citia sa lepsie. Som zvedava ci to zaberie aj na mna a prajem vela pevnej vole tim, ktori s tym uz zacali :)

Dukanova dieta (Tina, 20.4.2012) Odpovedať

Som jedna z mnohých, ktorá drží dukanovu diétu.Preto sa veľmi teším, že táto kniha vychádza aj v slovenskom preklade. Doposiaľ som čerpala informácie len z veb stránok, ale zajtra si po tuto knihu idem do knihkupectvá. Verím, že obsah nesklame. Pokiaľ sa týka diéty môžem doporučiť. Dnes som na tejto diéte 20 deň a schudla som 3,5 kg.Funguje perfektne pokiaľ sa dodržujú dané pravidla a má človek pevnú vôľu.

ano (Alžbet, 8.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to naozaj dobra volba. Tesim sa na knizne vydanie lebo uz mi dochadzaju napady pri vareni :)

1. týžddeň (Lulka, 3.4.2012) Odpovedať

prosím Vás a cez tú prvú fázu mám čisto len mäso jesť? či môže byť aj príloha? a čo, ked ma prepadne "vlčí hlad" môže sa jesť aj po 18.00? :) Ja by som sa tiež potešila tým receptom..

pre Sim.. (Petra, 3.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sim, vôbec sa nemusíš báť, že by bola drastická, práve tie diety sú zlé a na tie treba zabudnúť! Táto je presne opačná, založená na konzumovaní povolených druhoch potravín, kedy telo nesmie ale hladovať! Práve naopak, jesť sa musí a telo sa musí naučiť na nový systém :-) Mala som podobný problém, že sa mi nedalo nijako chudnúť a zrazu - ide to. Začala som druhú fázu a mám dolu 3,6 kg a teším sa čo bude ďalej, pretože je to naozaj pravda, že mám oveľa viac energie a konečne sa usmievam a nie som nervozna. Je to super pocit a určite sa nemusíte báť, pretože na stránke "Dukanova dieta" je plno super receptov, ktoré si rýchlo a ľahko pripravíte. Mám tiež rodinu a nerobí mi to žiaden problém odolať nástrahám jedál čo pripravujem pre ostatných, práve naopak, som ešte hrdá na to, že mám silu to zdolať a pritom som ešte aj spokojná a napapaná :-) Mimochodom na tej stránke je plno receptov aj na sladkosti, čiže ani ten, ktorý nevie vydržať bez sladkého si príde na svoje :-) Držím palce všetkým odhodlaným

poradte (niki, 3.4.2012) Odpovedať

kde najdem recepry aby som si nemusela kupivat knihu dakujem vam chela by som dat dole 20 kil ale hlavne mi ide o objem

btw. (zdravastrava, 3.4.2012) Odpovedať

neoslovila ma
mimochdom ako pises, ze aby si si nemusela kupovat knihu ... tak ak nie si koli svojmu zdraviu a postave ochotna si kupit ani knihu ... tak je tutovka ze rovnako tucna a nezdrava budes aj za rok, dva, tri ...

funguje to (el, 7.4.2012) Odpovedať

ja som tiez za to, ze to funguje, moja kolegyne to drzi a schudla.

nikmi (niki, 3.4.2012) Odpovedať

ja osm si ju objednala ale na nete mozno budu dalsie recepty co mi budu vyhoovat

zdrava strava (zdravastrava, 3.4.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Zdrava strava - a budete zdravi a mat aj krasnu postavu, peknu pokozku a nebudete chori. Vsetko ostatne je viac menej biznis, konzum. Ak chcete mat dobru postavu a zdravie, je cas prestat jest chemiu a obratit sa k obilovinam, strukovinam a zelenine, samozrejme z nasho podnebneho pasma. Ak na toto nemate odhodlanie a silu, nemate na zdravie a dobru postavu ;)

sim12 (julka, 3.4.2012) Odpovedať

na nete som objavila recepty ked tak neskor to hodim sem

funguje (Alena, 3.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
funguje to, len treba oevnu volu, ja ju drzim uz 3 mesiace a schudla som 16 kg, citim sa fantasticky, mam rifle o 6 cisel mensie a pokracujem dalej, PEVNA vola je najdolezitejsia podla mna:)

Otázka (Nika, 3.4.2012) Odpovedať

Marína môžem sa opýtať ako si s tým začala?...

Naozaj funguje (Katarína Sládečková, 15.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto diétu ma nahovorila kamarátka, takže to držíme spolu. Jej krstná i sesternica to držali a jedna v priebehu 3mesiacov schudla 14kg a druhá 8kg, a to musím povedať, nie sú tučné. Preto som sa rozhodla vyskúšať i ja a nebanujem. Dlhšie som skúšala schudnúť, cvičím 3krát do týždňa a výsledky neboli nikde. Stále tá istá váha, váha sa akurát občas zvýšila, no pokles žiadny. Bola som z toho zúfalá, i keď moja váha je v normály. Keď som videla výsledky na iných, rozhodla som SKÚSIM TO I JA a to diéty neuznávam. Musím povedať, držím to len 6týždňov a schudla som neuveriteľné 4kg. Niektorý si povedia, že je to málo, no ja sa pokúšam schudnúť už veľmi dlho a nezaberalo to. Nie len že som schudla, no cítim sa lepšie, zdravšie mám oveľa viac energie, cítim sa dobre a to zapôsobilo i na moju psychiku. Navyše, táto diéta nie len že z môjho tela odstránila tuk, navyše mu dodala ešte krásne ženské krivky, čo som NIKDY predtým nemala. O krásnych ženských bokoch som len snívala a dúfala, že možno raz sa mi pošťastí, no s touto diétou sa mi naozaj objavili. Som nadšená. Navyše, kamarátkyna krsná mala problémy s celulitídou a vďaka tejto diéte ju stratila. Musím len a len vrele odporúčiť no taktiež poznamenať. Nepozerajte výsledky na váhe, výsledky pozerajte na oblečení. Už v prvom týždni mi boli veci voľnejšie a čím dlhšie ju držím, tým je to úžasnejšie.

dukanova dieta (mima, 15.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
naozaj funguje, moja kamoska je v tretej faze a ma dole neuveritelnych 20 kg a podotykam, zacala ju drzat koncom septembra.

Otázka (Sim12, 1.4.2012) Odpovedať

A naozaj to funguje? Nie je to nejaká drastická diéta?

funguje (marína, 3.4.2012) Odpovedať

funguje 1000% len sa musíte dobre zaprieť..keď vyvárate pre celú rodinu, deti a sebe musíte odoprieť niektorée fajnové veci.. aj moja teta to držala asi 4-5 mesiacov a schudla zo 15kg
Všetky komentáre (24)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x