bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sen v bielom

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sen v bielom

Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie.
Mackensie Elliotová vďaka svojmu fotografickému talentu zachytáva chvíle, ktoré ako dieťa sama nezažila, pretože jej rodičia sa rozviedli. Práve sa chystá na schôdzku s klientmi, keď sa za mierne povážlivých okolností stretne s nevestiným bratom. Rodinne založený stredoškolský profesor angličtiny Carter Maguire nie je jej typ, ale už prvý bozk toto presvedčenie riadne naštrbí. Mac považuje schôdzky s Carterom len za príjemné rozptýlenie. Z nezáväzných stretnutí sa však neraz vykľuje niečo silnejšie práve vtedy, keď sa to najmenej hodí!

Z anglického originálu Vision in White (Berkley Books,
New York 2009) preložila Lucia Gáborová.

Dostupné verzie titulu

Sen v bielom Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Sen v bielom

Originálny názov: Vision In White

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Neočakávaná láska (Zuzana Palušáková, 8.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knižku som si vybrala na základe autorky, predtým som od nej už čítala pár kníh a boli vždy zaujímavé. Ani tento krát Nora Roberts nesklamala. Pekne sa jej podarilo opísať Mac - jej povahu aj život. Stretnutie s Carterom a ďalší vývin ich vzťahu ma bavil počas celej knihy. Taktiež bolo príjemné sledovať aj príbehy jej troch kamarátiek s ktorými spolu vedú svadobnú agentúru. Na začiatku knihy to vyzera presne tak ako sa bežne hovorí že : obuvník chodí bosí ...čiže ten kto v odbore pracuje nemá v tej oblasti moc štastia. Predsa len keď úspešnú svadobnú agentúru vedú 4 pekné slobodné a úspešné ženy vyznie to zvláštne.... vedia naplánovať super svadby ale nevedia si dať dokopy vlastné ľúbostné životy. Táto kniha pekne opíše princíp toho, že na dobré si treba počkať, a že kto si počká ten sa aj dočká. Bolo to celé príjemné čítanie, hoci boli tam aj pasáže kde nebolo všetko idylka a Mac sa musela popasovať aj s negatívnymi záležitosťami. Ale bez toho by tá kniha nemala taký dobrý šmrnc.

Ako skutočný sen ... :) (Lia, 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ach tá romantika :) Knihu som mala požičanú od kamarátky a neľutujem ani minútku, ktorú som strávila pri jej čítaní. Túto knihu určite odporúčam. Jej čítanie je ako snívanie, aj keď ste pri plnom vedomí ...

Sen v bielom (Barbora, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ten, kto vymyslel papier, pero, a knihy, je ten najmúdrejší a najúžasnejší človek na svete. Milujem knihy, čítanie a čas strávený touto úžasnou aktivitou. Keďže žijeme v tomto strašne uponáhlanom svete, pár mesiacov som si nenašla čas na knihu. Z knižnice sa na mňa mnohé usmievali ale nemohla som si dovoliť taký luxus na pár hodín si sadnúť ku knihe a vypnúť.. Až doteraz. Keď človek číta, zabudne na všetky svoje problémy. Dnes som strávila jeden úžasný, nádherný deň tým, že som úplne vypla a oddala sa knihe. Stránky som prehadzovala jednu za druhou. Táto kniha je úžasná, plná vtipných dialógov, pri ktorých sa človek dokáže krásne odreagovať. Konečne som pochopila, že bez kníh nedokážem žiť. Sú mojou súčasťou. Je to tá aktivita, na ktorú sa vždy teším. Milujem ten pocit. Pri knihe viem, že všetko je tak, ako má byť. Toto je jedna z dalších úžasných kníh, prepracovaná do najmenších detailov. Ach, ako sa teším, keď si prečítam ďalšie.....Určite odporúčam :-)

Ak si ju kúpite určite neoľutujete (Lucia, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Citát zo začiatku knihy ma dostal: "Najskôr zveď moju myseľ, až potom môžeš mať aj moje telo. Nájdi moju dušu a budem navždy tvoja." Anonym Musím sa priznať, že od tejto knihy som veľa neočakávala. Čakala som, že bude fajn, ale pochybovala som, že učiteľ, ťuťko, hlavný hrdina bude niečo čo ma zaujme, ale keď sa začítate, zistíte, že ťuťko to je, ale je to na ňom zlaté. A pri lepšom spoznaní to je okúzľujúci chlap a ešte k tomu fešák. Miluje svoju prácu rovnako rovnako ako Mac tú svoju. Je romantik a vie byť aj drsný. No nezamilujte sa. Nedalo sa. Rovnako ako Mac aj mňa dostal. Keďže som najskôr čítala 2. a 3., tak som už Mac ako tak poznala a obľúbila som si ju. Páčilo sa mi ako tu bola opísaná jej práca. Svadby, ktoré organizovali. Nebolo to len o láske medzi dvoma ľuďmi, ale aj zaujímavé opisy z ich roboty. To sa mi veľmi páčilo, aj preto, že to neboli nudné opisy, ale človek sa aj dobre zabavil. Všetky štyri baby sú úžasné. Milujem ich. Samozrejme aj chalanov. Mať takých priateľov je na nezaplatenie. Brala by som každého jedného z nich. Po prečítaní tejto časti som opäť siahla aj po druhej a tretej knihe a už si brúsim zúbky na štvrtú. Milujem Parker. Milujem jej chlapa. Videla som ukážku a musím povedať, že aj Parkerina práca bude veľmi zaujímavá :D Túto sériu určite zaradím medzi moje TOP a budem sa ku všetkým 4 knihám rada vracať. Len dúfam, že ich nesfilmujú, aby mi ich nepokazili.

Sen v bielom (Marianna Fabušová,Dechtice117,okr.Trnava,91953., 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som romantická duša,milujem romantické príbehy a obsah tejto knižky k takým bezpochyby patrí.Všetkým romantičkám vrelo odporúčam.

Kniha (Janka, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nádherná kniha od úžasnej spisovateľky. Cez sobotu som ju prelúskala priam za okamih a rozhodne ju môžem odporúčať. PS: Už sa neviem dočkať ďalšej časti tejto série.

kniha (Katarína Danková, 4.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
popravde som túto knihu ešte nečítala, ale v najbližších dňoch si ju chcem kúpiť! určite ma nesklame, už len pre ten obal (aj keď obal nie je všetko). určite to bude krásny romantický príbeh...

uz sa tesim (Daniela, 4.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
super, uz sa tesim, tuto autorku mam velmi rada a vzdy som jej knihy precitala "jednym dychom", takze urcite bude v mojej kniznici :-)
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x