bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Smrteľný hriech

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Smrteľný hriech

Skutočný príbeh kresťanky žijúcej v Pakistane, ktorá bola odsúdená na smrť za to, že sa pri práci na poli napila moslimskej posvätnej vody, a tým ju znečistila.
Teraz je vo väzení a čaká na popravu. Bojuje za ňu mnoho vplyvných ľudí, vrátane pápeža. Niekoľko pakistanských politikov bolo zavraždených za to, že sa jej zastali.
Výťažok z predaja knihy pôjde na právnikov, ktorí ju obhajujú, a na jej päť detí, ktoré zostali samé s otcom a musia sa ukrývať.

Detaily o knihe

Názov: Smrteľný hriech

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

názor (Anikó Kovácsová, 18.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha, ktorá síce nemá veľa strán, no za to silný príbeh. Štýl písania nie je zložitý, čo robí túto knihu ešte viac uveriteľnou.

neuveritelne... (Jarmila, 11.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Utla kniha, ktora Vas vrati takmer do stredoveku. V 21.storoci a byt odsueden ma smrt len preto,ze je clovek smadny a sa napije. Mnohym to pride ako blaznovstvo, no v Pakistane zmietanom nabozenskou netoleranciou je to kruta realita. Zaujima ma ako vlastne skoncila Asia Bibi?

Iný svet (Katarína Dibalová, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kedže ide o skutočný príbeh je o to desivejšie čítať túto knihu. Dnes v 21.stroročí,keď disponujeme s výdobytkami najrôznejšej techniky... no aj tak necháme zabíjať nevinných ľudí v mene viery....ktorý B/boh,ak je naozaj milujúci a milosrdný, by chcel aby sa koli nemu prelievala krv.?.. Naozaj odporúčam,číta sa veľmi rýchlo a zasiahne hlboko

Spravodlivosť vs. náboženstvo (Stanička, 20.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Opäť jedna z kníh, ktoré pootvorili bránu do sveta pre nás tak neznámeho... Prečítala som ju behom pár hodín. Každou stranou som sa snažila pochopiť toľkú nenávisť zo strany silno veriacich ľudí, ich nezmyselné zásady a odvolávanie sa na Alaha aj v prípade, ak ide o smrť ženy za taký absurdný zločin..

hriech? (darynka, 11.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knihe som sa nemohla ubranit tomu, ze mi az v yhrkli slzy. A potvrdilo sa mi, ze nerozumiem v akom svete to zijeme. Ako je mozne, ze nabozenstva, ktorych zmyslom ma byt, robit z nas lepsich ludi, ukazat nam spravnu cestu ako zit, su zdrojom tolkej nenavisti a rozdelovania ludi na tych nasicha tych zlych? Ak chcete mat pekny den, necitajte tuto knihu. Ak ale dennodenne zazivate pocit, ze kazdy den treba robit male kroky pre zmenu miesta, ktore nam dava zivot k lepsiemu, bolo by hriechom necitat pribehy ako tento.Najma ak su skutocne.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x