bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nikdy

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nikdy

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Po dvadsiatich rokoch spoločného života Peter jedného krásneho nedeľného rána Katke oznámi, že miluje inú. Zbalí si veci – a je preč. Spolu s ním láska, v ktorú Katka verila, spoločné sny, plány, budúcnosť. Ako to má povedať Liv, sedemnásťročnej dcére, ktorá otca miluje? A ako má žiť? Dokáže to? Prehltne bolesť a zradu? Zo začiatku sa to zdá nemožné, no ako plynie čas a Katka si rekapituluje život, manželstvo, zisťuje, že... Zvyšok sa dozviete na stránkach tejto knihy popretkávanej láskou, vierou v samu seba, priateľstvom... Je v nej všetko, čo napĺňa náš život.

Detaily o knihe

Názov: Nikdy

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nikdy (Adriana CApkova, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prave som docitala tuto knihu.Zhltla som ju za 2 dni a musim povedat ze ma velmi zaujala.Uzasny pribeh dnesnej doby.

Perfektné (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
perfektná kniha asi jedna z najlepších od Vasilkovj. určite odporúčam

Výborná kniha (Romana, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha, veľmi sa mi zapáčila. Príjemné čítanie na leto pre ženy.

Perfektná autorka (Jana Boľošová, 17.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
T.K Vasilková je mojou najobľúbenejšou autorkou,pretože jej knihy ma dokážu vtiahnuť do deja tak ,ako keby som bola sama postavou jej knihy. Keď ju rýchlo prečítam,mrzí ma len to,že je už koniec :-D. Teším sa na jej nové príbehy

nikdy (Jana Komadová, 6.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
zasa jedna z jej úžasných kníh,každého kto ju číta hned chytí za strde a prečítate ju jedným dychom srtašne dobre sa jej knihy čítajú lebo sú nám blízke,téma rozvodu je tu skvelo rozpracovaná ved 20 rokov spoločného života sa len tak lahko nedá hodiť za hlavu

Nikdy (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neobyčajný príbeh, bežná žena, situácia, manželstvo...a v každej rodine sa predsa niečo udeje. A pod povrchom je možné nájsť úžasnú sondu do vnútra jednotlivých hrdiniek - každá postava núti na zamyslenie sa nad sebou samou, nad reakciami hrdiniek. Veď v podstate táto kniha má úžasný odkaz pre nás všetky - naučiť sa vážiť si samú seba, konať podľa svojho vnútra a počúvať svoj tichý hlas. Je to kniha plná hlbokých myšlienok každodenného života, výborná a číta sa vynikajúco ako všetky knihy od tejto spisovateľky, bez ktorých si už Vianoce ani neviem predstaviť ...

skvelé, ako vždy (Patrícia, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako každá kniha od Vasilkovej, aj táto je úžasná, plná reálnych životných situácií. Odporúčam!

realita dnesnej doby (simona, 14.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
ked som zacala citat tuto knihu ani som netusila,ze to co budem citat sa bude diat aj v mojom zivote...ked som knihu docitala bola som v rovnakej situacii ako hlavna hrdinka.tuto knihu odporucam hlavne zenam a mladym dievcatam.

ach tí chlapi :) (Veronika Koppová, 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha. Príbeh je vsadený do každodennej reality a určite si každá žena pri ňom zanadávala aký sú chlapi blbci a nerozmýšľajú tým hore ale tým dole :)

Super (Miša, 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vasilková je moja oblúbená spisovateľka.Táto jej knižka je ozaj super a prečítala som ju za 2 dni.Je to aj akýsi návod,ako nespadnúť,ked Vás opustí manžel.A môže sa to stať ozaj každej.Vždy len treba hlavu hore a nájsť nový zmysel života...

Pravdive citanie (Brona Torokova, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktoru som precitAla jednym dychom. Taka pravdiva kniha zo zivota. Moze sa to stat kazdej z nas. Takze nikdy nehovor nikdy.

Vrelo odporúčam (Ivana Zsidová, 3.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka opäť nesklamala :) Každá jej kniha ma vtiahne do deja hneď od prvých viet. Táto je výnimočná tým, že nádherne vykreslila hľadanie samej seba, ktoré nás každú neminie:)

Nikdy (Ida, 18.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čitateľky Táni Keleovej-Vasilkovej si aj tentokrát prišli na svoje. Ďalší zaujímavý príbeh z reálneho života. Kniha ma veľmi zaujala. Je to skutočne príjemné čítanie. :)

Super kniha (Dáša, 8.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od Táni Keleovej-Vasilkovej mám veľmi rada. Túto knihu som minule dostala od svojho syna, lebo vie, že mám tieto knihy rada :) a hlavne od tejto autorky. Prečítala som ju za chvíľu a teším sa na ďalšiu knihu, ktorú si kúpim alebo dostanem :) P.S. Kniha je Super, všetkým odporúčam :)))

Nikdy (Katarína Sládečková, 7.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve dnes som dočítala túto knižku a musím povedať, som z nej nadšená. V tejto knižke sa asi veľa žien nájde a tým sa dokáže veľmi rýchlo stotožniť s čitateľkou. Naozaj veľmi dojímavá knižka, ktorá iste padne do srdca nie len mne, ale aj množstvu ďalším čitateľom.

klasika (jana lascsáková, 4.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Klasika, Vasilková nesklamala ani tentokrát... Príjemné ženské čítanie, zvládnuté za necelé dva dni, človek sa duchom prenesie zasa do jednej slovenskej rodiny, ktorá prežíva svoju krízu ale aj radosti zo života a nachádzania nového východiska zo zdá sa že prehratého boja...hrdinka opäť popíja svoju obľúbenú kávu či drink na obľúbenej terase ale to patrí k Vasilkovej...Prosto: príjemné čítanie pre toho, kto má rád tento žáner a túto spisovateľku.

Vasilková je Vasilková :-) (evica, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám všetky knihy p. Keleovej-Vasilkovej až na prvú v poradí (Cena za voľnosť) a zaujalo ma všetkých 23 titulov bez rozdielu. V tejto poslednej knihe sa autorka viac sústredila na pocity a myšlienkové pochody hlavnej hrdinky, čitatelia prežívajú jej vnútorný boj a tiež nájdenie samej seba. Myslím, že v jej prípade bol náhly odchod manžela Katke len na osoh, veď dovtedy žila ako robot bez vlastnej vôle, naprogramovaná v priebehu 20 rokov manželstva svojím vlastným manželom... Páčila sa mi aj mailová korešpondencia Katky s jej dvomi priateľkami z čias štúdia na VŠ, s ktorými rozoberá svoj život, radia si navzájom, povzbudzujú sa a hlavne nezabudnú jedna druhej pripomenúť, čo je v živote vzácne a pominuteľné... Seniori, ktorým robí Katka spoločníčku, obohacujú jej život a vnášajú doň nielen životné múdrosti, ale aj silu riešiť svoje vlastné problémy. Zachytenie troch generácií s ich charakteristickými problémami - Liv, Katka, jej sestra a priateľky a nakoniec Katkin otec a seniori v domove - ukazujú na priority a zmýšľanie každého z nich a hlavne, čo je pre koho v živote dôležité.

odporučam (Majka Kuncová, 1.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som kupovala túto knihu vedela som, že ma nesklame.Prečítala som od pani Vasilkovej všetky knihy.Troška som sa bala či nebude velmi podobna poslednej.Ale mylila som sa .Táto kniha sa mi zdala úplne iná.Pre mňa hlavná postava neskutočne silná osobnosť ale samozrejme bola som na ňu aj nahnevana.Klamala by som keby som nepovedala,že som si nepoplakala spolu s ňou - ale to ku kniham p. Vasilkovej patrí.A najviac čo sa mi páčilo bolo to, že tam spominala aj staručkých ľudí aky su krehký a treba im pomáhať.Aj keď su starý a v domove najde sa niekto kto ich má rad.Veľmi sa mi páčila ta myšlienka a myslim, že veľa ľudí si pri tejto knihe uvedomí, že čas rychlo letí a treba žiť život naplno , lebo nikdy neviete kedy Vám to osud vezme.Konečne niekto kto napísal aj o starobe, lebo každy pred tým zatvára oči.Dúfam,že čoskoro bude ďalšia super kniha od p. Vasilkovej - som na nich Závisla :o)))) P.S.:V tejto knihe vidno , že ženy su silnejšie ako muži(nemyslim silovo) :)
Všetky komentáre (18)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x