bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Upírske denníky 9 - Tajomstvá

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Séria:Upírske denníky (9.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Upírske denníky 9 - Tajomstvá

Fell´s Church sa čím ďalej viac začína podobať na mesto duchov. Meredith odhalí hrozné tajomstvá vo svojej minulosti a Damon sa vyberie do Temného rozmeru, aby sa stal opäť upírom. Nešťastnou náhodou so sebou vezme aj Bonnie, ktorej sa pomocou hviezdnej gule podarí odhaliť veľké tajomstvo kitsune...

Detaily o knihe

Názov: Upírske denníky 9 - Tajomstvá

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

úžasný dej (Alžbetka, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
... Elena miluje Stefana, zrodila sa pre lásku k nemu. Ale niečo v jej vnútri sa tak zásadne premenilo. Ona o to neprosila. Postihol ju zmätok. Elena sa nechcela zaľúbiť do Damona, ale stalo sa. Pri ňom prestáva myslieť na všetko ostatné, prestáva plánovať... Celú jej myseľ pohlcuje len jedno - DAMON. Zápasí s pocitmi viny, so sebou samou, s citmi a láskou. Náhle sa Damon nešťastnou náhodou stáva človekom. Opúšťa Fell´s Church a vracia sa do Temného rozmeru, aby sa stalo opäť upírom. Táto kniha Vám nedá možnosť prestať čítať. Vtiahne Vás do deja a prežijete všetky dobrodružstvá, útrapy, všetky dobré, ale aj zlé chvíle s Vašimi hrdinami.

zmena k lepšiemu (mimaja, 7.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihy zo série Upírske denníky asi ani netreba predstavovať. Každý vie o čo tu ide. Je to už 9-te pokračovanie, spravili k tomu aj serial. Musím priznať, keď začali vychádzať, nevedela som sa dočkať pokračovania, kupovala som každú knihu v predpredaji. Teda po 5-te pokračovanie. Prvé 4 knihy boli super, no myslím, že by stačili. Ďalšie pokračovania boli strašne zdĺhavé, až nudné. Už som sa nútila kupovať knihy, nech mám komplet serku. Vydržalo mi to po 7-mu knihu. Potom som si knihy začala radšej požičiavať v knižnici, s pocitom, že prečítam ale doma mi nemusia zaberať miesto. Obrovské prekvapenie pre mňa bolo práve toto 9-te pokračovanie. Dej bol napínavý, bolo tam dosť zvratov. Zase to bola tá dobrá kniha na odpočinok. Škoda, že knihy 5-8 neboli napísané v jednej, aby to čitateľov neodradilo tak ako mňa. Každopádne sa zase teším na 10-te pokračovanie, dúfam, že nesklame...

:) (Denisa Bužiková, 8.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelé čítanie, ako inak. Všetkých 9 kníh je úžasných. Kniha sa číta velmi dobre a človek sa od nej nedokáže odtrhnúť :)

Upírske denníky (S. Adamčíková, 25.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Súhlasím s názorom Tigrice, asi najzaujímavejšia časť Uprírskych denníkov, bola som prekvapená, nevedela som sa odtrhnúť od čítania. Teším sa na pokračovanie, dúfam, že bude rovnako dobré ako táto kniha.

Bomba (Tigrica, 4.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne vyšiel 9diel upírskych denníkov, ktoré som si samozrejme okamžite kúpila. Musím povedať, bola som veľmi milo prekvapená, keď bolo posledných pár upadajúcich a nudnejších čast a teraz sa knižka vyšvihla, a nevedela som sa od nej dokázať odtrhnúť. Jedna z najlepších častí, ktoré som z tejto série čítala a musím vrele odporúčiť. Spisovateľka sa v tejto knižke nezameriavala iba na určíté postavy, ale aj na ostatných, čo bolo tiež veľmi milým prekvapením. Čítanie bolo veľmi zaujímavé a musím povedať, že ma veľmi potešilo, keď som knižku nečítala iba preto, aby som vedela čo sa stane, ale z radosťou, nadšením a netrpezlivosťou. Už sa neviem dočkať na ďalšiu časť a dúfa, že bude taká skvelá ako táto. Spisovateľka ma veľmi milo prekvapila a určite aj Vás, obľúbencov Upírskych Denníkov poteší táto časť, pretože je naozaj dokonalá.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x