bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na podpätkoch

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na podpätkoch

Rok po vražde Bosa sa jeho kapitáni rozhodli rozdeliť si územie Nášho Mesta, pasovali sa do pozícií malých bosov a začali si závidieť a navzájom škodiť. Začala sa vojna v podsvetí, ale iba z toho jeden nevyžije, a tak voči majiteľom reštaurácii a kaviarní vo svojom teritóriu uplatňovali praktiky ďaleko presahujúce hranice zákona. Detektívom z oddelenia vrážd bola ich činnosť a astronomické zisky spočiatku záhadou. Muselo dôjsť k vražde na diskotéke vo vykričanom nočnom bare, aby sa im otvorili oči. Vraždu vyriešili, hoci sa im do vyšetrovania zaplietol smutný prípad jednej riaditeľky gymnázia. Navyše sa zbláznila Petra a rozhodla sa vydávať. Veľa zdanlivo nesúvisiacich vecí sa udialo v tom príjemnom slnečnom máji, ale stačilo iba počkať, urobiť pár základných previerok, vypočuť niekoľko svedkov a všetko do seba začalo pekne systematicky zapadať.

Detaily o knihe

Názov: Na podpätkoch

Objednávací kód NA325798

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

výborná (V. Berdáková Pavlík, 26.10.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha...Všetko bolo pútavo napísané a čítala sa ľahko. Len ma troška rozcitlivel príbeh Petry a Borisa. Autor to riadne okorenil(-: Ale čo už spisovateľ je tvorcom príbehov postáv. Odporúčam prečítať si, neoľutujete....čo sa týka príbehu, ktorý sa odohrával ako keby paralelne s príbehom ďalšej vraždy v pube..bolo to zaujímave...zdalo sa mi to priateľstvo,ozaj, príliš ideálne aby to bolo len tak...(-: No smola pre Kristínu.(-: Tak rýchlo do čítania(-:

D.Dán (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pán Dán ma milo prekvapuje každou svojou knihou. Super som sa začítal a za pár dní som ju zhltol.

zaujímavá a strhujúca (Martin Elekanič, 30.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha ma naozaj oslovila.je to moja 1.kniha od Dominika Dána.dostal som ju na narodeniny.má naozaj reálny a strhujúci dej.páči sa mi.dej,ktorý opisuje celok previazaný detailami.

zo súčasnosti (Emily, 19.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
vraj opisuje udalosti na zaklade skutocnosti... no neviem, nechce sa mi verit, ze sa ucitelka da ukecat na nieco take... a takto dopadnut

Milé prekvapenie (Petra, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ku knihe som sa dostala úplne náhodou. Raz večer na chate som nemala čo robiť nuž siahla som po tejto knihe. A bola som veľmi príjemne prekvapená. Osobne nepreferujem detektívky ale táto bola veľmi dobrá! Celý dej ma držal v napätí. A ten záver! Ostala som totálne šokovaná. To až nebolo možné, ako to pán Dán zakončil. Veľmi chválim

znova fantastické (Zdenka Figurová, 6.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky knihy od Dominika Dána sú výborne napísané, milujem jeho zmysel pre humor, zmysel pre napätie, ktorý vám nedovolí odložiť knihu nabok, ale necháva vás v očakávaní, ako to dopadne. Zápletky a osudy sú "také slovenské", žiadna Amerika a supermoderné kriminalistické závery vyvodené zo smietka špiny tu nehrozia, príbehy sú nám blízke, aj keď Kraus ma už svojimi záletnými ťahmi niekedy hnevá :)) Škoda, že Dánove knihy nevychádzajú častejšie, lebo ich prečítam za dva dni a potom pol roka čakám :( to by už ale asi bolo na úkor kvality, ktorú nechcem, aby zanedbal :)

bez konca (Ľudka, 21.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
prečítala som ju za 2 dni, ľahko sa číta, vtiahne vás do deja. Je rozdelená na dva príbehy, pri ktorých máte pocit, že spolu nesúvisia a spoja sa až ku koncu knihy, no chýba mi tam aj záver ako to celé dopadne. aj mám chuť napísať autorovi ako to nakoniec dopadlo. na niektorých pasážach som sa bavila, na iných sa uistila, že sa to skutočne deje. pre pokoj v rodine mám od manžela zakázané čítať jeho ďalšie knihy, no myslím že ten príkaz s radosťou poruším. Skvelé kniha, vrele odporúčam aby ste zistili ako to funguje aj z druhej strany.

Skvelé (Veronika, 14.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
K prvej "Dánovke" som sa dostala len náhodou keď som už nevedela čo kúpiť otcovi na narodeniny a odvtedy musím prečítať každú jednú jeho knihu. Každá z jeho kníh je vynikajúca a neviem sa od nej odtrhnúť. Pri niektorých pasážach sa mi chce plakať od bezmocnosti nad osudami niektorých postáv a pri iných sa smejem. Hlavne pri ich rozhovor v kancelárii. Ani táto nová kniha ma nesklamala. Skvelý príbeh, ktorý som mala prečítaný za dva dni.

super (Mária Turňová, 9.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj vrelo odporúčam, presne ako ostatné knihy od Dominika Dána. Aj keď ma trošku sklamal koniec ... čakala som, že sa to Zore všetko spočíta!!! A strašne ľúto mi bolo Borisa a Petry... ale aj taký je život... milujem Chosého a Krausa!!! =D =D

môj prvý Dán - veľmi pozitívne prekvapil !! (Danka, 4.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu od Dominika Dána som čítala prvý krát a zhodou okolností práve túto novinku. Reklama na ňu bola obrovská tak som po nej siahla. Bola výborná. Kriminálky a detektívky nemusím ale tejto tlieskam. Perfektný dej, zápletka, vykreslené postavy, jednoducho - zhltla som ju za jednu nedeľu. Vidím to tak, že Dán sa dostal do okruhu mojich obľúbencov :)

Dominik Dán (martica, 11.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj ja ,tak isto ako ostatní priaznivci Dominika Dána som netrpezlivo čakala na novú knihu. Prečítala som ju opäť jedným dychom . Kniha nás na začiatku uvádza do deja, kde rok po vražde Bossa si začína mafia rozdelovať územie Bratislavy a ponúka majiteľom "ochranu". Pôsobí to opäť dosť autenticky, čo len znásobí zvedavosť a túžbu po poznaní, ako to vlastne v podsvetí chodí...Príbeh pôsobí súčasne a reálne, je to zaujímavá téma ,rovnako ako aj príbeh riaditeľky gymnázia Kristíny Jánskej, ktorá žije svoj nešťastný život s agresívnym manželom.Preto na mňa v postate tretí príbeh, ktorý sa v knihe odohráva a týka sa Petry a jej svadby pôsobil rušivo a oproti dvom predoslým dejom dosť kontrastne . Pripadal mi ako námet na druhotriedny americký film.Najskor sa vo veľkom štýle dvaja krásny ,mladí a úspešný ludia zamilujú aby vás to ohúrilo a nakniec to vo veľkom štýle končí takou tragédiou,aby vás to rozplakalo. Takže toto mi na knihe vadilo , zatiaľ som ešte ani jednej dánovke nemala čo vytknú,ale na druhej strane,možno sa to niekomu bude páčiť.Proste mne to tam nejako nešlo dokopy.Ale knihu ako celok hodnotím kladne, napínavý dej, skvelý humor,obľúbená vraždárska partia.., neľutujem, že som si ju kúpila a určite si ju po čase prečítam znovu.Takže ja odporúčam.

Dominik Dán = slovenský Dick Francis (Daniela Tvrdoňová, 6.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Nového Dominika Dána som sa nevedela dočkať, konečne ako všetkých jeho kníh. Prečítala som ju ako všetky predtým na jeden dych, netrvalo mi to ani celý deň a bola skvelá. Aj napriek tomu som v jeho knihách zvyknutá na hlbší príbeh a prepletenejšiu dejovú líniu. Aj v tejto knihe bolo viac dejových rovín, avšak ich prepojenie sa najmä v závere javilo ako veľmi umelé, takmer nedostatočné a násilne vytvorené. Tento nedostatok však vyvážil dostatok irónie a ľudskosti, ktorou sú všetky "dánovky" tak dokonale a nenásilne popretkávané, takže aj napriek tomu, že to bola jedna z tých slabších autorových kníh a napríklad s Beštiou, alebo Muchou sa to nedá porovnať, išlo o veľmi príjemný čitateľský zážitok a už teraz sa neviem dočkať ďalšej knihy.

Super (Tigrica, 3.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná, to je môj názor na túto poslednú knihu od známeho vydavateľa, no musím uznať, všetky jeho knižky som si obľúbila. Táto knižka patrí k jedným z najlepších kníh, ktoré napísal a musím uznať, veľmi sa mu vydarila. Táto knižka taktoeiž prezentuje názory človeka, ktorý prostredníctvo diel poukazuje na systém práce policajtov a na niektorých nečinných ľudí alebo ľudí z minimálnym platom. Táto knižka zaujme iste každého čitateľa, ktorý má rád nie len príbehy, ale aj príbeh, ktorý sa troška dotýka naších faktov, čo milujem aj ja. Dej ako to už u neho býva, bol rozložený na viac osudov, čo ma oveľa viac láka. Táto knižka sa mi veľmi páčila a odporúčam ju čítať každému

Dobré, (Martina, 2.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihy od Dominika Dána sú vždy super. Aj táto je strhujúca, mení sa dej, lietame čase ako na horskej dráhe, ani nestihnete sledovať, či je máj, február alebo zase máj....mňa sklamalo ukončenie jednej dejovej línie. Dej sa krásne stupňoval, trošku mi pripomínal Celu č. 17, moju naj naj od Dána. ale koniec bol seknutý, chýbalo mi to Dánove niečo, zrazu proste bol koniec. Ale aj tak sa teším na novú knihu.

Prekvapujúca (Jela, 30.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto "Dánovku" by som najvystiznejsie charakterizovala ako prekvapujucu. Dej ma strhol od zaciatku a nepustila som ju z ruky,pokial som sa nepreluskala k zaveru. Kniha sa velmi dobre cita, dej prefektne doplna drsnejsi humor,ktory mne osobne vyhovuje. A samozrejme kazdy si z knihy odnesie i poucenie : Nie je kazdy priatel, ktory sa ako priatel tvari.Tak pozor, vsetci doverciví, toto je kniha prace pre VAS.

Dominik Dán trochu atypicky (Zuzana Francúzová, 21.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už asi po desiatich "Dánovkách" som si myslela, že tohoto autora poznám a ničím ma už neprekvapí, no mýlila som sa... Kniha sa mi veľmi ľahko čítala, aj keď neboli jednotlivé kapitoly radené chronologicky. Je zase trochu niečo iné, ako boli predošlé knihy, ale rovnako dobré. Mňa osobne prinútila zamyslieť sa nad tým, aký je život prchavý a ako ľahko sa možno v priateľovi sklamať.... No a k tomu samozrejme stará známa vraždárska partia so super diskusiami prešpikovanými humorom. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Dánov štýl.

Dva príbehy za cenu jedného (Marek, 16.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Dominik Dán sa pohybuje pravidelne na prvých miestach predajnosti. Jeho najnovšia kniha Na podpätkoch zásadne mení zaužívaný scenár. Samozrejme, že ide opäť o klub známych vraždárov, no tentoraz vstupujú ako na pôdu mafie, tak aj do sveta vysokej spoločnosti a šoubiznisu. Dva samostatné, bravúrne spracované príbehy sa strenú na stole oddelenia vrážd. Hlavná postava borí s so životnou tragédiou a nakoniec je navlečená do zločinu a oblak šťastia sa jej rozplýva v žalári. Akciou nabité prostredie však Dán okrášlil láskou, ktorá končí príznačne pre jeho cynický zmysel pre humor, ktorým je kniha nasiaknutá od prevej až po poslednú stranu.

trošku sklamanie (Viktória Holá, 15.1.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Dominika Dána mám veľmi rada, prečítala som všetky jeho knihy, postupne, ako vychádzali a tak môžem povedať, že mňa osobne táto veľmi neoslovila a nenadchla. Chýbala jej šťava, dej, napätie, bolo v nej priveľa omáčok. Ale už sa teším na ďalšiu "dánovku", pretože zvyšné jeho knihy boli naozaj fajn:-)

skvelá ako všetky ostatné =) (Janka Švantnerová, 15.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Súhlasím s pani Máriou, akurát by mohol autor písať (alebo vydavateľstvo vydávať) trošku rýchlejšie =) Akonáhle sa totiž do kníh začítate, neviete prestať =D Prečítané na jeden dych =D Vytvorila sa nám doma nádherná zbierka od Dominika Dána a netrpezlivo čakáme na ďalšie dielka =D

vynikajúca (Mária Kuncová, 18.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborna ako všetky knihy od Dominika Dána.Kniha hneď zaujme.Vynikajúci dej a vynikajúce zápletky a osudy. Nechýba troška drsný humor ale bez neho by to bolo o nicom :)pači sa mi, že opisuje aj dobu v kt. sa dej odohraval.Som vďačná za informácie zo sukromia detektívov.Už sa teším na novú knihu.Odporučam prečítat nielen tuto ale všetky autorové knihy :)))
Všetky komentáre (20)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x