bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Príď, láska, ku mne

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Príď, láska, ku mne

Príťažlivý a urastený južan Heath Rayne vytiahol krásnu Lucindu Caldwellovú zo zamrznutej rieky, a zachránil ju tak pred istou smrťou. Ale zakrátko ju uvrhol do takého víru vášne, aký toto mladé dievča nikdy nezažilo.
Heath bol úplne iný ako muži, ktorých Lucy dovtedy poznala – prišiel do massachusettského Concordu z Juhu, vytrhol Lucy z náručia solídneho muža, ktorého poznala od detstva a bola s ním zasnúbená, a ukázal jej, aká hlboká môže byť láska.
Krásny, psychologicky jemne prepracovaný príbeh z vojny Sever proti Juhu.

Z anglického originálu (Avon Books, HarperCollins Publishers, New York 1988) preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Príď, láska, ku mne

Originálny názov: Love Comes To Me

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Lisa je Lisa. Kto ju raz čítal nikdy neprestane :) (Lucia, 20.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nechcelo sa mi do tejto knihy. Nechápem prečo. Teda chápem vojnové veci nie sú moja šálka kávy, ale je to predsa Lisa. Tá nech napíše aj o nákupnom zozname na nedeľný obed a rozbúcha sa mi pri tom srdce a vyčarí úsmev, tak nechápem čo som robila také caviky. Lucinda je inteligentná, príťažlivá hrdinka. Nič nové pod slnkom, ale všetky zaujímavé vlastnosti sa u nej prejavili, až po svadbe. Heath bol tiež normálny hlavný hrdina, príťažlivý, šikovný. Všetko čo má hlavný hrdina mať, ale nemohla som si zvyknúť na jeho meno. Prišlo mi také dievčenské, ale okrem mena bolo ostatné na ňom veľmi mužné. Zaujímalo ma, prečo prišiel Južan na sever? Aký mal nato dôvod? Na konci sme sa to dozvedeli. To nás teda Lisa ponaťahovala. Páčilo sa mi, že tam bolo spomenutých aj veľa ľudí v mestečku. Rôzne udalosti čo sa tam odohrávali. Myslím si, že to dosť obohatilo začiatok knihy. Potom prišla svadba. Netušila som čo ešte môže po nej prísť, ale prišlo toho dosť a potom už aj navyše. Neviem ako by som sa v tej situácii zachovala ja, ale určite by to bola zaujímavá situácia. Veď si prečítajte sami. Bolo tam aj dosť zaujímavosti pre mňa. Napríklad ako trávila v tej dobe dáma čas. Muž v práci, služobníctvo sa stará o domácnosť a čo ona? Chcem čítať knihu o Damonovi! Bol príťažlivý (v mojej hlave vyzeral ako Damon Salvatore, kvôli menu, takže to je už samo o sebe príťažlivé). Bol dosť veľká konkurencia hlavnému hrdinovi. Bol úžasný, teda presnejšie na začiatku mi prišiel dosť nafúkaný. Čo som ja a čo si ty, ale pri bližšom zoznámení...

Obal (Veronika Berdáková Pavlík, 24.10.2013) Odpovedať

a ten obal je ozaj iný(-:

Pekná (Veronika Berdáková Pavlík, 24.10.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie, ale podstatne slabšie ako Podvečerné vábenie od tejto autorky, napriek tomu odporúčam..romantika..pohoda. Bolo to aj vtipne. Celkový dojem je dobrý. Určite neľutujem že som si ju kúpila a prečítala.

Príď, láska, ku mne (Barbora Eliašová, 15.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi pekne napísaný príbeh:)) teraz som ju dočítala a ešte teraz mám na tvári úsmev, keď si spomeniem na hlavných hrdinov:)) ako sa stále dohadovali a pre niečo škriepili, a pritom sa strašne lúbili, len si to nechceli priznať... úžasná kniha:))) nie nadarmo je Kleypasová taká oblúbená:)))mám velmi rada jej knihy a už sa teším na ďalšie:-)))

Názor čitateľa (Zdenka, 30.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj pekný príbeh,na knihu som sa veľmi tešila a bola naozaj super.Niekedy si treba prečítať aj niečo ľahšie a táto kniha je nato ako stvorená.Vrelo odporúčam:):):)

Príď, láska ku mne (Barbora Eliašová, 18.9.2012) Odpovedať

Dobrý deň, len by som chcela upozorniť, že kniha má trošku iný obal ako uvádzate vy... a strán má 276... ostatné je v poriadku:))) ešte ju nemám prečítanú, ale ked bude, hned sem dám komentár:))))))

odpoveď (Katarína Ončáková, 30.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, je pravda, že text knihy končí na strane 276, ale ešte sú tam 2 listy (teda 4 strany), na ktorých je Autorské poďakovanie a tiráž, takže spolu 280 strán :) Prajem pekný deň
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Hádam tu len nezomriem, hovorila si v duchu. Bolo od nej naozaj hlúpe, že sa vybrala cez zamrznutú rieku, aby si ušetrila kilometer cesty, ale toto si nezaslúžila – nikto by si takúto smrť nezaslúžil. Keď sa pod Lucy prelomil ľad a spadla do ľadovej vody, najprv sa vydesila, potom začala trepať rukami, až kým nenahmatala pevný okraj ľadu. Po chvíľke jej ľadová voda prenikla cez hrubú vrstvu oblečenia na telo a zmrazilo ju až do špiku kosti. Zbehlo sa to ozaj rýchlo. Pokúšala sa vzoprieť nahor, ale vlnené palčiaky sa jej na ľade stále šmýkali. A vždy keď sa jej ruky šmykli, padla do vody až po ústa.
„Pomóóóc!“ kričala. „Prosím, pomôžte mi!“ Hlas sa jej zlomil a rozplakala sa, hoci vedela, že plač ju oberá o sily. „Spadla... som... do... vody...!“ vzlykala. Niekto ju určite začuje. Iste ju zachránia.
Toto sa nemalo stať. Lucy Caldwellová žila predsa celý život pod ochranou svojich blízkych. Teraz si v panike strhla rukavice, chytila sa rukami kraja ľadu a vykašľala vodu, čo sa jej nabrala do úst. Váha šiat a spodnice ju ťahala ku dnu ako olovo a na jednu desivú chvíľu sa celá ponorila pod vodu. Obklopená mrazivou tmou, zúfalo sa pokúšala premôcť ťarchu, čo ju ťahala nadol. Napokon sa jej podarilo vynoriť nad hladinu, nadýchnuť a znova sa chytiť ľadu. Bezmocne sa rozplakala a položila si tvár na ľad.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x