bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žena vplyvného muža

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žena vplyvného muža

Táni Reinerovej, manželke generálneho riaditeľa istej známej banky, žene, ktorá nikdy nepracovala a nemusela o ničom rozhodovať, sa po odhalení manželovej nevery zrúti celý svet. Odrazu prichádza nielen o lásku, ale aj o rodinných priateľov, ktorí jej prestanú volať a pozývať ju do spoločnosti, len čo vytušia, že v dovtedy bezchybnom manželstve to škrípe. V ťažkej životnej situácii ostávajú pri nej iba dve ženy – Tánina matka a priateľka Nora, ktorá je ochotná kedykoľvek ju vypočuť a poradiť jej. A práve ona na Táňu nalieha, aby Romanovi odpustila a zachránila si rodinu. Druhý úder prichádza, keď Táňa spoznáva, že všetko je v skutočnosti úplne inak a trojuholník môže byť aj štvoruholníkom.
Román Žena vplyvného muža je príbeh o vzťahu muža a ženy, matky a dcéry, priateľstve, sklamaní, súcite, ale aj o veľkorysosti.

Detaily o knihe

Názov: Žena vplyvného muža

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Perfektna (lubica, 3.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem tuto ediciu kniziek. Take mame doma super spisovatelky, parada. Tato knizka bola super, nie uplne vesela, Tana bola na moj vkus dost naivna hlavne co sa tyka kamaratky Nory, ale asi su aj take zeny...bolo mi smutno ako sa to skoncilo s jej matkou, predsa len, nikoho blizkeho uz nemala.Dobry koniec, cakala som ze mu odpusti, ale to by nemohol byt on...

Žena vplyvného muža (Zuzana, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu som zhltla za dva dni,veľmi mi spríjemnila cestovanie.príbeh je už tak častý,skoro až otrepaný v dnešnej dobe..a napriek tomu napísaný tak,že som sa smiala,mala v očiach slzy,neznášala niektoré postavy a nechápala ich konanie..záver ma prekvapil,ale vlastne aj takto to môže v živote dopadnúť :)

fajn kniha (Katka H., 27.8.2013) Odpovedať

Krásne charakterizovaná úroveň dnešných vzťahov, v ktorej poľahky nájdete ľudí z okolia. Miestami mi trošku vadila Tánina naivita...a postava Nory, no mrcha de luxe! pripomínala mi trošku "evitovky", ale o úroveň lepšiu. Potešilo by aj pokračovanie, príkladov z okolitého prostredia je na inšpiráciu až až !

Žena vplyvného muza (Veronika Jurčišinová, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalší výborný kabelkáč. Asi také je moje zhodnotenie tohto príbehu. Kniha perfektne čerpá námet z reálneho života, to, čo sa stalo Táni sa v dnešnej dobe môže stať komukoľvek z nás. Opustil ju manžel pre inú. Mladšiu. Hlúpejšiu. Klasika. Popri častiach plných jej bolesti a trápenia sa neskôr ľahko čítalo to, ako sa dokázala odraziť od dna a budovať nový život. Ak autorka čerpala zo skutočného príbehu, uverila by som. Chorá mama, falošná najlepšia kamarátka, malá dcéra a neuveriteľne hlúpy a naivný muž... Happyend sa samozrejme konal, ale v inom zložení ako by som čakala :)

Vrelo odporúčam (Gabika, 8.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha. Nadá sa položiť, opravdu sa to číta jedným hltom. A fakt po jej prečítaní núti človeka zamyslieť sa nad svojim osobným aj rodinným životom, keďže sa to môže stať komukoľvek z nás. Vrelo odporúčam .

skvelá kniha (Bea Štrauchová, 24.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je napísaná s veľkým citom pre realitu a Adrianka Macháčová sa priam majstrovsky "pohrala" s jednotlivými postavami, čím citlivo vtiahne každého čitateľa do deja knihy. Prejavila sa ako dobrý psychológ, ktorý vkladá do svojich postáv emócie, aké reálne v situácii hlavných postáv, prežíva každy z nás. Je to krásna kniha, skvelé čítanie pre každú citlivú ženskú dušu. Vrele odporúčam a teším sa na ďalšie knihy tejto nadanej spisovateľky.

zena vplyvneho muza (jana zabakova, 13.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
neskutocne dobra kniha ,zarucene ju budete chciet docitat za jeden vecer.kniha vas pohlti a zijete osudom a udalostami hlavnych hrdinov, hlavne Tana ktora prisla o manzela,priatelku ktora ju zradila cize priatelkou ani nebola a nakoniec aj o svoju milovanu a starostlivu matku.kniha nam ukazuje ako to v zivote chodi,je tam vela silnych okamihov a hlavne sila zeny ktora sa postavila proti zrade.knihu vrelo odporucam

môže sa stať komukoľvek z nás.. (Danka, 7.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku mám od vás - milí BUX-áci a musím skonštatovať že bola skvelá.Autorka perfektne detailne,do hlbky opísala pocity opustenej,oklamanej ženy,výborný nápad s falošnou zákernou najlepšou kamarátkou,hlúpučkou milenkou,chorou mamou a tajomným susedom..V príbehu sa diali veci,ktoré by ma ešte o stránku späť vôbec nenapadli.Príbeh sedí do súčasného sveta,to čo sa stalo Táni sa môže stať kedykoľvek a ktorejkoľvek z nás,práve preto sa mi knižka naozaj veľmi páčila.Samozrejme - happyend sa konal no na moje veľké prekvapenie úplne inak ako som čakala.

Cudzie vzťahy doma mám, teším sa na kabelkovú mini knižku (Andy B., 6.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od A.Macháčovej už prvú knihu vlastním. Teším sa na ďalšie a ďalšie. Určite odporúčam. Práve budúci týždeň mi má doraziť domov, tak sa teším na kabelkové čítanie.

Skvelá! (Silvia H., 27.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Živá kniha, ktorá Vám nedá spať, kým ju nedočítate (hovorí za mňa vlastná skúsenosť). Asi som predpokladala iný záver, ale tento bol lepší ako môj skromný odhad. Určite ju odporúčam.

Výborná kniha (Katka, 25.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, čítala sa jedným hltom a úplne ma vtiahla do deja, akoby som žila životy hlavných hrdinov. Cítila som ich sklamanie, neopätovanú lásku, ale aj snahu niečo zlepšiť. Príjemné, ale aj bolestné čítanie. Doporučujem všetkým.

konecne :) (Marianna, 23.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz sa nemozem dockat vydania tejto knihy, pretoze sa mi velmi pacila prvotina od tejto autorky a uz teraz viem, ze knihu precitam na 1 hlt!
Všetky komentáre (12)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Tebe úplne hrabe!“ vyprskla Nora. „Mňa ideš osočovať? Pche!“ otočila sa a šťuknutím ovládača odomkla auto.
Táňa pozorovala jej skrivenú tvár v odraze tmavého skla na okne dverí: „Klameš! Poznám, keď klameš!“ Pery sa jej chveli roztrpčením.
Nora sa prudko zvrtla a prebodla Táňu chladným pohľadom: „Vieš, Tánička, v čom je pointa celého tohto idiotského rozhovoru?“ opýtala sa opovržlivo. Nečakajúc na odpoveď, pokračovala: „Si obyčajná hlupaňa! Ten tvoj Romanko každú sobotu chodil za frajerkami. Naletela si mu na rečičky o dôležitých mailoch, ktoré musí napísať na počítači v robote, na snobský golf či rybačku s významným klientom a na podobné vtákoviny. Namiesto toho, s plavákom medzi nohami, chodil na iné lovy. Bola si slepá, lebo si chcela, vyhovovalo ti to! Sama si môžeš za to, že ťa roky podvádzal! A keď to už chceš počuť, aj mňa lámal,“ vyštekla zlomyseľne a chvastavo sa vypla. „Ešte aj dnes by mi stačilo lusknúť prstami,“ luskla prostredníkom o palec, „a bol by môj!“

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x