bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kým nejde o život...

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:255
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:54

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kým nejde o život...

Mamina, ďakujem za autíčko, aj nabudúce mi niečo pošleš?“ vyzvedal na druhý deň Jakub cez telefón, keď poskakoval so slúchadlom pri uchu. Soňa sa usmievala, bola rada, že syn si za jej neprítomnosť našiel aspoň nejakú náhradu.
„To je jasné. Keď mi babka povie, že si poslúchal a že si zaslúžiš, tak poprosím sestričku, aby mi v hračkárstve pre teba zase vybrala nejaké krásne autíčko. Samozrejme, že aj pre Maťka. Jemu sa autíčko tiež páčilo?“ vyzvedala, chcela vedieť, či Maťka hračka trochu neobmäkčila.
„Maťko je tiež pri tebe?“
„No, Maťo tu stojí pri mne. Maťo, pozdrav maminu do telefónu,“ povedal bratovi, ktorý dovtedy stál s otvorenou pusou a pozoroval, ako sa Jakub s maminou rozpráva.
„Ee mama,“ pokrútil hlavou a o krok odstúpil. Soňa to počula a oči sa jej zaliali slzami. Doteraz jej o jeho odmietnutí iba rozprávali. Až teraz ho počula naživo.
„Mamina, nič si z neho nerob, on je len taký malý debko. On ešte nič nechápe,“ vysvetľoval Jakub, no vzápätí skríkol od bolesti. „Áu, ...

Detaily o knihe

Názov: Kým nejde o život...

Objednávací kód NA324278

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvele (Lenka Ružeková, 22.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku som si kúpila hlavne podľa názvu a recenzií a naozaj neľutujem. Oslovila ma hneď od začiatku, aj keď som nerozumela, ako sa prvotný dej bude rozvíjať počas celej knihy. Ale prechod akoby na druhú časť a vážnejšia téma, ma naozaj dostali. Neskôr som zistila, že som vlastne už od autorky čítala V pekle sa neplače, ale táto kniha bola o 1000% lepšia. Naozaj ju odporúčam, oddýchnete si pri nej, poplačete, ale aj sa zasmeje! :) viete ako..kým nejde o život..

Názor (Veronika Eštočinová, 31.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si požičala v knižnici. Dostali ma už jej prvé strany, tak ako aj ostatné knihy od tejto spisovateľky. Kniha hovorí o úžasnej láske, vernosti ktorá sa už tak ľahko v dnešnej dobe nevidí. Pri tejto knihe som si uvedomila vzácnosť svojho zdravia a láasky mojej rodiny.

môj názor (Lucia Gaborova, 16.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Dostala som na vianoce túto knihu a po prečítaní prvých strán som sa nevedela od nej odtrhnúť. Ešteže som mala dovolenku :-) Kniha je veľmi vtipne písaná, hoci opisuje vážny problém dnešnej doby, ako je ohováranie, intrigy a závisť. Pri čítaní tejto knihy sa dobre zasmejete, ale na druhej strane si aj uvedomíte vzácnosť dobre fungujúceho manželstva a vzájomnej dôvery medzi manželmi.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x