bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Percy Jackson 5 – Vojna bohov

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Percy Jackson 5 – Vojna bohov

Príbeh Percyho Jacksona vrcholí piatym, záverečným dielom série. Percy si vypočuje dávne temné proroctvo, ktoré mu všetci tak dlho tajili. Konečne sa ukáže, kto stojí na strane dobra a kto sa pridal k vládcovi temnôt, kto vojnu neprežije a kto z nej vyjde ako hrdina. Zápas o zachovanie civilizácie sa začína!

Detaily o knihe

Názov: Percy Jackson 5 – Vojna bohov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zázračné dielo (Petra Valašteková, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nádherne ukončená séria od výborného spisovateľa s hlavou plnou príbehov. Výborný výber pre každého nadšenca gréckej mytológie. Dej plynie rýchlo, zastavíte sa až na konci a s počudovaním zistíte že ste na pár chvíľ nevnímali celý okolitý svet. Nedokázala som sa od nej (a od celej série kníh) odtrhnúť,kým nebol koniec-takže o 4:00 ráno:)- a tešila sa z mnohých vykreslených situácií. Krásny príbeh o priateľoch a rodinách,ktoré musia držať spolu, prehratých i víťazných bojoch a hrdinovi,ktorého "osudnou chybou" je ochota spraviť všetko pre záchranu tých,na ktorých mu záleží.

A ja už teraz píšem Ježiskovi, nech mi donesie aj ostatné knihy z tejto série :) (→Michelle ;)←, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už od mala ma nejaký spôsobom priťahovala grécka mytológia. Séria z pera Ricka Riordana ma ale nejakým záhadným spôsobom stále obchádzala. A tak sa mi v prvom rade naskytla otázka : " Ako sa toto mohlo vôbec mne stať ???" Ale dobre mala som predsudky, že bude kniha detská a že ma nebude baviť a blá blá blá.... No teraz som zistila ako hlboko som sa mýlila. Pocity? Som unesená a zároveň si búcham hlavu, pretože som čítala síce úžasnú knihu, no koľko som musela toho zmeškať v predchádzajúcich častiach?!?! Kniha bola zhlukom mytológie, neuveriteľnej fantázie a bojov spojená v úžasnom napínavom príbehu. Rick Riordan už od mala inklinoval k mytológiám. Vraj ho k tomu doviedol Tolkien, keď ako malý čítaval jeho dielo Pán prsteňov. Mojím prekvapením bolo, že aj napriek tomu, že som nečítala celú sériu, ale len poslednú knihu ( ja viem hanba mi - moja vina moja preveľká vina ! ), som sa do deja celkom rýchlo dostala a vedela som sa celkom rýchlo v ňom aj zorientovať. Percy Jacson Vojna Bohov má perfektne prepracovaný, dobrodružný a dokonalý dej od ktorého sa len tak jednoducho neodrapíte. A ja už teraz píšem Ježiskovi, nech mi donesie aj ostatné knihy z tejto série :) Postáv bolo viac než dosť a sem tam som sa chytala za hlavu kto je kto, ale to bolo určite len tým, že som nečítala predchádzajúce časti. Napriek tomu, bolo všetko písané neuveriteľne napínavo a opisy boli bravúrne zvládnuté. Percy = poloboh, syn Poseidóna = hrdina ako sa patrí.

Odporúčam (Mirka Rezníčková, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky knihy o Percym sú úžasné! Autor píše pútavo, nevedela som sa od čítania odtrhnúť až pokým som nebola na konci knihy. Kniha sa čítala sama. Sympatickí hrdinovia, grécki bohovia, ktorých som vždy zbožňovala, boj, akcia, priateľstvo. Tiež sa mi veľmi pozdávalo prepojenie súčastného sveta s tým mytologickým. Čo viac dodať. Ide o príjemné, oddychové čítanie. Kniha rozhodne stojí za to!

Koniec :( (Lucia, 16.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Škoda že to je posledná časť. Ale bola najlepšia :D

Oplatí sa (Blanka Bieliková, 16.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá séria je vynikajúca, aj film je dobrý. Kto to nečítal ani nevie, ako sa strašne uskromnil... Ľahko sa číta, je milá, sú tam veľmi pekne podané vzájomné vzťahy postáv, fantázia a mýty, priateľstvo a dobrodružstvo. Super!

Najlepšia :D (Dianka :), 5.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak Percy patrí medzi moje najobľúbenejšie knihy a poviem že piata časť bola bombastická ako tie predtým. Je to proste veľký boj. Sú tam scénky, ktoré by ste určite nečakali aj ked koniec je predvídateľný.Ale nejde o koniec ide o priebeh deja a ten je fakt výborný. Rick Riordan patrí medzi mojich naj spisovateľov a páči sa mi ten nápad knihy o polobohoch a tak. Tiež sa mi páči aj prostredie. Fakt táto knižka he výborná a vrelo odporúčam si ju prečítať. Určite nebudete ľutovať.

HODNOTENIE (Kristián Augustovič, 1.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
čítal som celú sériu a každú knihu z nich som mal do 2 dní prečítanú jednoducho som sa nevedel od nej odtrhnúť - vrelo ju ODPORÚČAM

Moje hodnotenie (Simona Cintulová, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keďže je to záverečná časť, tak sa v nej všetko končí. Nejdem prezrádzať čo v nej bude, ale podľa môjho názoru je najlepšia zo všetkých. Tajila som pri nej dych, vyvaľovala som oči na písmená či dobre vidím a niekde ma pochytila melanchólia a smútok. Kniha má všetko čo som očakávala a preto ju odporúčam. Ak ste čítali predchádzajúce časti, tak táto vás dostane. Ak ste predchádzajúce časti nečítali - chyba !!! Percy vás chytí za srdce a nepustí vás po celý dej všetkých piatich kníh. ODPORÚČAM !!!!!

:D (Adam, 15.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
pekne povedane je to super kniha Potter jej nesiaha ani po clenky
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x