bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Denník odvážneho bojka 2: Rodrick je šéf

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Denník odvážneho bojka (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Denník odvážneho bojka 2: Rodrick je šéf

Grega Heffleyho sa môžeš spýtať takmer čokoľvek, ale v žiadnom prípade od neho nevyzvedaj, čo robil cez letné prázdniny, lebo na to spomína len veľmi nerád. Začína sa nový školský rok a Greg sa zo všetkých síl snaží zabudnúť na posledné tri mesiace, a predovšetkým na JEDNU konkrétnu udalosť. Nanešťastie, jeho starší brat Rodrick presne vie, čo sa Greg snaží udržať pod pokrievkou. Ibaže všetky tajomstvá sa raz dostanú na svetlo sveta...

Si správny Bojko-fanúšik? Klikni na www.dennikodvaznehobojka.sk a zabávaj sa na trapasoch, hlasuj za tie najvtipnejšie a vyhrávaj super ceny.

Zo série Denník odvážneho bojka sa po celom svete predali milióny kníh a prvý diel bol neuveriteľných 141 týždňov v rebríčku detských bestsellerov New York Times. V roku 2010 začali premietať v kinách film podľa tejto knihy, neskôr sa Bojko dostal aj na DVD, Blu-ray aj do iTunes.

Pripravili sme komplet prvých dvoch kníh za výhodnú cenu. A pozor! Pri jehonákupe môžete ušetriť až 5€. Stačí sa pridať do klubu ddvážneho bojka Grega na www.dennikodvaznehobojka.sk.

Z anglického originálu Jeff Kinney: Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (Amulet Books, New York 2008) preložila Elena Guričanová.

Detaily o knihe

Názov: Denník odvážneho bojka 2: Rodrick je šéf

Originálny názov: Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Jarné prázdniny (Jana Deszkásová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Môj 9-ročný syn Davidko prečítal Rodrick je šéf za 4 dni :-) Stále mi o príbehoch z knižiek Denníka odvážneho bojka rozpráva....ako otec Grega nútil ísť na plavecký kurz a Greg tam nechcel chodiť a schoval sa na WC, bola mu tam strašná zima, tak sa zabalil do toaletného papiera :-)))) Už sa teší na 3. a 4. diel a dúfa, že bude aj 5. a 6.diel. Tieto knižky odporúčam všetkým Davidkovým spolužiakom a kamarátom...pretože on je z kníh nadšený.

Denník bojka (Katarína Sládečková, 20.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rovnako ako aj prvý, i druhý diel je rovnako super. Množstvo humoru a zároveň dobrodružstva, čo upúta veľkých i malých. Táto knižka mi padla do rúk ako darček z neba, v dobe, keď som bola dosť sklamaná. Práve toto som potrebovala. Pri tejto knižke som sa dobre zabavila, zasmiala a veľmi mi zlepšila náladu. Moje trapasy, oproti tým, čo sa stali v knižke sú nič, no zároveň vyčarujú každému čitateľovi úsmev na tvári. Kto by nemal rád trapasy ktoré sa jemu nestali. Úplne ma to pohltilo, pretože tie obrázky v knižke sú úchvatné, dej si dokážem ideálne predstaviť a zároveň sa pobavím. Či už na Gregovi alebo jeho príhodách s bratmi. Úplne super. Doslova som vybuchla smiechom, pri jeho plaveckých zážitkoch a na jeho štýle písania, ktorý je veľmi prijateľný pre deti, teenegerov ale i pre dospelých. Písanie je úplne vžité s hlavným hrdinom, a zároveň tie zážitky sú úplne dokonalé. Musím vrele odporúčiť, táto knižka ma doslova nadchla

Tak som neoľutovala:-) (Zuzana Pančíková, 26.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Siahla som po tejto knižke, lebo sme boli ako škola oslovení so zaujímavou súťažou. Tak reku dobre, kúpila som hne´d ako vyšla a pustila sa do čítania. Super! Zhltla som to za jeden dlhší večer, pekne som sa pobavila na Gregovom štýle písania, jeho smoliarksych kúskoch, bratoch Mannym a Rodrickovi, na jeho kamošovi-nekamošovi Rowleym. Ľahké, príjemné čítanie, perfektné kresbičky, ktoré ma neraz rozosmiali ešte viac. neuveriteľné, že som až teraz objavila túto peknú knižku, idem hneď dokúpiť jednotku a netrpezlivo čakám na trojku. jeff Kinney má podľa mňa talent vcítiť sa do deciek, ako asi prežívajú trapasy, ako sa dívajú spolužiačky, na rodičov ap. Dobre to napísal, vystihol detskú dušu a vložil do toho plno láskavého humoru. Zimná talentová šou, tatkov model vojny v pivnici, ksichtík Manny, ukradnutá domáca úloha Rodrickovi...čo sa Gregovi aj vypomstilo - má to miestami dokonca výchovný charakter, ale nie mentorský, či násilný. To oceňujem, naozaj. Ďakujem za tip, budem šíriť ďalej! Držím palce v súťaži, my sa určite zapojíme:-)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x