bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pochovaná zaživa

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:290
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:54

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pochovaná zaživa

Tento román vás prinúti spýtať sa na podstatu zla: Narodíme sa s ním, alebo je nám dané výchovou?
Bennie Rosatová vyzerá presne ako jej identické dvojča Alice Connelyová, ale temnota v Alicinej duši z nich robí dve úplne odlišné ženy. Bennie je narozdiel od Alice zodpovednejšia a ako úspešná mestská právnička aj oveľa bohatšia, čo je Alice tŕňom v oku. Bennie si to uvedomí až vo chvíli, keď sa ocitne zaživa pochovaná rukami svojho vlastného dvojčaťa.
Za ten čas Alice prevezme sestrin život, vydáva sa za ňu i v práci a dokonca zvedie jej priateľa, aby unikla smrtonosnému chaosu, ktorý si vytvorila vo svojom vlastnom živote. Alice však podcenila Bennie, ako aj jej odhodlanie ostať žiť dosť dlho na to, aby sa mohla primerane pomstiť.
Bennie sa musí zmieriť so zvrátenou pravdou, že sa na Alice podobá viac, ako si myslela, a v šokujúcom závere románu sa ocitne vo vojne, ktorú nemôže vyhrať – so sebou samou.
Lisa Scottoline píše strhujúce thrillery plné emócií s prudkým spádom a živými postavami – aj preto je Pochovaná zaživa thrillerom, ktorý vás celkom pohltí.

Detaily o knihe

Názov: Pochovaná zaživa

Objednávací kód NA323384

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi dobré čítanie (Sisa, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada ťažšie knižky, ale pri tejto som si prišla na svoje. Doslova som ju zhltla za jeden deň! Čítala sa rýchlo a nedokázala som sa od nej odlepiť. Chcela som vedieť ako sa skončí príbeh Bennie a či sa Alice za všetko pomstí. Opisy a udalosti boli opísané tak, ako by sa naozaj mohli aj reálne stať. Naozaj príjemné a pútavé čítanie. Odporúčam

skvelé čítanie! (Blanka, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
milujem také knihy, ktoré sú napínavé od prvého slova až po to posledné. Táto kniha rozhodne stojí za prečítanie. Napísaná pútavo, prehľadne, žiadne náročné mená ani nezáživné opisy...

čakala som viac (Bibiána Gabrišová, 18.6.2012) Odpovedať

nie žeby som bola úplne sklamaná z tejto knihy, len mi to prišlo písané priveľmi jednoducho a celkovo tam bolo len zopár úryvkov, ktoré vo mne dokázali vyvolať napätie. možno je to tým, že anotácia je tak skvelo napísaná, že človeka navnadí na ozaj iné čítanie, teda na vyšší level :) prvým prekvapením bolo, že sa všetky okolnosti vyjasnili asi v 3/4-ine knihy a do konca sa to už len naťahovalo, ako keby autorka mala predpísaný počet strán, ktorý musí napísať, jednoducho, ten koniec bol smiešny, ničím nezaujímavý, žiadne napínavé rozuzlenie ... napriek všetkému som ju prečítala v pohode a plynulo, nemala som z nej až taký blbý pocit, že by som ju už nechcela ani dočítať. nápad nebol zlý ale prevedenie do písanej podoby bolo asi pre autorku väčším sústom, než si ona sama myslela.

napätie,skvelá zápletka, prekvapenie na každej stránke (Danka, 10.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fúha,pri čítaní častí,kde je opisované ako Bennie "trávila" čas zahrabaná v truhle pod zemou mi naskakovala husia koža.Dej bol veľmi pútavý,vžila som sa doňho,s Bennie som preciťovala každučkú minutku,každučké škrabnutie,zvuk,nadýchnutie..perfektne napísané.Už začiatok knihy bol veľmi zaujímavý tým ako protikladne autorka vytvorila sestry dvojičky.Zaujímavo sa čítalo ako sa Alice dokázala celá preniesť do života svojej sestry od farby vlasov cez prácu,až po posteľ jej priateľa.Pri každej novej neočakávanej situácii som čakala ako si poradí,ako sa zachová a to ma udržiavalo v napätí až po poslednú stránku.Naozaj kvalitne a zaujímavo napísaný príbeh,páčilo sa mi že sa nič nevyriešilo tým,že sa Bennie podarilo z rakvy uniknúť ale tá pravá dráma naopak začala až práve vtedy.Jediné čo môžem knihe vytknúť je záver-čakala by som že autorka viac opíše to,ako skončila tá horšia polovička dvojčiat.Aj napriek tomu určite odporúčam,naozaj skvelo spracovaný nápad.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x