bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fresh diet

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fresh diet

Nový trend v chudnutí - diéta, ktorá sa vám prispôsobí.

Fresh diet neuznáva prísny režim starých diét, ani otravné počítanie kalórií. Ide o zdravé chudnutie s jednoduchými pravidlami. Jej autorkou je Katarína Skybová, ktorá založila Inštitút redukcie a prevencie nadváhy kompliment.

FRESH diet je šťavnatá, sýta a pomôže vám prirodzene získať ideálnu hmotnosť.
Je to kniha založená na skúsenostiach tisícok žien, ktorým pomohla nájsť cestu k zdravému stravovaniu a štíhlosti. „FRESH diet sa vyvíjala počas dvadsaťročnej spolupráce so ženami, ktoré chceli zmeniť svoju postavu, životný štýl, či svoj život celkovo k lepšiemu. Kniha poskytuje mnoho voľnosti vo výbere a kombinácii potravín. Môžete si ju tak prispôsobiť na telo, " vysvetľuje autorka Katarína Skybová.

Potraviny delí do troch kategórií - na aktivátory, stabilizátory a inhibítory. Aktivátory podporujú chudnutie, a tie je vhodné počas diéty preferovať. Stabilizátory línii neublížia, ale neposunú ani bližšie k cieľu schudnúť a inhibítorom je lepšie sa počas diéty vyhnúť.

Kniha FRESH diet ponúka aj kompletný jedálniček na štrnásť dní a 50 chutných a nenáročných receptov, vďaka ktorým sa naučíte zdravo pripravovať výborné diétne jedlá. Základom sú tri jednoduché zásady a berie ohľad na to, či je náš deň náročný a plný stresu, príjemný a pokojný, alebo netradičný, mimo domova. "Z našej praxe vieme, ako sú recepty dôležité. Slúžia ako odrazový mostík, ktorý pomáha zásady zdravého varenia dostať tak povediac ´do krvi´," dodáva Katarína Skybová.

Súčasťou knihy je skvelá pomôcka pre začiatok diéty - farebný plagát Rozdelenie potravín podľa FRESH diet.

Pozrite si trailer ku knihe Fresh diet

 

Detaily o knihe

Názov: Fresh diet

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

objednané :) (Anet, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som si knihu objednala a netrpezlivo na ňu čakám. Po 2 tehotenstvách už to nie je to čo to bývalo a treba zo sebou niečo robiť... A na túto knihu som počula len samé chvály, tak som sama zvedavá. Vyskúšam a potom napíšem, ako to dopadlo a či sa mi podarilo urobiť so sebou niečo :))))

Fresh diet (Zdenka Halvoníková, 31.5.2012) Odpovedať

Kniha kúpená, idem študovať..

Fresh (Katarína Sládečková, 10.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je veľmi populárne byť chudý, a preto veľa žien trápi tento problém, rovnako ako aj mňa. Niektoré môžu cvičiť aj 3krát týždenne, no výsledok nevidia z jednoduchého dôvodu a to preto, lebo nemajú správne stravovanie. Táto knižka nie len že umožní deťom, ženám či teenegerom splniť si svoj sen a cítiť sa konečne tak, ako chcete. Veľmi dlho som nechcela počuť o diéte a tak som radšej makala a makala, no výslededok sa dostavil len na krátku chvíľku a stále na tom istom stál. Túto knižku som si kvôli tomu najprv poriadne popozerala a všimla som si, že stravovanie by mi nevadilo, pretože táto diéta nie je založená na nejedení, ale na tom, aby sme jedli no zdravé jedlá (ktoré v rôznych prevedeniach dokážu byť veľmi chutné). Naozaj musím vrelo odporúčiť, pretože som vyskúšala a vôbec nebanujem. Navyše, jedlá sú chutné a zdravé, nasýtia človeka a odkedy som zmenila stravovanie, cítim sa plná energie a života. Musím len vrelo odporúčiť

kupim si ju :-) (Daniela, 26.1.2012) Odpovedať

na tuto knizku sa momentalne chystam, samozrejme nie len na knizku :-))), kedze cislo 40 sa nezadrzatelne blizi a uz je tazsie len - tak schudnut... uz sa tesim :-)

Kúpiť či nekúpiť? (Blanka Martinková, 13.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som si kúpila a nebanujem. A nielen preto, že je po vianociach a "treba chudnúť". Mám naštzdované odkyslenie organizmu a myslím, že to je super vec. Milujem novinky v zdravom spôsobe života a Fresh dieta je v tomto skvelý pomocník. Konečne sú tam aj recepty, lebo bola som aj v komplimente, ale tam vždy len náznak, príklad, ale chýbal mi ucelenejší jedálniček. Plagát s rozpisom už visí na chladničke:-) Dnes na desiatu som si napríklad dala odporúčaný ovocný šalát so smotanou, kúpila som mrazených 50 g ríbezlí, 50 g jahôd, zmiešala s 50 g malín, pridala 2 polievkové lyžice pochúťkovej smotany a bolo to. Chutné, výživné, mňam. Páčilo sa mi tiež rozdelenie potravín, zistila som, že som jedla príliš veľa stabilizátorov a najviac inhibítorov...proste, kto chce niečo so sebou urobiť, nezavrhne podobné veci len preto, že to tu už bolo, že to je masový konzum, komercia ap. Ja chcem žiť zdravšie a rada skúšam overené veci. Fresh diet je určite jedna z mojich aktuálne najmilších knižiek

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x