bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žiješ iba dvakrát

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:260
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žiješ iba dvakrát

Matematický génius profesor Puskailer sa po dlhých rokoch väznenia konečne dočkal spravodlivosti a bol prepustený na slobodu. Nikto mu neveril, že nie je vrah, a, pravdu povediac, ani on sám na tom občas netrval. Mal šťastie, detektívi z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer, zvaný Chosé, mu uverili a celý prípad vyriešili. Písal sa rok 1999. Vlastne sa iba začínal, a osud tak chcel, že po tvrdej drine detektívov nečakal zaslúžený odpočinok, ale už v deň prepustenia profesora z väznice začal sa nový prípad a nový príbeh, ktorý sa neočakávanou brutalitou a nechutnosťou vryl do pamäti každému policajtovi, čo bol nablízku. Celé sa to začalo tým, že sa bacharom z väznice, kde si Puskailer odpykával svoj trest, stratila kolegyňa...

Detaily o knihe

Názov: Žiješ iba dvakrát

Objednávací kód NA322409

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dominik Dán-žiješ iba dvakrát (Ivo Zajac, 28.10.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi sa teším na túto knihu. Podla mna je to pán spisovatel. Knihy ktoré som čítal ma zaujali, príbeh, zápletka a napetie až dokonca.

pre mňa prekvapenie (V. Berdáková Pavlík, 20.10.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha. Najprv mi Dominik Dán nesadol, prvú knihu od neho som čítala Nehanebné neviniatko a to ma veľmi nenadchlo....ale táto je už iná káva. Hneď sa idem pustiť do Ďalšej od tohto autora. Môžem len odporúčať, je napínavá a zaujímavá až dokonca. Skvele...slovenský autor a zároveň aj kvalitný...myslím, že sa vyrovná aj zahraničným. Ak by som mala niečo vytknúť....tak možno ten koniec...ale..čo už(-:

D.Dán (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super a napínavé čítanie. Autor vie ako na to. Dokonalé opisy deja.

ako vždy excelentné... (Jana P., 10.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, napätie až do konca, klobúk dole spisovateľovi, je vidieť, že sa vyzná a dobre sa to číta! aj keď je to morbíne...

nesklamal (ala, 28.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neopakovatelny "Dan". Jasne, ze nesklamal. tajomny nazov je prepletany tajomstvom po vsetkych strankach knihy. napatie, tuzba poznat a vediet ako vsetko skonci drzi v napati citatela az dokonca. neda sa precitat inak, ako na jedenkrat. Odporucam!

Super! (Majka, 19.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha! Už od začiatku mi vŕtalo v hlave prečo sa volá Žiješ iba dvakrát, ale v závere som to pochopila. Vlastne všetko, čo bolo od začiatku nejasné (a bolo toho dosť), sa úžasne vysvetlilo. Hanbím sa za to, že v úvode knihy mi na sekundu napadlo, že príbeh je o čosi nudnejší ako zvyčajne u Dominika Dána. Mýlila som sa a to dosť, pretože kniha nabrala rýchly spád a bolo to napínavé a vzrušujúce zároveň. Veľmi sa mi v knihe páči skvelý kolektív "fízlov", ich svojský humor, doberanie sa navzájom, schopnosť vedieť pri sebe stáť za každých okolností, ba dokonca aj nadávky, ktoré k tomu patria. Dominikovi Dánovi sa to opäť raz podarilo!

Odporúčam (martica, 15.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keby mi pred časom niekto povedal, že sa nájde autor a ešte k tomu slovenský,ktorý ma natoľko zaujme, že si nekúpim 250-te tričko ale ,že namiesto obchodu s oblečením zamierim do kníhkupectva tak by som sa z chuti zasmiala...No ale stalo sa a už aj zo mňa je vášnivá čitateľka krimi príbehov Nášho Mesta. Budem sa opäť opakovať a odporučím aj túto knihu,lebo je skvelá . Kniha zaujme hneď v úvode. Prečítate si,že Kuky má voľno, odváža si z nemocnice domov chorú matku a začína smutný príbeh ich rodiny..V kancelárii panuje pokoj.Všetci sa venujú tomu, čo obvykle "keď nie je do čoho pichnúť." Chosé drieme v kresle, Tlstý Váňa dojedá tresku,Edo Burger číta noviny, Oto Hanzel čistí zásobník a Kraus sa venuje čítaniu spisov...Okrem toho, že sa zabavíte na rozhovore okorenenom typickým humorom ,začínate tušiť, že táto pokojná atmosféra je len zdanlivá a pôsobí ako ticho pred búrkou. A veru,nie ste ďaleko od pravdy, postupne začne padať tichý dážď v podobe väzenského dozorcu,ktorý začne hľadať svoju kolegyňu Aničku Vratkovú,a postupne prechádza do silnej búrky,ked začnú kolovať chýry o tajomnom aute , únosoch a nedobrovoľných darcov orgánov... Dej je napínavý ,samozrejme koniec úplne nepredvídateľný a opäť sa utvrdíte v tom, že nie ste až taký dobrý detektív ,ako ste si o sebe mysleli a váš tip opäť nevyšiel...ale to je už koniec a vraždári sedia na zaslúžemon pive u Jumba...

ziejs iba dvakrat (Patrik, 27.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha, ktora sa cita sama. cas pri nej uzasne leti, ze clovek si povie ze precita zo dve kapitoly a sup 3hodky len tak uplynuli...

žiješ iba dva krát (S. Adamčíková, 23.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vrelo odporúčam- rovnako ako ostatné knihy Dominika Dána. Napísané krimi čítanie až do konca a úžasný humor.Kniha určite nesklame.

"dánofky" (Eva, 26.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zabudla som ohodnotiť, samozrejme maximum:)

"dánofky" (Eva, 26.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každú knihu od Dominika Dána som už prečítala a musela by som dať ku každej pozitívny komentár - ybrala som si najnovšiu.Jednoducho, opäť nesklamala. Páči sa mi humor a nadhľad zostavy kriminalistov. Jednotlivé vzťahy a spontánnosť. Vedela by som si predstaviť zapadnúť do podobného kolektívu. Samozrejme, aj samotné príbehy majú svoju charizmu a knihy čítam jedným dychom. Ďakujem za tohto spisovateľa!!!
Všetky komentáre (11)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x