bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nie na ústa

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:220
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nie na ústa

Chceli by ste nájsť lásku na internete? Alebo sa cez esemesky dostať k niekomu do postele? Potrebujete napísať list s prosbou o odpustenie? Vymyslieť žiadosť o ruku? Oslniť originálnymi prípitkami či duchaplnými statusmi na Facebooku? Neviete ako? Je tu človek, ktorý to urobí za vás. Väčšinu času trávi v obnosenom župane v dokonalo upratanom byte, má kávu, whisky a dobré pripojenie na internet. Má talent a depresie. Má aj sex a peniaze, ale nie toľko, koľko by si zaslúžil. Na lásku už nečaká a nenávisťou nestráca čas. A nie vždy otvára, keď mu zazvoníte. Ak sa chcete dostať do jeho divného sveta, otvorte novú knihu Maxima E. Matkina. Vraj žiadna predtým nebola tak veľmi zo života.

Detaily o knihe

Názov: Nie na ústa

Objednávací kód NA322301

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Matkin (Jana Mokrá, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha, po prečítaní tejto som prečítala ďalších asi šesť kníh od Matkina. Je iný, svojský, inteligentné myšlienky, ktoré som si dokonca počiarkovala! Páči sa mi!

Matkin je Matkin (Martina Korbuľáková, 7.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
realistický pohľad na ľudí a jednotlivé situácie... to je Matkin, v tejto knihe som našla pekný príbeh, povzbudzujúce slová, humorné situácie. Čo ma na jeho knihách najviac baví, je to, že je to také mne blízke, slovenské, akoby sa príbeh odohrával len tu za rohom môjho domu...

PROSTE SUPER (Marianna Ferencová, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
milujem jeho knihy, a táto bol fakt super, zaujímavý príbeh,zo života, z reality dnešného sveta..inteligentný humor

Nič pre mňa (Monika Zámečníková, 2.8.2013) Odpovedať

som sklamaný(á)
Knihu som dostala, sama by som si ju asi nikdy nekúpila pretože nezvyknem siahať po slovenských knihách, ale dala som jej šancu. No moje najhoršie očakávania sa, bohužiaľ, naplnili. Kniha ma ničím nezaujala, dočítala som ju len z ,,povinnosti´´ asi v priebehu mesiaca..Najviac ma na nej iritovalo autorove pomenovanie osôb.

kniha (Katarína Danková, 1.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Toto je prvá kniha, ktorú som čítala od Matkina. Knihu som dostala ako darček. Osobne ma to veľmi nezaujalo, ale ľudia, ktorí majú radi skutočné príbehy, nech sa páči :)

Páčila sa mi (Petra Valášková, 6.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Úplne som sa nadchla nad charakterom hlavnej postavy. Inteligentný muž s neobyčajnou prácou, síce v depresii, ale ten spôsob, ako komunikoval a premýšľal... To bola postava, ktorá ma zabavila a dostala sa mi pod kožu. Skvelé!

<3 Matkin <3 (Ľubka, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zatiaľ pre mňa jeho/jej úplne najlepšia =), neuveriteľne sa teším na Žiadne prudké pohyby =)) len musím najprv dopísať diplomovku a už budem len čítať, čítať, čítať =)

Ako vždy, skvelý Matkin (Majka, 17.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím si, že knihy od Matkina buď nenávidíte alebo milujete. Ja patrím rozhodne k tým druhým a žiadna z jeho kníh ma nesklamala. Veľmi originálny štýl písania a vykreslenia príbehov mi imponuje. Určite aj táto patrí k jeho skvelým výtvorom s veľmi originálnym príbehom a veľmi originálnym hlavným hrdinom, ktorý je zároveň obyčajným človekom so svojimi pocitmi a trápeniami. Určite odporúčam prečítať.

kúsok každého z nás (Hana Matejovie, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha "Nie na ústa" sa ku mne dostala náhodou. Začala som ju čítať a vzhľadom na rozsah som veľa nečakala. Avšak postupne som sa dostala blízko k hlavnej postave a jej životu. Tých 10 dní, ktoré kniha opisuje prebehlo veľmi rýchlo. Každý z nás sa ocitol v situácií, kedy si želal, aby to riešil miesto neho niekto iný. A práve to hlavný hrdina robí, zastupuje priateľa, frajera, výrečného manažéra, syna, ľudí, ktorí si nevedia sami vytvoriť svoju cestu. V tejto malej knižočke sa nájde každý z nás. Ukazuje naše charaktery, pomáha nám vidieť našu vlastnú identitu, kráčať svojím vlastným smerom. Zisťujeme, že či už uponáhľaný štýl života, ironický postoj alebo ľútosť, to všetko sú spôsoby žitia... Myslím, že táto knižka môže pomôcť pozrieť sa na svet a život inak než sme navyknutí a okrem toho určite nebude nudiť. Inak mimoriadne ma bavili zápisky z "palubného denníka idiota".

Bez zapletky..o nicom (Monika, 1.9.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Kniha je podla mna uplne nudna, citala som ju asi mesiac a docitala som ju tak povediac len ,,zo slusnosti,,. Dej ma nicim nezaujal,az do konca som cakala, ze sa nieco stale ale neprislo to. Tato kniha ma skor sklamala ako potesila.

Super citanie!!! (Adam Bartko, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem vsetky knihy od Matkina, ale tuto knihu najviac. Prijemne citanie z realneho prostredia ktore mame dennodenne pred ocami. Odporucam kazdemu kto sa chce nechat vtrhnut do deja knihy. Nebudete sa vediet od nej odtrhnut"

Na zlepšenie nálady (Majka, 29.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka sa ku mne dostala počas skúškového obdobia. Zničená a unavená z toľkého učenia sa mi veľmi nechcela čítať a tak som ju stále odkladala bokom. Až raz keď som už mala po skúškach a ostala som sama na intráku tak som sa pustila do čítania. A natoľko ma to pohltilo až som ľutovala, že som si ju už neprečítala skôr. Aspoň by ma poriadne nakopla do učenia. :D Takže všetci, čo ste unavení alebo znechutení z niečoho, rýchlo si túto knižku zadovážte, určite vám zlepší náladu a dozviete sa aj pár múdrosti :)

Páčilo sa (Gabika Hešková, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím povedať, že som k tomu pristupovala s odstupom, lebo som sa obávala, že kniha je ospevovaná len pre jej kontroverznosť. Ale skutočne dobre sa mi čítala. Bolo to trochu depresívne, ale silno emočné. Páčilo sa mi to a zaradila by som ju ku knihám ktoré rozhodne ČÍTAŤ.

autobiografia (Mária Uhrová, 31.3.2012) Odpovedať

Matkin si zvolil svojský námet, do ktorého zapracoval naozaj osobné pocity, ťažkú depresiu, keď v Poslednom Skautovi zachraňoval sám seba. V knihe to zvládol, vo svojom živote nie. Už povstal náhradný Matkin a napísal knihu Aj ja teba. Ak pôvodný Matkin po sebe už knihy nezanechal, tak príjemné čítanie jeho nasledovníka.

Nie na ústa. Tak kde? :)) (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Matkinovský" štýl - trochu lásky, satiry a humoru, veľa sexu a zároveň tiež množstvo životných múdrostí... Na naozaj nečakané otázky hľadá odpovede hlavný hrdina príbehu, ktorý vie odhadnúť práve to, čo chcú ľudia počuť.

jedna z NAJ matkinoviek (Danka, 25.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hovorím knihe ÁNO.Dosť recenzií ju hodnotí ako najslabšiu,nezaujímavú,ja hovorím pravý opak.Čítala som od Matkina všetky jeho knihy a táto bola pre mňa jedna z najlepších. Už len ten nápad na hlavnú postavu – človek,ktorý sa živí písaním smútočných prejavov,ľúbostných listov,návodov na rozchod či žiadostí o ruku je sám o sebe pútavý a neobyčajný. Popri tomto virtuálnom živote žije „pán spisovateľ“ i svoj vlastný súkromný život,ktorý je plný lásky,sexu no i bolesti.Páčilo sa mi ako Matkin krásne opisoval vzťahy otca a syna, bývalých manželov a bývalých partneriek.Písal prirodzene, zo života, uverila by som, že život hlavnej postavy žije sám Matkin. Prekvapil ale potešil ma záver knihy, vzhľadom na samotársku, mierne depresívnu povahu „spisovateľa“ som očakávala niečo úplne iné ako sa nakoniec stalo. Knihu určite odporúčam, ľahké čítanie plné citu a až neuveriteľne zo života.

Matkin (S. Adamčíková, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Teraz som dočítala a ľutujem že kniha nemá aspoň 1000 strán. Skvelé čítanie, nemohla som sa od nej odtrhnúť.Úplne zo súčastného života, mám rada také knihy. Odporúčam určite.

klobúk dole (Emília Porembová, 7.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
keď som túto knihu dostala, musela som sa krotiť aby som ju celú neprečítala za jeden vecer :) ... je to moja prvá Matkinovka ale hneď ma dostal štýl písania aj reálny pohľad na ľudí ... čakala som trochu viac internetových chatov a trikov ale to čo bolo použité sa mi naozaj páčilo .. je to príjemné čítanie

Veľké sklamanie (Martina, 2.2.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
S Matkinom som začala ešte na enzime. Jeho knihy milujem, čítala som ich snáď 10 krát. Mám všetky do jednej, toto som dostala ako darček, musela som mesiac čakať, kým ju konečne budem môcť začať čítať. Popravde, už dávno ma takto žiadna kniha nesklamala. Ak sa Vám páčia jeho knihy, tak táto je akýsi slabý odvar. Písaná povrchne, zameraná tak asi len na sex a niečo okolo...ale ináč, škoda reči. Ak to porovnám napríklad s Mužskými interiérmi, tak je to ako porovnať Austenovú a detské riekanky. Každé ma niečo do seba, ale dospelých baví len jedno.

úžasný Matkin (Adriána Francová, 30.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
neskutočné, ako sa dá opísať všetko zo života, ako naozaj niektorí žijú a hanbia sa o tom hovoriť. Každí z nás sa tam určite v niektorých situáciach nájdu. tešim sa na ´dalšie jeho diela, niekedy sa fajne zasmejem na tom že áno, to tak býva, to sa stáva, tak to je.

Opäť raz provokatívny Maxim :) (mafiosna, 26.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Matkinove knihy sú zo života. Často priamo pomenuje to, čo sa občas hanbíme priznať aj sami pred sebou, nieto ešte pred druhými. To na jeho knihách milujem - sú také nahé. A sú nahé tak hrdo. Bez ostychu nad tým, aký človek naozaj je. Práve v tejto knihe každý nájde kúsok seba.
Všetky komentáre (21)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x