bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sila

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sila

Toto je príručka, ako používať najväčšiu silu v celom vesmíre – Silu, ktorá vám dá všetko, čo chcete.

Bez Sily by ste sa nenarodili. Bez Sily by na planéte nebolo jedinej ľudskej bytosti. Každý vynález, objav a ľudský výtvor má svoj pôvod v Sile. Dokonalé zdravie, neuveriteľne dobré vzťahy, kariéra, po akej túžite, život naplnený radosťou, toľko peňazí, koľko potrebujete, aby ste mohli byť, čím chcete, robiť a vlastniť všetko, čo chcete, to všetko má svoj pôvod v Sile.

Vysnívaný život máte odjakživa bližšie, než si myslíte, pretože Silu mať všetko, čo je v živote dobré, máte vo svojom vnútri.

Na to, aby bolo čokoľvek vytvorené alebo zmenené, postačí jediné...
SILA.

Detaily o knihe

Názov: Sila

Originálny názov: The Power

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

To, čo Vám otvorí oči. (Anna Kvašňovská, 29.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý z nás si nesie svoje (či už väčšie alebo menšie) bremeno, každý z nás má svoje problémy a takmer každý sa snaží ich zmeniť. A aby som nezabudla takmer každý si myslí, že zmeniť svoj "osud" musí byť ťažké a kto tvrdí opak nás chce iba reklamne nalákať na nejaký produkt. Aj ja som si to myslela, ved cez predsudky sa tak ťažko vidí pravda.Verte mi - nie je ťažké prečítať túto knihu, ťažšie je uveriť jednoduchej pravde v nej - tomu, že tak málo stačí na to aby ste žili svoje sny. :)

super (Zuzana, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
super kniha. dokáže otvoriť oči aký negatívne sú niekedy naše myšlienky a tým aj náš život. super kniha....zmení to život

Chcem = mám. (Miriama Prievalská, 22.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila výlučne zo zvedavosti. Vedela som o ľuďoch, ktorí ju prečítali a cítili sa ako znovuzrodení. Bolo pre mňa zábavné sledovať to ich "zázračné šťastie" a bola som presvedčená, že je to len vymývanie mozgov. Po jej prečítaní som ostala ako obarená. Zmenila môj pohľad na život i doterajšie, nie príliš optimistické zmýšľanie. Chcela som zistiť, či je to všetko možné. Či naozaj stačí iba úprimne chcieť. Je to šialené, ale funguje to! Vďaka tejto knihe som zažila už toľko priaznivých chvíľ a dostalo sa ku mne toľko vecí, po ktorých som v srdci túžila, že som z toho sama veľmi milo prekvapená. Skutočne ju odporúčam každému, kto má chuť zmeniť svoj život na dokonalý. Poviem len jedno: dá sa to! Rhonda Byrne svojimi knihami zachraňuje ľudí a to je krásne :)

veronik (Veronika kladivíková, 13.3.2012) Odpovedať

Táto kniha je úžasná. Zmenila mj pohlad na isté veci. Málo kníh ma tak dostalo.nemám čo viac dodať iba že super super super :)

Sila (maria kurcinova, 13.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zdravim som da sa povedat,ze vasnivy citatel.Kvoli detom citam scifi,rozpravky a vecer ked idu spat spolu vymyslame a rozpravame rozpravky.No ale ak mam povedat pravdu tuto knihu som necitala.Preco? Lebo nas svet nie je veru rozpravka.A veru tu silu by som aj tak povediac potrebovala. Pretoze nas zivot od nas niekedy chce herkulesovske vykony.Verte ci nie kazdy vecer ked deti zaspia miesto spanku sa vnaram do sveta knih.

Sila (Ivet, 13.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Teším sa na každú novú a zaujímavú knižku, sú tu zaujímavé komentáre, dúfam, že sa Vám všetkých obohatí duchovný svet a splní všetko to, v čom dúfate...Túto spisovateľku ešte nepoznám. Knižka Sila vyzerá byť veľmi motivačná a rada by som ju mala v mojej zbierke kníh. S pozdravom Ivet.

SILA (Zuzana Hanuliaková, 8.3.2012) Odpovedať

Každý tu píše aká je úžastná táto kniha, o knihe SILA sa mi stále sníva. Rada by som si ju aj ja prečítala a úsmev na perách si vyčarovala a radosť z nej mala. Sila, to je to, čo potrebujem, keď si ju prečítam budem SILU mať, to sľubujem. Aj ja si chcem život zmeniť a všetko v ňom so SILOU premeniť.

Kniha Sila (Andrea, 9.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím uznať, že to bola asi moja najlepšia kniha, ktorú som čítala. Odkedy sa riadím tou knihou môj život je lepší, darí sa mi. Určite odporúčam túto knihu.

Sila (Tigrica, 28.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som veľa kníh o tom, ako si zlepšiť život. Či už to bola knižka The Secret alebo jej doplňujúce vydanie od Joe Vitaleho či Schacheho. No táto knižka ma najviac upútala. V prvej knižke The Secret a skoro v každej knižke The Secret sa autori viac zameriavajú na materiálne veci. I keď aj v knihe je spomenutá láska, je to len tak pomimo. V tejto knižke sa autorka zameriava hlavne na lásku, na to ako ju rozdávať a ako ju príjmať. Ako si pritiahnuť stále viac a viac lásky a tým spojeného aj šťastia do života. Z tejto knižky vychádza nesmierne veľká sila, nesmierne veľlká pozitívna energia. Myslím si, že každý človek ktorý ju začal čítať, sa od nej nevedel odtrhnúť rovnako, ako aj ja. Táto knižka popisuje to najdôležitejšie v živote. To, prečo sme sa narodili. Každý človek sa narodil z lásky aby rozdával lásku a aj on bol milovaný. Práve týmto sa zaoberá knižka. Kto netúži po čistej a úprimnej láske? Po vernom partnerovi, ktorý miluje len Vás a ste pre neho tou jedinou? Myslím si, že každý túži po takejto láske rovnako ako aj ja. Táto knižka Vám ukazuje to, prečo ste ešte toho partnera nestretli, prečo nedostávate toľko lásky, koľko chcete a učí vás dostávať jej čo najviac. To naozajstné tajomstvo na lásku je ukryté TU. Táto knižka je veľmi inšpiratívna a nabudí človeka aby stále verit, nevzdal sa a stále túžil po tom, čo skutočne chce. Najlepšia knižka, akú som kedy čítala. Vrelo odporúčam. Prekrásna knižka, v ktorej na konci každej kapitoly je malé zhrnutie myšlienok. Celá knižka je zároveň robená do pestrých farieb, čo každé oko poteší.

NAJ (Lenka Havettová, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ahojte všetci nadšenci dobrých pozitívnych kníh:) Tak táto kniha ma naozaj dostala! Mala som v rukách knihy do Vitaleho, Walsha, Canfielda, Tollea, Hilla a musím uznať ďalšiu skvele spracovanú knihu... Tentokrát od Rhondy Byrne, ktorá nám pred časom odkryla svoje úžasné Tajomstvo a pomohla ním určite miliónom ľuďom na celom svete. Odvtedy síce stihol uplynúť nejaký čas, ale ďalší Rhondyn silný príbeh s názvom Sila mi asi v štvrtke deja spustil nekonečné zimomriavky na tele. Začiatok príbehu ma pravdupovediac trocha odrádzal. Bol akýsi plný lásky a lásky a lásky a... potom prišlo niečo, čo... Ten, kto rozhodne pokračoval v čítaní príbehu, musel určite vyvaľovať oči... Veľa vecí, ktoré boli v príbehu som naozaj v žiadnej inej knihe nevidela, ani o nich nikdy predtým nepočula. Aj ja som čakala, že táto kniha bude nejaké slabé klišé, ale mýlila som sa. Všetko zrazu nabralo dynamickejší spád a z pomalého deja sa zrazu stal silný a láskavý príbeh aký som naozaj nečakala. Rhonda to spravila bravúrne! S láskou, akú môže vyžarovať len ona...Mám z knihy obrovský zážitok a ak to mám zhrnúť slovami, tak vám poviem jedno. A poviem to takto: Táto kniha si zaslúži veľký... Nie. Obrovský... Nie. Ten najmegalománskejší obdiv aký kedy nejaká kniha mala!!! Rozhodne sa nezľaknite pomalého začiatku. Prečítajte ju až do konca a pochopíte o čom vravím. Táto kniha je ozajstný poklad a určite ju doporučujem všetkým čitateľom, ktorý majú Rhondu radi... a nielen ju... ale všetko a všetkých okolo seba... Ďakujem:)

The Power/Sila (Lenka Havettová, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka ja úplne úžasná. Strašne ma natchla a veľa som si z nej zobrala a vďaka nej som aj veľa dostala :)) Prečítala som už množstvo podobných kníh ale ani jedna nebola taká úžasná ako táto :)

Recenzia (Karina Smreková, 15.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha, ktorá nadobro zmení Váš život - k lepšiemu, ak sa necháte inšpirovať. Prvá reakcia na túto knihu, keď mi sestra povedala o čo v nej ide bola asi takáto: "To nemôže byť pravda..." Táto knižka s príznačným názvom - Sila, je naozaj silná a dokáže naladiť na dobré myšlienky a upokojiť. Zároveň hneď akoby vyzýva, aby sme jej posolstvo vyskúšali. Nie je to tam doslovne napísané, ale pri čítaní máte ten pocit povznášajúcej ľahkosti a kontroly samého nad sebou, keď viete, že stojíte pevne na nohách a dokážete riadiť svoj život tak, aby bol ako z krásneho sna. Dokáže Vás prinútiť zamyslieť sa a skúsiť žiť podľa nej. Dokáže zmeniť život. Dokáže vykúzliť dobrý pocit. Jednoducho perfektná brilantná kniha o sile myšlienok a činov. Odporúčam určite prečítať !

Dokonalosť (Katarína Sládečková, 11.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jednoducho zo všetkých The Secret najlepšia. Veľa príjemných citátov, množstvo príbehov ale čo je najlepšie, čo doposiaľ žiadna iná nemala, za každou kapitolou zbežný opis toho najdôležitejšieho. Jej farebnosť a pestré farby hneď urobia človeku náladu. Nedá sa od tejto knižky odtrhnúť. Ja som ju čítala bez prestávok, čo sa často nestáva, aby ma nejaká kniha až tak pohltila. Odporúčam ju každému či už pre seba, alebo svojich blízkych.

SILA (Andrea Polerecká, 10.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve včera som dostala túto knihu k meninám od kolegu, rovnakú knihu dostali aj moje dve kolegyne, samozrejme od toho istého kolegu ako aj ja. Je mi vopred jasné, že toto bude najúžasnejšia kniha akú sme kedy čítali, pretože kolega by nám nikdy nepodsunul niečo, čo by sám nepovažoval za podnetné čítanie. Keby kniha bola dobrá, kúpil by ju len jednej z nás a my by sme si ju posunuli, lenže táto kniha je výnimočná, preto chcel, aby sme ju vlastnili všetky tri. Všetkým, ktorí nemajú v okolí takého vynikajúceho kolegu ako je ten náš odporúčam, aby si urobili radosť a kúpili knihu SILA.

SILA to je sila (Soňa Blašková, 13.12.2011) Odpovedať

Tajomstvo pred pár rokmi očarilo aj mňa, vďaka nemu som začala rozumieť sile, ktorá sa vo mne skrýva. Táto kniha ma úplne uchvátila a preto som s napätím očakávala niečo podobného pri ďalšej publikácii. Sila je však úplne iná ako Tajomstvo, autorka za 4 roky dospela. V knihe Tajomstvo sa zameriava viac na materiálne veci – ako sú autá, domy, bankové účty…Lenže Sila sa zaoberá láskou, tým ako ju máme správne dávať, komu ju máme dávať, ale predovšetkým bez vypočítavosti, nepodmienene. Hoci som prečítala kopec kníh s ezoterickou tematikou, v Sile sa objavujú myšlienky, ktoré som u žiadneho autora nepostrehla. Je tu asi 100 krát vo vrtkých možných variáciách napísané, že najprv musíme dať, aby sme mohli dostať - PRAVDA PRAVDÚCA. Práve preto som si tak knihu zamilovala. Autorka často popisuje, že ona sama SA neustále snaží zdvíhať a vnímať vibrácie ostatných ľudí. Prestala myslieť len na seba a svoje problémy a snaží sa pomôcť druhým. Pri tejto knihe oceňujem množstvo inšpiratívnych nápadov a myšlienok, ktoré mi pomohli vyjasniť si mnohé neujasnené veci. Hlboké duchovné pravdy podáva jednoducho, aby boli jasné a pochopiteľné všetkými. Hlavným odkazom knihy je, že život nie je len o tom, čo chceme my, je to hlavne o tom, čo je pre nás všetkých najlepšie. Ak sa dáte na čítanie knihy, som si istá, že po prvých stránkach vás to prestane baviť, rovnako ako mňa alebo si poviete, že je to kópia Tajomstva, ale neprestávajte…to najpodstatnejšie je až ďalej, len treba vydržať a kniha vám ponúkne nové podnety, postrehy a návody, ako riadiť svoj život a vy zrazu zistíte, že láska nie je len pojem…Vďaka Tajomstvu sa stáva šťastný jednotlivec, v Sile je však napísané, ako vďaka láske nadobudneme pocit šťastia všetci!

táto pieseň od Majka plne súvisí s dokonalou knihou sila (Erika Selecká, 23.11.2011) Odpovedať

...pravda za pravdou...ako keby naspieval obsah knihy sila...vrelo odporúčam vypočuť aj milión krát...ďakujem...:-D

ďakujem (Erika Selecká, 9.11.2011) Odpovedať

ďakujem, píšem len to čo naozaj aj tak cítim, vôbec nie je dôležité kto to je...:-D...jedine skutočne dôležitá je naozajstná láska...pretože skutočne dôležité je naozaj milovať...skutočne dôležité a naozajstné je odpúšťanie...pretože, keď nemáme skutočnú lásku nemáme nič...:-D...a jediné čo má nejakú hodnotu toho čo tu po nás ostane je láska...jediné čo má nejakú hodnotu toho čo dávame je láska a dávanie hmotných darov je len krásny doplnok lásky...Ďakujem za to, že môj život je o skutočnej láske, že môj život je skutočný....:-D

hmmm... (Gabi, 9.11.2011) Odpovedať

naozaj krásne napísané...ale zaujímalo by ma,ktorá ježibaba sa volá Milan,hmmm :-)

otázka (Erika Selecká, 1.11.2011) Odpovedať

Viete čo ma skutočne zaujíma, keďže Vám je ľúto mňa? Ako ste ste mohli dlhé roky žiť s mužom ,ktorý má podľa Vás 10 takých ako som ja? Ako ste mohli žiť a dýchať spoločný vzduch, zdieľať spoločný priestor s mužom, ktorý je taký? Prečo Vás vôbec takýto muž zaujíma, prečo ste ho vy už dávno neopustili a nezačali život s mužom, ktorý si Vás váži a má iba Vás?....tak prečo...? Ja Vás asi sklamem, ale ja viem, že tento muž nepotrebuje mať 10 žien...:-D...je to muž, ktorý dokáže milovať skutočne a naplno...Tušíte vy vôbec akého úžasného muža ste odsťahovali zo svojho života? Ja vám zato nesmierne ďakujem:-D

kniha je vyborna !!! (Milan, 1.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam

pravda (Erika Selecká, 27.10.2011) Odpovedať

Ďakujem krásne, ale žiadne pokrytectvo tam nie je...:-D Ja spávam s mužom, zásadne s jedným a hlavne ktorého milujem, takého aký je, milujem jeho smiech, milujem jeho dušu, milujem jeho dobré aj zlé vlastnosti, milujem na ňom všetko čo je jeho...:-D...rozvádza sa a náš vzťah hlavne začal až potom ako už dávno vedel, že jeho manželstvo je nefunkčné a je nemožné ho zachrániť, takže aké pokrytectvo? ...nie je náhodou pokrytectvo skrývať sa za jeho mail a tu na tejto stránke ktorá je venovaná knihe SILA to rozoberať pani Libiaková?Kedykoľvek sa môžme stretnúť a veľmi rada sa Vám pozriem spokojne do očí a porozprávam sa s Vami, ja sa nemám za čo hanbiť, ja sa Vám mám len za čo poďakovať, pretože keby ste boli iná ako ste, pretože keby ste sa správali inak ako sa správate ja by som nemala tohto úžasného muža, pretože by bol šťastný a Vami...Takže ja Vám z celého srdca ďakujem za všetko aj za túto otázku, ktorú ste mi tu položili, pretože si uvedomujem aké je úžasné neskrývať sa a priznať si svoje city, povedať a verejne sa prejaviť, povedať a aj to tak cítiť, že milujem celým svojim srdcom, celou svojou dušou, celým svojim telom pre mňa muža s veľkým M...:-D

Skvelá kniha (Marika, 25.10.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
ako inšpirácia, nakopnutie určite odporúčam!

sila (Erika Selecká, 21.10.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
prečítala som veľa kníh, naštudovala som veľa kurzov o tom ako zlepšiť život, ale v tejto úžasnej knihe je zhrnuté úplne všetko, všetko na pochopenie a žitie skutočného života...obrovské ďakujem za tento poklad:-D

tolko pokrytectva (Milan, 26.10.2011) Odpovedať

aj to ako spavat so zenatymi muzmi???

Sila / The Power (Bea, 28.7.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam

Anoooooo! (Lubica, 28.7.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky komentáre (26)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

V tejto knihe vám chcem ukázať cestu k úžasnému životu. Je toľko vecí, ktoré by ste mali vedieť o živote! A všetky sú dobré. V skutočnosti sú viac než dobré, sú fenomenálne!

Život je omnoho ľahší, než sa nazdávate, a keď začnete chápať, ako funguje život a Sila, ktorú máte vo svojom vnútri, zažijete čaro života v jeho plnosti – a vtedy bude váš život úžasný!

A teraz dovoľte, aby čaro vášho života začalo pôsobiť.

Viac informácií o knihe Sila nájdete na stránke www.thesecret.tv.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x