bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Urobíme všetko, čo sa dá

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Urobíme všetko, čo sa dá

Eva Borušovičová všetky texty z tejto kolekcie napísala exkluzívne pre tri obsahovo a personálne na seba nadväzujúce internetové projekty: inZine, T-Station a najnovšie INLAND. Tam si našla množstvo fanúšikov medzi čitateľmi, ktorí sa v jej riadkoch naučili očakávať humor, múdrosti o živote, láske, sexe, rodičovstve i detstve, pochopenie i podpichnutie, smútok i nádej, nečakané uhly pohľadu a pointy, kultivovaný a živý jazyk. Eva Borušovičová urobí pre svojho čitateľa všetko, čo sa dá.

Detaily o knihe

Názov: Urobíme všetko, čo sa dá

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

dobre sa cita (jarka.f, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kratke povietky o tom ako zit dobry zivot. O priateloch rodicoch manzeloch. O tom ako prezit najhorsie obdobia zivota. Ako si zivot naplno uzivat. Ako vykluckovat z " zapeklitych" sitacii s humorom. o tom ze aj zatra vyjde slnko. Ako byt dobrou mamou. o tom ze nas deti vedia prekvapit, ze sa o ne nemame bat ze to zvladnu. Autorka nevymysla krkolomne vety. Pise ako jej "usta " narastli. kazda poviedka je ako dobry dezert po obede. Ak knihu mate precitanu a zivot vas prekvapi spomente si ako autorka sama alebo jej znami vyriesili problem. ked neviete ako dalej a osvedcene sposoby riesenia problemu nezaberaju skuste napisat basen:-) autorka pisala poviedky s nadhladom a velmi prijemnym humorom. tato kniha nam pripomenie ze sa nemame brat prilis vazne. nemusime kazdemu vyhoviet. Ze zena matka nemusi byt len upratovacka a kucharka. Pr citani som sa dost nasmiala. Odporucam.

Naozaj dobré...! (Ľubica Šťastná, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Humor, múdra o živote, láske, sexe, rodičovstve i detstve, pochopenia i podpichovania, smútok i nádej, nečakané uhly pohľadu a pointy, kultivovaný a živý jazyk. Toto všetko, ale hlavne krátke čítanie, ktoré zvládnu i tí netrpezliví ponúka autorka vo svojej knihe. Zhltla som ju i s navijakom.

... (Michaela, 3.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Krátke zamyslenia, keď si chcete niečo prečítať v pauze medzi činnosťami, tak toto je to pravé. Niektoré sa mi síce zdali trošku nudné, väčšina však bola fajn.

moja obľúbená oddychovka (Michaela Töröková, 8.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
toto je veľmi príjemná knižka... zachránila ma počas kočíkovania... akurát také krátke zamyslenia a útržky z rodinného života.... určite odporúčam!!

príjemná (Jana, 28.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
príjemné ľahké čítanie. túto knihu mám veľmi rada, príbehy na zasmiatie, ale aj na zamyslenie, skrátka taká oddychovka :) dúfam, že vyjde ešte nejaká takáto knižka od evky :)

Zaujimave pribehy (Vladislav Blšták, 24.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka nám posuva zaujimave postrehy z jej zivota. Je to skor lahsie citanie, a preto nemozme ocakavat hlbsie uvahy. Nachadzaju sa tu pekne pribehy zo zivota autorky, ktore nas nielen pobavia, ale niektore donutia sa zamysliet. Odporucam skor pre damy ako prijemne vecerne citanie :)
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x