bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tanec s diablom

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tanec s diablom

Ďalšia kniha z Kenyonovej série o Temných lovcoch o nesmrteľných upíroch poloľuďoch-pološelmách, chrániacich ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami.

Z New Orleansu nás autorka tentoraz zavedie do drsnej pustatiny na Aljaške. Tu sa vo vyhnanstve ocitol Zarek, najhorší z temných lovcov. Všetci sa ho stránia a boja, dokonca aj grécka bohyňa, ktorá ho stvorila. Za chybu, ktorej sa dopustil na svojej poslednej misii, ho čaká trest – smrť. Fyzicky krásny, ale poznačený predchádzajúcim životom gréckorímskeho otroka sa dostáva do rúk Astrid, nymfy spravodlivosti, od ktorej závisí jeho vykúpenie z deväťstoročnejročnej izolácie. Lenže Astrid ešte nikdy nikoho neomilostila. Jediný muž, ktorému sa to takmer podarilo, ju zradil a zlomil jej srdce. V zrube zapadnutom snehom však nymfa aj Zarek zistia, že s láskou prichádza ich druhá šanca. Podarí sa im ju využiť?
V ďalšom pokračovaní série o temných lovcoch sa Kenyonovej opäť podarilo napísať dojemný a zároveň vzrušujúci príbeh plný napätia i humoru.

Z anglického originálu Dance with the Devil
(St. Martin s Press, new York 2003)
preložila Zuzana Horváthová.

Dostupné verzie titulu

Tanec s diablom Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tanec s diablom

Originálny názov: Dance With The Devil

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Fantastická kniha ... (Lia, 29.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fantastický príbeh, fantastická kniha, priam diabolsky vynikajúca ... :)

super (Barbora, 4.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
DObrá knihy...Až na občasné časti..super využitie mytológie.

Super! (Mirka Rezníčková, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem všetky knihy od Kenyonovej, ktoré som zatiaľ mala možnosť si prečítať, vrátane tej Zarekovej. Obdivujem autorkinu fantáziu, čo všetko bola schopná vymyslieť. Zarekov mi spolu s Kyrianom (hlavný hrdina Nočných slastí) prirástol k srdcu asi najviac. Jeho život nebol prechádzka rúžovou záhradou, to ale nebol u nikoho z lovcov, ale aj sa napokon dočkal šťastného konca. Ako bonus citácie z malého princa. Astrid bola tiež veľmi sympatická, dej príjemne spestroval aj jej zvierací spoločník. Geniálna séria, nemám čo vytknúť a rozhodne odporúčam. Každý, kto obľubuje fantasy s romantikou si príde na svoje. Knihy od tejto autorky môžem čítať stále dookola a nikdy ma neomrzia. Dúfam, že pribudnú slovenské preklady aj ďalších jej kníh.

Temný lovci (Eva Biela, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak som sa konečne dočkala pokračovania serie o Temných lovcoch a aj keď bolo to čakanie dlhé,určite sa vyplatilo.Veľmi som chcela vedieť aký osud stretne toho "zlého" a jednoznačne obávaného Zareka.Už keď sa objavil v predošlej knihe som bola naštvaná ako nespravodlivo sa k nemu vsetci správajú a aký je chudák potrestaný,lebo aj keď niečo myslel dobre ,dopadlo to katasrofou.Takže som sa tešila na jeho príbeh,že aj on konečne zažije niečo úžasné čo nikdy nezažil-LÁSKU :)

Úžasná (Simona Šatarová, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám všetky knihy od tejto autorky, ktoré sú preložené do slovenčiny, ale táto sa mi páčila najviac hoci všetky sú skvelé. Čítala som ju už viackrát a stále ma baví, veľmi príjemné čítanie, odporúčam :)

super (iva, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pripájam sa ,že autorka aj ked píše už neviem kolkú knihu,tak stále píše pútavo a knihy ma bavia a ziadna nieje slabá.Knihy o temných lovcoch sú super a odporúčam všetky. Pravda,že Zarek mal najťašie "detstvo" ale koniec je rozprávkový(dobro premôže zlo),takže....

Názor (Janka, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to jedna z mojich najobľúbenejších častí tejto série. Skvelé vykreslenie hlavného hrdina a to, že tam zakomponovali úryvky z Malého princa považujem za bravúrne. :)

skvelá!!! (Jana Pronská, 16.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
jedným slovom skvelá, rozhodne ju odporúčam. Môžem jej vytknúť jedine to, že vyšla s veľkým časovým odstupom od poslednej vydanej knihy zo série. Myslím si, že ak človek vie, čo môže od knihy očakávať, bude nadšený!

Tanec s diablom (Sona Durisova, 2.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi som sa tesila na tento pribeh o Zarekovi a musim povedat, ze zo vsetkych temnych lovcov, chudacik mal najsmutnejsiu minulost a velmi som s nim sucitila pocas celeho romanu. Nastastie tu autorka nezabudla na ironicky zmysel pre humor a spalujucu vasen. Tie poznamky k "Scooby" Sasovi boli super a tiez ma dostal Maly princ... Zase raz klobuk dole pred autorkynou fantaziou!

Kniha (Janka, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som čítala už vyše pred troma rokmi a od vtedy patrí k mojim srdcovkám. Rozhodne ju odporúčam rovnako ako aj prečítať si celú Hunter sériu od tejto spisovateľky. Rozhodne vedela čo robí keď tam vplietla aj úryvky z Malého princa (z ďalšej mojej obľúbenej knihy).

??? (Olívia Kmeťková, 20.11.2011) Odpovedať

Neviete mi prosím povedať, kedy by mala byť táto kniha vydaná?

odpoveď (Katarína Ončáková, 14.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň 3/2013
Všetky komentáre (12)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x