bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Záhrobie (Záblesk 2)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Záblesk (2.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Záhrobie (Záblesk 2)

Bethany sa pomaly spamätáva z vyčíňania mocného démona Jaka Thorna. Život v mestečku Venus Cove sa vracia do starých koľají. Nikto netuší, že Jake pripravuje pomstu štýle – na Dušičky, v deň, keď sa stretáva svet mŕtvych so svetom živých, využije príležitosť a Bethany unesie do záhrobia. Milosrdný anjel však vo svete číreho zla nemôže žiť večne a je iba otázkou času, kedy dôjde k rozhodujúcemu stretnutiu medzi pekelnými a nebeskými mocnosťami. Svet stojí na pokraji apokalypsy. Ktorá strana prejaví viac odvahy v rozhodujúcich okamihoch? Nepohltia pekelné plamene nakoniec aj tú najčistejšiu lásku?
Xavier, Gabriel a Ivy sú rozhodnutí nájsť Bethany, no pekelné brány sa neotvoria pred hocikým. Pomocnú ruku musí podať aj najmocnejší archanjel Michal.

Z anglického originálu Hades (Feiwel and Friends, New York 2010) preložil Matúš Kyčina.

Detaily o knihe

Názov: Záhrobie (Záblesk 2)

Originálny názov: Hades

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odpoveď (Bux.sk, 29.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, tretí diel Zore vyšiel v máji 2013.

prosím info (Ž. Síkorová, 17.2.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
3. časť mala výjsť v minolom roku a nestalo sa tak, plánuje jej vydanie? Kedy? Ďakujem

Uzasna kniha :-) (Lenka Hutníková, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha ma velmi oslovila jej dej opis postav bol uzasne zachyteny dej kazdej postavi :-) odporucam precitat tuto knihu :-) nemohla som sa odnej odtrhnut precitala som celu knihu pocas jedneho dna neda sa ju odlozit :-)

Pekelne dobré! (Veronika Mattová, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj fantastická kniha, ktorá ma ihneď oslovila svojím názvom- Záhrobie (tak isto ako 1. kniha- Záblesk). Autorka sa vie pekne pohrať so slovami a výsledok je neopísateľný. V mojom prípade som sa od knihy nemohla vzdialiť ani na sekundu a dychtivo som čítala ďalšiu a ďalšiu stranu až do konca. Tí, ktorí milujú nadprirodzené javy si túto knihu určite obľúbia. Príbeh zakázanej lásky, ktorú vždy niečo prekazí nie je vôbec nudný, fádny , nezáživný práve naopak- je tam plno romantiky,akcie i nesprávnych činnov... Nájdete tam všetko , čo dobrá kniha potrebuje mať, a tak si ani túto fantastickú knihu nenechajte újsť!

Jedno veľko WOW. :-) (Marianna Barčíková, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha bola skvelá a nebudem to popierať. Nebudem popierať ani to, že kniha mi kúpe ešte dlho stála v poličke neprečítaná. Hneď ako som si knihu kúpila, som ja začala čítať a dostala som sa asi po stranu 100-150 a potom som s čítaním sekla na naozaj dlhú dobu. Mohla by som to všetko zvaliť, len na náročné školské obdobie, aj keď to bol jeden z dôvodov prečo som to nemohla dočítať, ten najväčší bol asi môj strach čo bude v knihe ďalej. Povedzme, že toľký spad celej situácie hneď od začiatku do tej cca 150 strany som nečakala. Už to bolo, dosť zlé a ja som si hovorila ,, čo sa ešte môže Beth stať?" A tam ,,korenil“ ten strach z čítania ďalej. Asi v strede prázdnin som sa ku knihe vrátila a potom ma čítanie tak pohltilo, že som to prečítala za pár hodín. Dej, postavy....To všetko bolo skvelé. A ako sa autorka hrala s celým príbehom. Potom tam už bol len strach z toho, že keď pretočím ďalšiu stránku budem bližšie ku koncu a ja nechcem aby sa kniha ešte skončila. Koniec knihy, Záhrobie vás pekne prekvapí, ale aj navnadí na čítanie ďalšieho a posledného dielu. Myslím, že najväčší boj ešte len zažijeme v poslednej knihe. Takže nakoniec sa dopracujeme k hodnoteniu knihy : Ak ste čítali knihu Záblesk a ešte nemáte prečítanú túto knihu, tak šup- šup. A pre tých čo nemajú prečítanú ani knihu Záblesk, tak....Na čo čakáte ? :D

Odporúčanie... (Michal Výboh, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je úžasná!Dej je napínavý.Autorka opisuje dokonale pocity postáv. Taktiež zaujímavo opisuje peklo.Po úžasnom zakončení knihy budete chcieť prečítať aj tretiu knihu.

prosím info (Žofia, 10.7.2012) Odpovedať

prosím, kedy výjde 3. časť?

odpoved (sisa, 6.1.2013) Odpovedať

pravdepodobne vyjde v maji 2013

Určite sa oplatí (Tomasoszka, 12.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bude určite tak super ako bola jednotka keď som tú prvú časť dokázala prečítať za jeden deň aj keď som na materskej dovolenke povedala som si ,že by sa ešte oplatilo napísať pokračovanie .....a veľmi som sa potešila , že aj je
Všetky komentáre (10)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Srdce mi stislo od hrôzy. Ostatným toto meno nehovorilo nič, ale pre mňa bolo dôležité až priveľmi. Spomenula som si, ako stál pred triedou, zabodával do mňa spaľujúci pohľad a recitoval zamatovým hlasom:

Prúd rokov odvtedy uplynul:
v prímorskom kráľovstve hmly
ste možno poznali dievčinu
pod menom Annabel Lee.

Zrazu sa vo mne tieto pocity oživili, akoby nikdy nezmizli, vyschlo mi v hrdle, ťažko som dýchala. Naozaj to bol on? Mohla nevinná hra vyvolať niečo také hrôzostrašné? Neverila som tomu, no vystrašené tváre navôkol ma v tejto domnienke utvrdzovali. Správa bola určená len a len mne. Jake Thorn sa vrátil medzi nás.
Okamžite som chcela z kruhu vystúpiť, no neurobila som to. Musela som chrániť ostatné dievčatá. Modlila som sa, aby sme seansu ukončili poriadne a vrátili tohto nečistého ducha tam, odkiaľ prišiel.
„Čo od nás chceš?“ spýtala sa Abby, no hlas už nemala ani zďaleka taký pokojný ako predtým.
O čo jej išlo? Nevidela, že sme zašli priďaleko? Už-už som sa chystala prevziať hlavné slovo a seansu rýchlo zakončiť, keď čosi zalomcovalo kľučkou, akoby sa niekto snažil dostať dnu. Lenže dvere predsa nikto nezamkol.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x