bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Aj ja teba

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Aj ja teba

Každé miesto má svoje tajomstvo. Každý človek niečo skrýva. Niekedy musíme ísť do minulosti, aby sme pochopili prítomnosť, niekedy musíme niekoho opustiť, aby sme sa k nemu dokázali vrátiť. Nový román Maxima E. Matkina prichádza až po troch rokoch a rozpráva o ľuďoch, ktorí sú schopní naozaj milovať, pretože vedia, že láska nie je nič také, na čo máme vždy právo. Ak chcete vedieť, čo to znamená byť päť minút v Číne, v čom tkvie tajomstvo neviditeľnosti a aké môžu byť skutočné city, čítajte túto knihu. Všetko je niekde pod povrchom.

Detaily o knihe

Názov: Aj ja teba

Originálny názov: Aj ja Teba

Objednávací kód NA319884

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super autor :) (Diana Ragánová, 24.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
od Matkina som túto knihu čítala ako prvú a bola fakt naozaj skvelá. ten príbeh je taký nepredvídateľný. Túto knihu som prečítala za 2 dni :D Podľa mňa Matkina budem čítať naďalej! Už sa neviem dočkať kedy si prečítam ďalšiu knihu od Matkina!!!!! :) Z tejto knihy som NADŠENÁ !!! :) Dej je veľmi zaujímavý :)Kúpiť a prečítať, tak šup-šup :)

matkin (Martina Putoráková, 15.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Od Matkina som už stihla prečítať Mexickú vlnu a Nie na ústa. Spisovateľ píše trochu iným štýlom, ako som zvyknutá u autora či autorky na Slovensku. V knihe je cítiť hlbšiu myšlienku samotného príbehu, psychologický rozbor problému, ale všetko je to napísané tak, aby sa čitateľ nenudil a zároveň to v ňom zanechalo zvláštny pocit. Prvé stránky tohto príbehu na mňa pôsobili trochu chaoticky, nechápala som o akých austronautoch a zároveň jadrovom útoku ide, no potom sa to začalo...dej je zasadený do slovenskej rodiny, žijúcej na prvý pohľad bežným životom, no postupne sa čitateľ dozvedá utajený životný príbeh manžela hlavnej hrdinky. V knihe sa objavý aj kriminálna zápletka, keď hlavná hrdinka objaví na záhrade svojho domu dve staré kostry žien. Celkovo sa mi táto kniha páčila, aj, keď mohla byť trošku obsahovo rozšírenejšia ( prečítate ju za niekoľko hodín ) Určite si ešte zoženiem aj ostatné knižné diela tohto nezvyčajného slovenského spisovateľa

Aj ja teba (Daniela, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Síce je to moja prvá kniha od Matkina, čiže neviem posúdiť, či je jeho najlepšia alebo najhoršia, ale ako kniha sa mi veľmi páčila. Mala v sebe niečo, niečo čo neviem popísať, ale keď som ju dočítala mala som o čom rozmýšľať. Možno to je na každom inak, keďže mne sa k tomu dosť hodilo obdobie, ale po prečítaní som mala vo viacerých veciach jasno. Čiže kniha mi jednoznačne niečo dala. Práveže to podľa mňa nebolo nudné, skôr zaujímavé, tým spôsobom, že sa to proste celé nejako odlišovalo od ostatných kníh, neviem povedať čím, možno spôsobom písania, ale fakt som ostala príjemne prekvapená. Určite odporúčam.

úžasný spisovateľ (Tatiana Mozdenová, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zase jedna z úžasných Matkinových kníh... Dostala som ju od priateľa na Vianoce. Už ten názov pre mňa znamenal veľa a po prečítaní knihy som bola opäť nadšená. A utvrdila som sa, že ma priateľ dokonale pozná.... :D Vrelo odporúčam pre všetkých čitateľov, ktorí majú radi napínavé a neočakávané deje :D

ďalšia do zbierky (Adriána Francová, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Osobne mám od Matkina túto ako poslednú a preto som s očakávaním začala čítať. Je to naozaj jeho štýl, presné opisy, neuveriteľné zvraty a ON....dá sa čítať o mesiac znova :-)

čerstvo dočítaná :) a tu je môj názor.. (Zdenka, 8.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
..moja prvá knižka od Matkina.. musím uznať že som v regáli knižiek strávila dosť dlho času lebo som sa nevedela rozhodnúť no som rada že som zvolila práve túto knižku..Aj ja Teba..tak takúto odpoveď si radšej dopredu premyslieť..je to často odpoveď na ten najkrajší cit - lásku..a preto je potrebné s pravdou zaobchádzať opatrne a od srdca.. :) a teraz ku knižke..výborné myšlienky písané autorom..pocity ktoré už zažil nejeden z nás..láska..cit..vášeň..intímne zblíženie..neistota..vracanie sa k minulosti..začarovaný kruh..zabehnutie do starých koľají..tak takto by som Vám knižku v krátkosti opísala :) P.S. veľmi sa mi páčilo že táto knižka na mňa pôsobila s časti tak dvoj žánrovo s prvkami kriminálky.. Takže u mňa Matkin určite aj nabudúce..a dúfam že sa mi táto zbierka už čoskoro rozšíri :) čitateľka..

Neskutočné knihy od Matkina (Katarína Žofčáková, 13.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola prvou od tohto autora,ktorú som kúpila a vniesla mi do života veľa pozitívnych zistení. Táto kniha ma fakt zaujala svojím štýlom, akým ju Matkin napísal. Zhltla som ju. Vrelo odporúčam prečítať všetky Matkinove knihy.mne do zbierky chýba len jedna..... :D Odporúčam

O láske... (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbehom sa prepletajú rôzne podoby lásky -od hravej,bezstarostnej,nedocenenej aj docenenej,nenaplnenej v mladosti a naplnenej v dospelosti,po uvedomenie si jej nedefinovateľnej a úžasnej sily v našich životoch...

prezrádzam dej (Jana Suchá, 1.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu by som hodnotila tak 4*. Ostatné od Matkina sa mi páčili viac. Táto bola trochu iná. Vadilo mi to, že niekedy mi pripomínala podpriemerný americký film. Nie je to typický Matkinov štýl. Ale páčila sa mi myšlienka tejto knihy. Ako sa vlastne tí manželia stretli iba na začiatku a na konci a medzi tým sa stalo kopu veci mimo nich, ktoré prakticky zachránili ich manželstvo.

nematkinovské (lucy, 3.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Možno práve preto sa mi tak veľmi páčila, že je pre tohoto autora taká atypická, "nematkinovská", analýza manželstva, ktoré jemne zapadá do stereotypu, z ktorého ho vytrhne súhra nečakaných udalostí, ako náhodný nález tajného hrobu na záhrade za domom, stretnutie starej nevyprchanej lásky, alergická reakcia na lieky... komplexne to predstavuje skvelú knihu, ktorú som vyslovene zhltla a patrí k mojim naj naj naj :-)

... (Zuzana Vozárová, 24.1.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Aj ja teba sa mi osobne páčila z nejo kníh najmenej..neviem čím to bolo, ale nejak som sa nestotožnila s príbehom a nedokázaa som sa donútiť čítať ju tak, ako ostatné jeho knihy. K iným od Matkina nemám čo vytnknúť, sú to najlepšie knihy aké som čítala , ale Aj ja teba mi nesadla. si vec vkusu ;)

dobre citanie (susan85, 24.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Matkin, nech je to už muž či žena (aj keď rada by som vedela a videla kto to vlastne je), má zaujímavé pohľady na život. Jeho štýl písania sa mi začal páčiť už pri jeho prvotine Polnočný denník. Už vtedy som tušila, že to nebude jediná dobrá kniha. Kniha Aj ja teba opäť nesklamala. V tejto veľmi uponáhľanej dobe sa z našich slovníkov vytrácajú tak veľmi dôležité slová a slovíčka. Často sa mi stávalo, že som bola priam vtiahnutá do deja, pripadala som si ako súčasť obsahu tej knihy. Ďalší pútavý príbeh o ľudských osudoch, ktoré môžu zažívať hoci aj Vaši susedia, priatelia, či rodinní príslušníci. Osobitne túto knihu mám prečítanú už dvakrát a nemyslím, že pri tomto čísle to zostane :)

Milujem Matkina (Ika, 16.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa vám nejaví na prvý pohľad ako kniha písaná od Matkina. Možno to nebolo až také dobré ako Polnočný denník, ale mal tak zaujímavé situácie (ako napr. stretnutie s medveďom) ... Ja som si tú knihu obľúbila .. :) Odporúčam :) Dej bol zaujímavý, každú ďalšiu stranu sa čítala viac a viac :)

velmi dobrá kniha (Lucia Mihalová, 20.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvá Matkinova, ktorá sa mi fakt páčila... žiadne vulgárnosti, ako v tých predchádzajúcich, skvelá zápletka, fakt výborné, prečítaná za víkend pri 2 malých deťoch... :-D
Všetky komentáre (14)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x