bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Studňa

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:220
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Studňa

POZOR! Titul vychádza už 7.12.2010. Objednávka, v ktorej sa bude nachádzať tento titul bude vybavená až po vydaní, teda po 7.12.2010.
Jeden múdry človek, ale nebol to policajt, raz odhalil tajomstvo vraždy a z tajomstva sa razom stalo najstaršie kriminalistické pravidlo. Je jednoduché: vraždí sa buď pre peniaze, alebo kvôli ženám. Krauz a Fischer odrobili na oddelení vrážd pekných pár rokov a mohli iba prikývnuť, prax staré kriminalistické pravidlá poväčšinou potvrdzovala. Aj na jar roku 2003, keď našli zohavené telá mileneckej dvojice, vedeli už od začiatku, že motív dvojnásobnej vraždy bude buď v peňaženke mladého tiežpodnikateľa, alebo v nohavičkách jeho milenky. Aby sa dostali ďalej, museli rozplietať klbko udalostí spred roka, ale to im neprekážalo, lebo rozpletať klbká bola ich každodenná rutinná práca, len im nešlo do hlavy, čo za sviňu v ľudskej koži dokáže inému človeku prestreliť hlavu a potom aj telo... Nebol to pekný pohľad, keď ich našli, a smradu sa vyvalilo toľko, že aj požiarnici v maskách sa dusili a súdny lekár, uznávaný svetaskúsený rutinér, si po naozaj dlhej dobe úprimne vzdychol: ježišukriste. Ale inak to bol veľmi pekný a milý príbeh...

Detaily o knihe

Názov: Studňa

Originálny názov: The Manhole

Objednávací kód NA319883

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Studňa (Veronika, 6.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Ďalšia knižka od D. Dána veľmi neprekvapila ale ani nesklamala. Myslím, že v dnešnej dobe je to aj celkom aktuálna téma. Celkovo príbeh bol dobrý, sem tam som sa zasmiala na rôznych vtipných scénkach, ktoré trošku odľahčujú dramatický dej. Samozrejme nechýbal prekvapujúci záver, ktorý ja samozrejme vždy málokedy odhadnem. Ale to predsa k správnej detektívke aj má patriť.

Janet (Janet, 5.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímavý príbeh, hlavne ten použitý humor medzi kolegami-policajtmi :)) super hlášky, odporúčam..

D.Dán (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha na každý deň. Vrelo odporúčam každému. Ak neviete po akej knihe siahnuť, vyberte si niečo od Dominika Dána. Ľutovať určite nebudete.

studňa (Michaela Adamčíková, 25.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila, mám ju z Dánoviek najradšej- možno preto , že mám v nej vpísané venovanie od autora,ktoré si veľmi vážim a cením. Príbeh je zaujímavý, dej napínavý, opäť ako obvykle pri Dánovi som až na posledných stranách zistila, že môj páchateľ sa s autorovým nezhoduje :), takže napínavé a prekvapivé až po poslednú stranu.Nesúhlasím s názorom kúsok nižšie podo mnou- aj ja čítam noviny, poznám kauzy s pozemkami ,bezdomovcami a bielymi koňmi, to však nemá nič spoločné s tým, že som si rada prečítala skvelú detektívku s nezameniteľným humorom a obľúbenými postavami, po ktorej s radosťou po čase siahnem opäť.

Studä (Ing.Jozef Svitek, 25.11.2011) Odpovedať

neoslovila ma
Myslel som,že ja zaujmavejšia. Prečítla som ju,ale da sa povedař,že som čítal aj omnoho lepšie knihy. Mám v pláne čítat aj dalšie hnihy od toho autora. Možno ma viac zaujme. Rád čítam vo volnej chvíli.

sklamaná (Katarína Horváthová, 30.12.2010) Odpovedať

0
Som sklamaná, tak narýchlo napísaná kniha podľa toho čo možno prečítal v novinách /pozemky,biele kone bezdomovci,studňa/ tak na jedno prečítanie a čo potom s ňou? Na začiatku viem o čom je lebo čítam aj noviny, neviem..
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x