bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Drsná neha

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Drsná neha

Nina, manželka úspešného podnikateľa, žije ako v rozprávke. Aspoň jej matka je o tom presvedčená a tvrdo odmieta nakuknúť za dvierka pomyselnej zlatej klietky. Všetko má však svoj koniec a aj do Nininho života kruto zasiahne osud.
V jeden deň ju pri návrate domov čaká polícia so smutnou správou – jej manžel Henrich je mŕtvy. Nine táto zvesť úplne zmení život, ale zasiahne aj do života Violy, jeho exmanželky, a do života dospelej dcéry Petry.

O pohnútkach, ktoré viedli k napísaniu románu, sa autorka vyjadrila: „Román Drsná neha vznikol v čase, keď som zo seba potrebovala vydať všetky emócie, sklamania, ale aj radosti, lebo tak ako sa niekto upokojí pri športe, ja sa viem duševne utíšiť pri písaní.“

Dostupné verzie titulu

Drsná neha Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Drsná neha

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Drsná neha, do slova a do písmena... (Oľga Kohútiková, 25.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Len tie mamy,,, vidia šťastie dcéry iba v majetkoch, ale či je dcéra šťastná, ju nezaujíma. Krásne napísaná kniha slovenskej autorky a môžem vyjadriť svoj názor, že je to najlepšia kniha z vydaných s rovnakým sériovým označením mamtalemt.sk od IKARu. Klobúk dolu pred talentom autorky.

Super (jana lascsáková, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha, prečítala som ju na hlt a lutovala som ked skončila, zápletky sa krásne zamotávajú a rozmotávajú, držalo ma to v napätí celý čas až do konca, úžasný zážitok

vynikajúca (Silvia Očenášová, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi velmi dobrá kniha,,,, napatie celú knihu,, nedá sa od nej ani odísť,,,, tak ako ide z ruky do ruky mojich priatelov tak ju odporúcam aj vám,,,,

Iná kniha (Martina Gregová, 6.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi zaujímavo písaná kniha, ktorá Vás drží v napätí od začiatku až do poslednej strany...v tomto prípade je mnoho vysvetlené fakt až na tej poslednej strane. Strhujúci dej, prekvapujúce rozuzlenia a opätovné zauzlenia, zvraty, jednoducho rýchle čítanie, ktoré zaberie len pár hodín, ale kniha Vám v hlave ostane ešte pár dní, možno týždňov, pokiaľ si uvedomíte celú jej hlbku:-) Podľa mňa super.

vynikajúca (Martina Rusnáková, 8.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som čítala ešte v čase jej "prípravy" a už vtedy ma strhla a bolo by mi veľmi ľúto, keby nevyšla na svetlo sveta :) Autorka pútavo opisuje dej, zápletky sa zaujímavo vyvíjajú, na mnohých miestach prekvapí a drží čitateľa v napätí, je ozaj veľmi ťažké sa od nej odtrhnúť :) Teším sa na ďalšie knižky od tejto autorky, bol by to hriech, ,keby jej ďalšie vynikajúce romány ostali zabudnuté v spodnom šuflíku písacieho stola.... držím palce :)

Názov 100% sedí (Danka, 3.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
naozaj drsná kniha...odporúčam !!!

ani nevieme,čo doma máme (monika, 30.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, je dôkazom toho,že aj menej známe autorky píšu skvele a možno aj lepšie, ako tie osvedčené resp. asi dve najviac preferované spisovateľky na Slovensku. Každému,kto rád číta, odporúčam túto knihu, prečítané tiež veľmi rýchlo, jedným dychom. Teším sa na ďalšiu.....

Chválim (Ivana Kubalová, 22.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
K románu som sa dostala náhodou, ale vôbec neľutujem čas strávený pri ňom. Úplne ma pohltilo čítanie tohto dielka, čítalo sa ľahko a nechýbalo v ňom nič, čo má správna knižka obsahovať - láska, beznádej, nádej, osudové stretnutia.Z deja neprezradím nič - veď nech si to každý prečíta sám. Chválim!!!

fakt drsná (eli 412, 20.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
pribeh je napísaný velmi putavo, az tak, ze sa celý den tesite na to, kedy si ju vecer zoberiete do ruky!!! pri týchto pribehoch ma najviac baví to, že su velmi realne a ked som sa docitala ze autorka je kosicanka, ako ja, uz vtedy som vedela ze musi byt vyborna!!! dufam, ze ju niekedy stretnem pri potulkach mestom!!!

Skvelá Drsne nežná :) (Andy B., 19.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka skvele pracuje s textom. Neustále som bola napätá, ako to ide ďalej pokračovať. Postavy v románe sú autentické s osobami v bežnom živote, ale aj tak je tam niečo naviac... Skvelý román, odporúčam. Krstný otec, p.Bednárik, úžasne predpovedal budúcnosť tejto autorka a jej kníh - budúca "Štýlová" :) PS: Niekde je už aj vypredaná, ani sa nečudujem. :)

Komentár (Zlata, 5.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je výborná, pútavá hneď od prvých riadkov. Autorka v nej stvárnila naozaj v pravom svetle dnešný život tzv. "podnikateľov" - arogantných, nafúkaných.......atď. žijúcih len vosvoj prospech!! Vrelo odporúčam a budem hľadať ďalšie tituly od autorky uvedenej knihy.

Je ozaj skvelá (Helena Zobková, 13.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je skvelá, to môžem potvrdiť.... prečítala som ju jedným dychom. Hoci bola hlboká noc, nevedela som sa od nej odtrhnúť, porazila aj spánok.

Ako lusk (Zlatka, 12.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skutočne skvelá knižka.... Každý si tam nájde to, čo má rád - lásku, beznádej, nádej.... a prekvapenia.... kupujte, čítajte, obdarúvajte známych.... určite nik neoľutuje.
Všetky komentáre (13)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Otočila sa a venovala Nine dlhší pohľad. Zmenila sa. Už to nie je tá usmievavá pocháblica ako kedysi. Teraz je vážnejšia, oči jej už nežiaria ako predtým. Štíhla je, ale nie geneticky, trápi sa a Tina jej to videla na tvári a na očiach. Podišla k nej a chytila ju za ruku.
– A ty, ako? Ako si sa mala? Oddýchla si si?
Nina sa smutne usmiala.
– Akoby si nepoznala moju mamu. Celé dva týždne som počúvala iba to, aká som šťastná, že som sa tak dobre vydala a čo by iné dali za to, keby si mohli žiť tak ako ja, a samé blá-blá-blá reči.
– A Heňo? – Tina skôr zašeptala, ako sa opýtala.
– Ten? Zavolal mi až tri razy. Aj to tretíkrát vtedy, keď som už bola na odchode, len aby sa ma opýtal, kedy prídem. Akoby sa potreboval uistiť, koľko času ešte má pre seba a... – nedopovedala, no Tina presne vedela, čo chcela povedať. Tušila, že Nina nemá až taký ideálny život po Heňovom boku, ako si to niektorí myslia. A Ninina mama si to stopercentne myslela.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x