bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hazard

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hazard

Čo všetko sme ochotní urobiť pre peniaze? Predstierať vášeň, predstierať lásku? Pre prostitútky je to súčasť ich povolania, lenže muži sa s ľahkými ženami zvyčajne neženia. Alebo áno? Jack Kilmer má nádhernú vzdelanú manželku, moc, peniaze, má však prázdne srdce. Jedného dňa mu doň vstúpi Jennifer, dievča z baru s nedokončeným štúdiom žurnalistiky. Mladá krásna blondína s vyzývavým poprsím, túžiaca ako každý jej klon po jedinom – po majetku. Starnúci milionár tak stretáva svoje mladšie ja. Kto z nich dvoch zvíťazí? Kto koho zničí? Kto koho naozaj miluje?

Dostupné verzie titulu

Hazard Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hazard

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hazard od Martiny Solčanskej (Evita, 16.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila už len z princípu, že ju napísala Martina Solčanská, lebo ju mám zafixovanú ako skvelú autorku už od mojich dievčenských čias. A znovu nesklamala. Dej knihy je zaujímavý, pútavý, dobrý nápad, podobnú knihu som ešte nečítala. Slovenské autorky väčšinou píšu podobne, táto kniha je však odlišná. Opisuje život amerického dievčaťa Jen, ktoré sa po smrti otca živí ako prostitútka. Náhodou stretne staršieho bohatého muža, ktorý jej zabezpečí serióznu prácu. Nečakajte však štýl "pretty woman", pán podnikateľ je ženatý, nerozvádza sa a nech sa Jen akokoľvek snaží, na vzťah to nevyzerá.Veci sa však začnú diať, keď podnikateľova žena spácha samovraždu.. Nenazvala by som ju priamo príbehom o láske, hoci sa láska v deji objavuje ... skôr je to príbeh o bolesti, nenávisti a o tom, že každému sa raz všetko vráti. Veľmi ma prekvapilo, že tak klišé tému o mladej zlatokopke a ženatom boháčovi je možné spracovať tak pútavo dynamicky, dojímavo až k slzám. Množstvo emócií a prekvapení, primerane erotiky, silný príbeh. Určite sa mi táto kniha páči určite si právom zaslúži označenie strhujúci erotický román. Ja som jej uverila oveľa viac a určite sa k nej vrátim. Neskutočne sa mi dej páčil, mnohokrát ma dostala k slzám a ešte k tomu ten záver.. naozaj jedna z najlepších kníh aké som kedy čítala. Nemyslela som si, že môže byť až taká zaujímavá, že od nej neodtrhnem zrak celú noc. Dúfam, že sa dočkám ďalších skvelých kúskov od tejto autorky ;) Knihu odporúčam, neoľutujete :)

prekvapilo :-) (Mária, 23.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa anotácie ma kniha v knižnici zaujala, no keď som si ju zbežne prelistovala, pomyslela som si že to bude nejaká blbosť. Ale nevzdala som to, a kniha ma zujala. Je to príbeh lásky, hoci nie v pravom slova zmysle. Spočiatku by sa to mohlo javiť ako Pretty woman, ale nie je to tak. Toto je príbeh lásky smutnej, ubližujúcej. Stále som verila v šťastný koniec, hoci som tušila, že to tak nebude.... A na konci som si veru aj poplakala...

Hazard (Veronika Jurčišinová, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som prečítala prvých pár strán tejto knihy tak som si povedala: "No toto bude poriadna hovadina!" Ale keďže je mojím zvykom, že žiadna kniha ktorá sa dostane do mojej zbierky neostane neprečítaná, tak som sa prinútila čítať ju ďalej a ostala som milo prekvapená. Podľa mňa to bol úžasný príbeh lásky. Drsnej, chladnej, nemilosrdnej... lásky. Od prvej strany som sa snažila porozumieť hlavným postavám, teda Jackovi a Jen, no nepodarilo sa mi to. Ale napriek tomu a možno práve preto sa mi tá kniha tak veľmi páčila. Tá nepredvídateľnosť a nezvyčajnosť. Keby to bolo možné tak ju ohodnotím aj tisíckou hviezdičiek :)Hazard

Hazard (Katarína Krištofíková, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelá kniha, ktorá sa čítala veľmi ľahko a ako málo kníh - bola zaujímava od začiatku (čiže etreba prečítať prvých 50-100 strán kým začne byť kniha zaujímavou). spisovateľku mám veľmi rada, mám viacero kníh od nej, túto som dostala ako darček od sestry a veľmi ma potešila. určite odporúčam všetkým.

Výborná kniha (Monika Tomastová Járebová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tiež som nevedela, čo čakať, pretože už mená hlavných hrdinov ma veľmi nenadchli. Ale zmenila som názor. Kniha sa mi čítala veľmi ľahko, bola zaujímavá a veľmi mi spríjemnila čas na rodičovskej dovolenke. Jednoznačne odporúčam.

Pravda (Miroslava Pagáčová, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už bolo dosť romantický vecí a rozprávkového šťastia. Ľudia v mojom veku, mladí tínedžeri, podľa mňa nehľadajú to, čo nám 90% kníh ponúka. Láska, radosť, všetko je ružové. Človek sa radšej pripraví na život drsný, opísaný bez servítky. Je lepšie sa učiť "každý sám za seba", ako sa spoliehať, že šťastie a osud všetko zariadia. V tejto knihe som našla to, čo som hľadala už dávno. Príbeh z ulice veľkomiest, ktorý nebude taký typický "newyorský. Dejiskom príbehu sú síce až také veľké mestá ako New York a podobne, ale je to len jedna z možností. Pretože príbeh, ako je tento, sa odohráva dennodenne všade. V Bratislave, v Berlíne, v Kapskom meste. Nezáleží na polohe, ľudia sú čím ďalej, tým viac rovnakí a nemenní. Každý si ponechávame svoju originalitu, ale svet nás mení. Rovnako svet zmenil hlavné postavy tejto knihy. Zlatokopka z ulice a patetický zbohatlík. Nejde len o to, že svetlé chvíľky v tejto knihe sa vyskytujú len sem tam a na konci. Spĺňa všetko to, čo väčšina mladých hľadá: drsnosť, každodennosť a maličkú nádej. Ak sa takí skazení ľudia dokážu nájsť a navzájom si pomôcť, tak možnosť na záchranu má ktokoľvek. Kto chce zažiť pravý knižný underground, nech otvorí túto knihu. Nech žijú konečne dobrí slovenskí autori.

Výborná kniha ! (Hana Zimanová, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj napínavá, prekvapivý záver a celý dej až do konca veľmi dynamický !

je to uzasna kniha (Katarína Takácsová, 8.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
milujem tuto knihu. ked som to zacala citat nevedela som stym prestat. stale sa tam nieco deje. kazemu oporucam si to precitat :)

Skvelá kniha (Mária Klapáková, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajúci humorne naladený román so štipľavou iróniou a sarkazmom. Príjemne ma prekvapilo, že dielo vzišlo z pera slovenskej autorky. Jej prvotina pre dospelých sa skvelo zadarila. Peniaze, vplyv, moc a sex – to je New York. Solčanská svoju knihu veľmi dobre roztočila. Hneď na prvej strane, od strany k strane, od prvej kapitoly k nasledujúcej. Jennifer je správne prešibaná, šikovná, vie čo od života chce aj ako to z neho vymámiť. Skúsila ťažký a drsný život na vlastnej koži, preto neváha a „zodvihne hodenú rukavicu“ od Jacka Kilmera. Chopí sa príležitosti. Jack má pocit, že môže mať všetko na čo si len pomyslí, aj každú ženu, na ktorú dostane chuť. Narazí však na Jennifer, ktorá je jeho presnou kópiou z mladosti. Ctižiadostivosťou, prefíkanosťou, ľsťou, túžbou po peniazoch, sláve a moci sa dopracoval až k samotnému vrcholu. Odporúčam prečítať, nudiť sa určite nebudete. Ja som sa pritom veľmi dobre bavila.

Napínavá až do konca. (Mária Beľušková, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekná a vydarená kniha. Bola som zvedavá ako sa to skončí...a veru skončilo sa to zaujímavo. Odporúčam túto knihu tým ľuďom ktorí túžia po napínavom príbehu plnom zvratov a prekvapení.

Solčanská ma opäť nesklamala! (Miriama Prievalská, 21.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som hrdá na to, že naše slovenské autorky sa písaním môžu rovnať svetovým spisovateľom s veľkým S. Mám rada súčasnú literatúru a preto som siahla i po tejto knihe. Od Martiny Solčanskej som čítala knihu Očistec bláznov. Roky bola u mňa knihou, ktorú žiadna neprekonala. Až autorka zdvihla latku ešte vyššie a ja som držala v ruke knihu Hazard. Prečítala som ju za dva večery, no pocity zanechala skutočne silné. Kniha je spleťou všetkých možných i nemožných emócií. Bola som ňou naozaj veľmi milo prekvapená a už teraz sa teším na ďalší skvost v podaní slovenského pera.

Zaujímavé čítanie. (ivana, 4.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi zaujímavo a hlavne pútavo napísaná kniha. Nevedela som sa od nej odtrhnúť,kým som ju celú neprečítala. Plno napätia ,zvratov,lásky a nenávisti. Na rozdiel od iných románov,nekončí sa svatbou.Príbeh sa odohráva v rozpätí niekoľkých rokov. Končí sa tak,ako by to nikto nečakal.

Kniha, na ktorú nezabudnem... (edita, 10.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sú len tri knihy, pri ktorých som sa v zivote rozplakala a táto je jedna z nich. Dokázala ma vtrhnúť do deja tak presvedčivo, že som všetku tú bolesť, stratené roky, zničené šance a premárnené roky odtrpela do poslednej kvapky spolu s Jen a Jackom... Pár, ktorý sa svojim sposobom miloval, ale nedokázal spolu vydržať pre rozdielnosť pováh, ambície, nároky, ale hlavne pre vekový rozdiel a okolitý svet plný peňazí a moci... Veľmi realistická kniha a pre mňa úžasný záver- nečakaný, dojímavý, ale pritom žiaden romantický 'happy end'...

Názor čitateľa (Zdenka, 19.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super,super kniha-vrelo odporúčam.

Vynikajúca :-) (Magdaléna Kosnovská, 8.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto spisovateľku a jej štýl som si zamilovala už pri prvej knižke. Jej neskutočne otvorené vyjadrovanie a miešanie toľkých silných citov naraz mi nedalo sa od knižky odtrhnúť a doslova som ju zhltla. I keď sa dej neodohráva na Slovensku, prostredie, v ktorom sa to odohráva sa mi veľmi páčilo. Určite však pre dospelých. Pre mňa veľmi silná kniha a v najbližšej dobe si ju prečítam opäť a tiež nie naposledy. Ale rozhodne sa teším na ďalšiu knihu práve od tejto skvelej autorky.

Realita na papieri (Eva Červienková, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý deň stretávam mnoho dievčat, ktoré sa zapletú so ženatým a bohatým chlapíkom, v ktorom vidia lepšiu budúcnosť. Ani hrdinka tejto knihy nie je výnimkou. Bola som veľmi milo prekvapená, ako je kniha napísaná. Nenašla som ani jednu pasáž, kde by som sa nudila. Príbeh je svižný, napínavý, miestami predvídateľný ale aj šokujúci. Ako sa hovorí, nieje všetko zlato, čo sa bliští, ale táto kniha je rozhodne klenot. Už len preto, že je od slovenskej autorky, ktorá dokázala tak bravúrne spracovať tému mileniek a zlatokopiek :)Načo kupovať zahraničných autorov, keď aj na Slovensku máme výborných spisovateľov? Len sa netreba báť si ich kúpiť a nemať predsudky ;-) Knihu som si kúpila za pár drobných vo výpredaji a nečakala som od nej toľko, koľko mi dala. Vrelo odporúčam.

veľmi príjemné prekvapenie !!! (Danka, 19.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som nevedela čo čakať keďže slovenská autorka skôr dievčenských románov sa pustila do románu pre dospelých,ktorého dej prebieha v Amerike.Som však veľmi príjemne prekvapená.Dej knihy je zaujímavý,pútavý,dobrý nápad,podobnú knihu som ešte nečítala.Slovenské autorky väčšinou píšu podobne,táto kniha je však odlišná.Opisuje život amerického dievčaťa Jen,ktoré sa po smrti otca živí ako prostitútka.Náhodou stretne staršieho bohatého muža,ktorý jej zabezpečí serióznu prácu.Nečakajte však štýl "pretty woman",pán podnikateľ je ženatý,nerozvádza sa a nech sa Jen akokoľvek snaží,na vzťah to nevyzerá..Veci sa však začnú diať keď podnikateľova žena spácha samovraždu..Knihu odporúčam,je plná prekvapení,zvratov,nečakaných udalostí,no mala by obsahovať upozornenie na pomerne veľké množstvo vulgarizmov:)Nenazvala by som ju priamo príbehom o láske hoci sa láska v deji objavuje,skôr je to príbeh o bolesti,nenávisti a o tom,že každému sa raz všetko vráti.
Všetky komentáre (17)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Poďme sa hrať na pravdu.“
„Na pravdu?“ Jack si pretrel tvár. Vyzeral unavene, no nápad ho zaujal. Rád sa hral.
„Áno. Nepoznáš tú hru?“
„Nie.“
„Nie?“ rozosmiala sa. „Koľko máš rokov? Nie si taký starý. Koľko máš vlastne rokov?“
„Štyridsaťdva,“ odvetil.
Môj presný dvojnásobok, pomyslela si Jennifer. Smiešne. Osud? Štyridsaťdva? To je dosť. Kedy chlapov začína trápiť prostata?
„Hra na pravdu je jednoduchá, ja ti dám otázku a ty musíš pravdivo odpovedať.“
Pousmial sa: „A keď neodpoviem, ako budeš vedieť, že klamem?“ Tak toto mala na mysli? Detská hra. Keď myslí…
„Jack,“ hodila doňho vankúš. Ležali nahí na zemi a všade okolo nich bola posteľná bielizeň.
„Tak dobre, pýtaj sa.“ Obrátil sa na bok a hlavu si podoprel rukou.
Jennifer sa uškrnula. Má preňho veľa otázok.
„Robil si to niekedy s chlapom?“
„Preboha, nie!“ zvraštil tvár.
Jennifer koketne vystrčila jazyk: „A v grupáči si bol?“
„Bol, ale nemám rád, keď sa mi tam objavujú chlapské rite, takže zásadne chodím len so ženami. A nemal som sa náhodou pýtať ja?“ Kilmer načiahol ruku a ukazovákom jej prechádzal po línii pŕs.
„Bola si niekedy v živote zaľúbená?“

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x