bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Schody do neba

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Schody do neba

Anjeli Lorne oznámili, že jej poslaním na zemi je šíriť múdrosť a poznanie, ktoré jej daroval Boh a anjeli. Po smrti manžela sa Lorne rozpadol svet. V Schodoch do neba opisuje, ako sa opäť pozviechala a ako ona, nevzdelaná matka štyroch detí, prelomila mlčanie a začala šíriť posolstvo anjelov svetu. Lorna rozpráva o budúcnosti, ktorú pre nás plánuje Boh, aj o iných možných zajtrajškoch, ktoré závisia od našich rozhodnutí. „Každý musí plniť svoju úlohu,“ vraví. Čitateľom ponúka jedinečné, zasvätené informácie o anjeloch.

Predstavuje nám strážneho anjela Zeme, objasňuje jeho význam aj to, prečo je dobré mu načúvať. Neobyčajný ohlas čitateľov na Lornino dielo spočíva v tom, že im dodáva nádej, pomáha im uvedomiť si, že nezávisle od náboženskej viery a bez ohľadu na to, či sa cítia osamelí alebo nie, majú po boku svojho strážneho anjela.

Schody do neba nám otvárajú okno do ríše anjelov!

Z anglického originálu Stairways to Heaven (Coronet, am imprint of Hodder & Stoughton, London 2010) preložila Tatiana Sedová.

Dostupné verzie titulu

Schody do neba Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Schody do neba

Originálny názov: Stairways to Heaven

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Schody do neba (Dada, 12.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorá určite dodá veľa pozitívnej energie tým, ktorí práve prechádzajú ťažkým obdobím. Je subjektívne veľmi dobrá, prečítala som ju za dva dni – myslím, že v tejto knihe nejde ani tak o čitateľský zážitok - to asi ani nebolo jej cieľom, ale ukázať ľuďom nádej... Kto ju potrebuje mať, lebo tápa, toho kniha poteší a povzbudí. Kto nepotrebuje nádej a je mu dobre tak ako je, na knihu zrejme v tomto momente ešte nedozrel, ale nik nevie čo ukáže čas, a možno aj ten čitateľ, čo teraz knihu nepochopil, sa k nej vráti po dlhých rokoch, keď bude hľadať pomoc a nádej od svojho anjela, a najmä od Boha. Je písaná jednoducho, nenáročne, človek si pri nej nielen oddýchne ale aj naberie silu a energiu pre zdolávanie prekážok Táto kniha podáva odpovede na rôzne otázky, čo sa týkajú duchovného sveta. Síce niektoré časti bolo problém pochopiť, musela som si ich prečítať viac krát, no aj tak som s knihou bola veľmi spokojná. Núti čitateľa sa zamyslieť nad životom ako takým a hlavne nad tým svojím. Mne objasnila mnoho nezodpovedaných otázok, dokonca pri čítaní som cítila isté naplnenie. Teším sa na ďalšie vydanie od Lorny Byrneovej. Táto kniha je určená skôr pre ľudí, ktorí majú ako tak otvorené oči a nie pre ľudí zaslepených materializmom. Krásne ukončenie vnáša veľa pozitívneho myslenia. Odporúčam ... :)

schody do neba (Iveta Moravčíková, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
V tejto knihe Lorna opisuje svoj život s anjelmi ako jej predpovedali akeho bude mat muža, že s ním nezostarne. Vlastne že zomrie. ukazali jej ako im postupne deti pridu na svet aj že im jedno zomrie, ale potom ešte budu mat. Anjeli jej vysvetlili ako je to vlastne s nenarodenými prečo musia odíst naspet a ako poprosila boha aby jej muž tu mohol ešte chílu zostat aj ked bol tažko chorý. vlastne nás učí prosit anjelov o pomoc a za všetko podakovat. prečítaná za dva dni. super kniha.

Schody do neba (Janka Grznarova, 6.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
pozitivum tejto knihy je, ze je pisana formou pribehov. Niektore casti mi vsak pripadali trochu pritiahnute za vlasy. Verim na anjelov ale tu toho bolo na mna trochu vela. Inak zaujimave citanie.....

Vynikajúca :) (Mária Turčíková, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha podáva odpovede na rôzne otázky, čo sa týkajú duchovného sveta. Síce niektoré časti bolo problém pochopiť, musela som si ich prečítať viac krát no aj tak som s knihou bola veľmi spokojná. Núti čitateľa sa zamyslieť nad životom ako takým a hlavne nad tým svojím. Mne objasnila mnoho nezodpovedaných otázok, dokonca pri čítaní som cítila isté naplnenie.Teším sa na ďalšie vydanie od Lorny Byrneovej. Táto kniha je určená skôr pre ludí, kt. majú ako tak otvorené oči a nie pre zaslepených ludí a to hlavne materializmom.

Dobrá kniha (Ľubomíra, 4.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu mám zatiaľ rozčítanú. Je zaujímavá a odporúčam ju každému, kto by sa chcel viac dozvedieť alebo koho zaujímajú anjeli,... :-)

Výborná kniha (Júlia, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Súhlasím,naozaj skvelá kniha,ktorú som prečítala za dva dni.Prvý aj druhý diel som prečítala doslova jedným dúškom-skvelé knihy,vrelo všetkým odporúčam.

Mila kniha (Lucia Krajčiková, 20.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Prvu knihu od autorky som precitala zmenila mi život je najužasnejšia zo všetkich .Kedže knihy o anjeloch milujem mam ich doma viacej,ale tato kniha je viac o pisani knihy ako o anjeloch čitala som už aj lepšie

Perfektná (Katy, 6.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som sa rozhodla kúpiť, po zhliadnutí traileru, ktorý ma veľmi upútal. Pri čítaní knižky, som sa začala zaoberať sebou, anjelmi, svojim životom, kam vlastne môj život speje. Táto knižka mi zmenila život od základov. Vďaka tejto knižke som sa rozhodla, zmeniť si život k lepšiemu, zmenila som pohľad na život, ľudí a anjelov. Veľmi ma táto knižka zaujala, a môj život vďaka nej prišiel až do fázy radosti. Z malej šedej myšky, ktorej život bol len smútkom a plačom, vznikla vďaka tejto knižke milá mladá dáma, ktorá vidí život optimisticky a každým nádychom pociťuje v živote radosť a lásku. Musím odporúčiť, žiadna knižka mi nedala tak veľa do života ako táto. Z hľadiska obsahu bola vynikajúca, no z hľadiska štýlu písania bola ešte lepšia. Trailer je perfektný, no celá tá knižka je stokrát lepšia. Musím povedať, vrelo odporúčam
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x