bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cicuškine zápisky

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cicuškine zápisky

Megapopulárne internetové kapitoly o Cicuške, vzorovej blonďatej pipinke z nášho hlavného mesta, vychádzajú konečne v knižnej podobe! Humorná paródia na ženskú časť populácie, ktorej jedinou starosťou je dobre vyzerať, uloviť bohatého "cukríka" a zabezpečiť si tak bezstarostný život. Cicuškine zápisky sú písané "reálnou bratislavčinou" rukou tajomnej Slovenky Olivie Olivieri a prinášajú veselé príhody blondýnky Cicušky, ktorá blúdi životom podľa svojich životných hodnôt. Napriek tomu, že by ste si mohli myslieť, že to má vďaka svojmu oriešku v hlave (ktorý výborne spolupracuje s jej vagínou) v živote ľahké, nie je to vždy pravda. Cicuška nie je reálna osoba, ale svojská literárna postava vytvorená z množstva skutočných postavičiek, pozliepaná z hlášok dievčat v MHD, baroch, obchodoch, na ulici – jednoducho zo života. Jej premýšľanie je na prvý pohľad hlúpe, povrchné a sebecké, no ruku na srdce – nie sú to aj pravdy, ktoré si mnohokrát myslíme, ale nevyslovíme ich preto, aby sme nevyzerali ako nejakí idioti? Chcete sa v lete smiať a zároveň zrkadliť cez Cicušku? Nech sa páči...

Detaily o knihe

Názov: Cicuškine zápisky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vtipné (Klára Cicoňová, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
veľmi som sa nasmiala, keď som túto knihu čítala :) naozaj existujú také dievčatá, potichu sa na nich zabáva hádam každý z nás. Ale rozhodne si z Cicušky neberte príklad :)

Ako povinné čítanie? - Rozhodne nie! (Miroslava Špaňová, 18.12.2011) Odpovedať

priemerná kniha
Cicuška je postava dotiahnutá do extrému a preto aj ťažko uveriteľná. Jediné, čo ma zaujalo, bol autorkin štýl rozprávania a ten ma nútil čítať ďalej, jej zozbierané hlášky a expresívne vyjadrovanie ma naozaj pobavili, ale samotný príbeh Vám veľa toho nedá. Teenagerka sa opíja v kluboch a zobúdza sa na klubovom záchode. Rozíde sa s chalanom. Namotá si bohatého chlapa a tvári sa dôležitou. Rozíde sa s nim, nájde si tretieho, ktorého podvádza s 1. bývalým, ktorý sa medzitým oženil. Bla bla, ale nakoniec to skončí aj tak... Ako povinné čítanie??? Rozhodne nie! Nedajbože by si zobrali príklad!!! Takže jediné, čo mi táto kniha naozaj dala, sú spomienky na moje štúdium v Bratislave a na hlášky, na ktorých som sa tiež rehotala v električke.

odporúčam ako povinné čítanie :) (Danka, 16.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
na knihu som počula nie práve lichotivé názory,napriek tomu som sa rozhodla prečítať ju. Zabavila som sa:)) odporučila by som ju ako povinné čítanie pre dnešné – násťročné dievčatá. Autorka v nej dokonalo opisuje vzhľad, život, správanie a zmýšľanie typických „pipín“, ak máte čo len trocha v hlave, určite sa dosť pobavíte. Hlavná postava funguje presne týmto spôsobom ale zároveň si svoje správanie uvedomuje, s ľahkosťou komentuje a kritizuje, sama sebe sype popol na hlavu – práve toto robí knihu zaujímavou. Čas strávený čítaním určite neľutujem:)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x