bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo úspechu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo úspechu

Mnohí ľudia túžia po úspechu, bohatstve a šťastí. Väčšina sa snaží o ich dosiahnutie, ale vždy sa niekde zaseknú a nakoniec sa vzdajú. Prečo sa to podarí vždy len niekoľkým šťastlivcom? Ako keby bol úspech zahalený nejakým nepreniknuteľným tajomstvom, do ktorého je zasvätená len úzka skupina vyvolených.
Táto kniha vám ukáže, ako dosiahnuť úspech v ktorejkoľvek oblasti. Nepredstaviteľné tajomstvo úspechu je konečne odhalené. Je až neuveriteľné, že sa to môže naučiť každý, tak ako keď sa človek vyučí nejakému remeslu, dokonca bez mimoriadnej námahy a nadmerného prekonávania prekážok. Začnete sa pozerať na tvorbu úspechu novým, prevratným spôsobom – „systémovým nazeraním“ . Naučíte sa využívať deväť základných krokov algoritmu úspechu, ktoré zaručujú dosiahnutie akéhokoľvek cieľa. Dostávate do rúk praktický návod na použitie. Pre mnohých z vás sa zrazu otvoria úžasné možnosti a príležitosti, o ktorých sa vám predtým ani nesnívalo. Konečne môžete začať žiť podľa svojich predstáv.

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo úspechu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úspech (Sweet girl, 29.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tajomstvo úspechu. Jedna z najlepších slovenských knižiek, aké som kedy čítala. Je veľmi fascinujúce, že aj naše malé Slovensko má také talenty, ktoré dokážu napísať plnohodnotnú knihu, ktorá by sa dala porovnávať i s anglickými. Navyše, tento spisovateľ sa nedostal len tak náhodou k vydaniu knižky, jeho talent bol objavený a ocenený, čo dodáva ešte väčšiu pravdivosť jeho písaniu, pretože aj on sám získal svoj úspech a to spomedzi tisíc kníh práve on. Táto kniha je naozaj veľmi fascinujúca, náučná a nedá sa opísať iným slovom ako super, excelentná. Táto knižka vás chytí za srdce a obohatí vašu dušu a navyše je tak ľahko čitateľná. Jednoducho je fascinujúca a musím povedať veľké ďakujem, že sa aj takýto spisovateľ a takýto talent na Slovensku našiel. Jeho knižka je výnimočná a zároveň tak fascinujúca. Navyše, táto kniha nemusí byť len jednorazovým čítaním, pri každom čítaní odhalíte nejaké tajomstvo, ktoré ste pri čítaní prehliadli, nepostrehli alebo sa vo Vás až neskôr objavilo. Neodporúčam iba tým, ktorý chcú zvýšiť svoj plat, ale všetkým, ktorý chcú, aby ich získavanie peňazí naplňovalo a boli šťastný vo svojom živote. Nie je nič krajšie, ako pocítiť blahobyt a hojnosť, či už finančnú, hojnosť zdravia alebo lásky.

Úspech (Katinka, 13.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nerada čítam knižky od slovenských alebo českých autorov. Keďže mám voči ich písaniu isté predsudky, ako asi dosť veľa ľudí. Keďže táto knižka patrí do mojej obľúbenej sekcie, rozhodla som sa ju prečítať. Jej text ma pohltil. Každé jedno slovo, každá jedna veta ma priťahovala až som sa do tej knižky úplne vžila.

tajomstvo úspechu (SNEHOVA VLOCKA, 18.12.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha je perfektná, vhodná pre všetkých, ktorí potrebujú nakopnúť, alebo usmerniť. je plná energie, a mne dala skutočne veľa.

tajomstvo uspechu (Margita Dubovicka, 7.12.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslim si,ze takato kniha cloveka nakopne,kupim si ju.

tajomstvo úspechu (Mária Ivanová, 6.9.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
poznám Janka Zbojeka dlhé roky- ako človeka,podnikateľa...a veľmi milo ma prekvapilo, že začal písať, a práve druh literatúry, ktorý sa mi páči...knihu si zaručene kúpim....prajem veľa šťastia a veľa čitateľov....

Film - Život (Oli, 3.9.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám radosť, že sa objavila kniha tohto druhu. Pevne verím, že Vás chytí za srdce a budete ju čítať trikrát za sebou - pre ponaučenie a potom aspoń raz ročne /polročne/ aby ste si pripomenuli, či ste nevybočili zo scenára. Super. Čítajte a učte sa. Ja si tú knihu určite kúpim. Ozvem sa.
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Človek je scenárista, režisér, herec aj divák zároveň...
Život je ako jedno veľké divadelné predstavenie. Cesta za úspechom vedie cez myseľ. Zasaďte cieľ do svojho vedomia. To je najdôležitejšie rozhodnutie vášho života. Napíšte si scenár, vytvorte predstavu, podľa ktorej sa bude odvíjať dej. Aj ten najlepší scenár musí mať režiséra. Staňte sa ním vy, a to tak, že skoncentrujete svoju myseľ na scenár a jeho najjemnejšie detaily.
Dbajte, aby sa do scenára nedostali cudzie myšlienky. Ochráňte ho pred cudzími vplyvmi. Potom si zahrajte hlavnú postavu vo filme s názvom Život. Nedovoľte druhým, aby vám prebrali hlavnú rolu alebo aby vstupovali do deja. Je to váš život, a preto sa doň pusťte s vervou. Neberte už nijaké iné roly, aj keby vyzerali veľmi atraktívne. Hrajte svoju rolu tak, akoby vám išlo o život. V skutočnosti ide aj o váš život. A zároveň to všetko pozorujte v role nezávislého diváka, ktorý sa prišiel pozrieť na údajne výborné predstavenie. Aký máte z toho pocit? Výborný? Tak hrajte ďalej. Ak celkový dojem nie je podľa vašej predstavy, zmeňte scenár tak, aby ste si aj ako herec, aj ako divák prišli na svoje. Potom si už len slastne vychutnávajte dej a užívajte si pohodu. Život je zrazu krásny a vy mu začínate rozumieť!!!
Najdôležitejšie poznanie na dosiahnutie úspechu je to, že si celý proces môžete riadiť sami!

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x