bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nenásytná

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nenásytná

Máte už upírov plné zuby? Mladá scenáristka Meena Harperová takisto. Jej šéfovia ju napriek tomu nútia o nich písať, hoci Meenu to nenadchne. Niežeby úplne popierala existenciu nadprirodzených javov. Má totiž schopnosť vedieť, ako kto zomrie, aj keď ostatní tomu neveria.
Jedného dňa pri Katedrále svätého Juraja stretne knieža Luciena Antonesca. Tajomný, príťažlivý muž ju zachráni pred útokom netopierov – a Meena sa doňho beznádejne zaľúbi. Lucien má však aj temnú stránku, pre ktorú by ho mnohí ľudia, napríklad aj tajná organizácia lovcov démonov, radšej videli mŕtveho. Problém je v tom, že on už vlastne nie je živý! Meenina nadprirodzená schopnosť odrazu zlyháva – svoju vlastnú budúcnosť nepozná a netuší, čo ju čaká. Spočiatku sa jej zdá, že Lucien je presne ten muž, o akom vždy snívala. Po čase vysvitne, že je to skôr nočná mora...

Z anglického originálu Insatiable (William Morrow, An Imprint of HarperCollins Publishers, New York, USA) preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Nenásytná Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Nenásytná

Originálny názov: Insatiable

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekná oddychovka (Veronika Berdáková Pavlík, 30.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
O tejto knihe by som povedala že je príjemná na oddýchnutie. Nenáročný zaujímavý príbeh obohatený o mystické bytosti upírov a nadprirodzené vlastnosti ľudí. Páčila sa mi. Prečítala som ju v podstate veľmi rýchlo lebo má krátke kapitoly a pútavý dej. Je príjemné takto troška odbočiť od reality(-: Len ten koniec taký zvláštny...mohla to autorka trocha viac rozpísať...teda ak neplánuje pokračovanie. Alebo si každý z nás môže vymyslieť koniec ktorý by mu vyhovoval najviac(-:

Prekvapivo dobré čítanie (Mária E., 3.1.2015) Odpovedať

Knihu som začala čítať s pocitom, že ma nezaujme, že to bude len nejaký sladký román, no nevedela som ju prestať čítať. Perfektná kniha, dobre napísaná s pútavým dejom, takže ju odporúčam.

Famózna Cabotová (Miroslava Novysedláková, 15.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Meg Cabot nezaprie svoj vtipný a pútavý štýl písania. Páči sa mi s ako ľahkosťou doňho vnáša nadprirodzeno, humor, lásku a vtip. Už ako tínedžerka som sa zamilovala do jej "denníkov princeznej" a teraz ako dospelá žena musím potvrdiť, že jej knihy sú stále čarovné a také svojské v jej štýle. Čítala som aj Vykúp moje srdce a tiež to bolo cabotovsky bláznivé .. jednoducho perfetkné!!! :D

Nenásytná (lucia šenkýřová, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá odpočinková kniha. Máte už po krk upírov, tak v tejto knihe možno zmeníte názor. Knižka je napísaná sviežim štýlom a určite sa každá aspoň trošku nájdete v Meene. A určite by sme každá chceli mať aspoň na pár dní za priateľa knieža Lucienne :)

pokračovanie? (Lucia, 17.7.2013) Odpovedať

Dobrý deň, mám jednu otázku. Výjde aj pokračovanie?

Odpoveď (Bux.sk, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, pokračovanie v pláne na rok 2013 nemáme.

Nenásytná - naozaj upíri? (Lucia Šenkýřová, 20.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knižke som si naozaj oddýchla. Mám rada Meg CAbotovú a jej ľahučký štýl písania. Vždy píše zo života a pri jej knihách sa nikdy nenudím a tak tomu bolo aj teraz. Meenu som si obľúbila hneď na začiatku. Lebo celá tá upíria fantasmagória lezie na nervy aj mne. A potom tá zápletka a krásny chlap. No proste určite si túto knižku treba prečítať a možno sa Vám upíri aj začnú páčiť.

nenasytna (Kristína Turbová, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som prečítala na jeden šup. Pre mňa bola veľmi zaujímavá a pútavá. Proste je to romantika, a nechýba tam aj nejaké to napätie a nebezpečenstvo. Veľmi ma prekvapil koniec. Človek by čakal typický koniec, že vďaka láske prekonajú všetko a nakoniec ostanú spolu. Ale tu bol koniec dosť pre mňa prekvapivý. Nechcem prezrádzať, ale odporúčam prečítať, fakt skvelá kniha.

úžasná (Nikola Banárová, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola moja prvá knižka, v ktorej hlavnou hrdinkou nebola mladá teenegerka a tak som sa zo začiatku bála toho, či sa mi bude dobre čítať. No po pár stránkach som aj na vek zabudla a nerobilo mi to žiaden problém. Páčili sa mi aj nejaké vtipné momenty v knižke a aj to, že je to také oddychové čítanie. Nemám rada knižky, pri ktorých musím počas čítania nejak veľa rozmýšľať. Koniec sa mi páčil a ja by som aj bola rada, ak by Meena zostala s tým s kým bola na konci, ale ako tak asi tuším, to tak nebudečo už :D

Kedy bude druhé pokračovanie? (Jozefína Fedorková, 5.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je proste úžasna. Obdivujem túto autorku ako vie čitateľov zaujať, no chcela som sa spýtať kedy bude druhé pokračovanie? .... v česku to už maju tak dufam, že to bude aj tu onedlho :D

pohodovka ,-)) (Petronela Pavlíková, 20.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Velmi dobra oddychova knizka. Ak mate radi upircinu, romantiku ale aj dobrodruzstvo a napatie, tato vas bude urcite bavit. Ja som ju zhltla za niekolko hodin, nemohla som ist spat, kym som ju nedocitala. Miestami ma vyrusoval kusok teenagersky jazyk autorky, ktory mi pripominal Dennik princeznej alebo trosku az premrstene dejove zvraty, ale inak velmi fajn. Pekne vykreslene postavy, prostredie, dynamicky dej a neocakavane udalosti, ktore vas naozaj prekvapia, lebo ste ich necakali. Fajne dielko, odporucam.

Nenásytná :) (Viktória Kyselová, 16.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som si u Vás objednala asi pred mesiacom zaujala ma anotácia pretože vo väčšine kníh Twilight a podobne ide tiež o lásku medzi človekom a upírom no tu je to postavené tak že Meena sa nechce zaľúbiť do upíra ona ich totiž nenávidí no hold stane sa a šialene sa zamiluje do Luciena je to veľmi príjemná čítanie pri ktorom sa človek určite nebude nudiť povedala by som že táto knižka je taká víkendová.

dobrá (Nikola Truongová, 23.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Od tejto spisovatelky su velmi dobre knizky na oddychove citanie. Rada si cez leto sadnem a citam niekde vonku. Takze take oddychovky ale pribehy ma fajn

Nenásytná (Hajnalka Čopáková, 6.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si u Vás objednala pred dvoma týždnami, hneď zaujala. A nie tou už pomaly otrepanou upírskou mániou ale s postojom k tejto tematike. Táto Kniha dokazuje, že niekedy sa aj tie najnereálnejšie a najneočakávanejšie veci môžu stať skutočnosťou a vo chvíli keď to najmenej čakáme. Iróniou je, že Meena ktorá má po krk všetkého čo a týka upírov sa zamiluje práve do ich vodcu, do kniežaťa, ktorý jej lásku opätuje. Je to romantický príbeh plný prekvapení a nečakaných zvratov( nečakala som, že sa na konci Meena pridá k Palatínskej garde a vzoprie sa svojím citom voči Lucienovi).

príjemne oddychové upírske čítanie (Eleyne, 15.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Nenásytná je kniha, ktorá zaujme najmä ženy. Každá totiž vo svojom vnútri túžime po pocite byť milovaná. Hlavná hrdinka prežíva svoju lásku, ktorá jej vtrhne do života, a spád udalostí a jej charakter ju dovedú k zaujimavému vyvrcholeniu knihy. Nenásytná ma nadchla predovšetkým svojím "nekonvenčným" prístupom k tematike upírov, ktorých je teraz na každom kroku "požehnane" :) Dej sa odohráva v súčasnosti, v modernej spoločnosti, ktorá prijíma, čo sa jej predloží bez ohľadu na hodnoty. Zaujimavo snúbi historický podklad a súčasné vnímanie čitateľov v modernom prevedení. Nenásytnú odporúčam, za prečítanie určite stojí. Nakoniec sa musím priznať, že mať takého brata, ako má Meena, asi by som ho prizabila ;o)

Nenávidíme upírov.!! :DD (iba knihomolka, 23.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Týmto heslom sa riadi Meena.Píše scenáre pre romantickú telenovelu Nenásytná. Keď jej vedenie prikáže "prejsť na upírov" dosť ju to naštve. Neznáša upírov. Jeden z nich jej však zmení život.Alebo zničí život??? Táto kniha ma chytila za srdce a odmietla pustiť.Nie som čitateľka klasických románov. Príbehy lásky končiace happyendom ma už nebavia.Táto kniha však bola iná.Prvá časť skončila prekvapivo. Hlavná hrdinka si vybrala svoje zásady pred láskou.Vybrala si Palatínsku gardu.Pridala sa k nepriateľom svojho milenca. Stále ho však miluje. Láske sa však dá vzdorovať. Otázkou zostáva ,ako dlho??

prekvapivo dobrá (Andrea Urbanová, 22.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa obálky knihy poviete si - ženské čítanie.. Spisovateľku som poznala zo série kníh o princeznej Mii.. Nečakala som teda veľa. O to viac som bola prekvapená a v dobrom. Upíri a "nadprirodzeno" momentálne vedú v štýle písania kníh, ale to to bolo celkom fajn.. Viac než fajn.. Páčilo sa mi že to nebolo "hrané" na príliš uveriteľné ale dalo sa na tom aj zasmiať, poplakať (aj cez slzy) a aj trochu nahnevať.. Mňa osobne vytáčali 3 postavy. Jon, Alaric a Lucien. Bláznivý brat, arogantný ochranca a démonický démon (?)... Všetkým trom by som rada povedala - sem-tam, nech trochu pribrzdia.. ale dúfam, že na to bude možnosť v pokračovaní.. Celkovo knihu odporúčam - skôr sa na ňu namotajú ženy, ale ani pre chlapov nie je k zahodeniu.. Minimálne ako darček pre milovanú ;)) Skvelé len tak ďalej a nech už vyjde pokračovanie..

komentárik (Katarína Iványiová, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj úžasná kniha:) Keď som čítala mini obsah, ani som netušila, že sa mi táto kniha bude až tak veľmi páčiť :) Naozaj skvelá, odporúčam :)

odporucam (jaroslava fikarova, 25.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
knihe nechyba napetie az do konca dobre sa cita je ina ako jej slavna seria o princeznej... ale ako by to malo mat pokracovanie a mozno nie

nenásytná (Paka, 10.9.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
no kniha super, napínavé až do konca ale koniec je trochu iný ako som myslela zdá sa mi to ako keby to ani neskoncilo a mala prísť druhá časť.to ma dosť sklamalo že neviem čo dalej bude:))

Nenásytná (Zuzana Jarošíncová, 2.5.2011) Odpovedať

0
Meg Cabotová je super spisovateľka a zatiaľ mám od nej všetučké knižky, ktoré napísala takže táto mi nepôže chýbať v mojej zbierke :-) už sa na ňu teším keď si ju kúpim :-)
Všetky komentáre (21)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x